באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם זאת, נשאלת השאלה. אם יש לך משהו שעובד טוב האם אתה מוציא מתוכו חלק ומכניס לתוכו חלק אחר?
    וכולנו מסכימים שהיום באיירן נראית ועובדת לא רק טוב, אלא מצויין (הכוונה כמובן עם שוויני בהרכב, לפני הפציעה).
    האם אתה מסכן את זה ובשביל מה?

2. אפנברג Member

פשוט שערוריה לומר את זה. כי הרי שווינשטייגר היה "נפלא" באותו גמר מול אינטר (הוא יכל לשבת לידי ביציע בברנבאו, התרומה היתה אותה תרומה...), ומולר היה פנטסטי כשהחמיץ ממטר מול סזאר בתחילת המחצית השניה, וגומז היה אדיר באותו הגמר...למעט רובן ובוט אף אחד לא תיפקד באותו משחק ואם לא רובן כל אלו שהזכרתי היו רואים הגמר בפאב נחמד במינכן ולא משתתפים בו אז כדאי להעמיד דברים על דיוקם.

לגבי הרעיון שהכל עובד טוב כרגע, נשאלת השאלה מה יהיה המצב במרץ. יש תנודות/פציעות במהלך עונה ודברים יכולים להשתנות כך שבהחלט ניתן למצוא מקום לרובן, מה גם שלפי יכולת הקבוצה מצפה לנו עונה ארוכה בשלושה מפעלים ולמה לא לשמור אופציה על שחקן כמו רובן? הוא השחקן הטוב ביותר אצלנו לייצור מצב בעיטה לעצמו מחוץ לרחבה ויכולת כזו חשובה, בעיקר מול הגנות צפופות.

3. dudi Member

כפיר בלי שווייני סגור ת'בסטה ולא נגד ריאל גם מול אוגסבורג. רובן אהה..

4. aloneli Member

נכון זה לא קל להיכנס להרכב עכשיו גם לא לשחקן כמו רובן.
    רובן הוא שחקן אדיר.במידה והוא יתאים לשיטה של היינקס הוא יקח אותנו צעד קדימה.אנחנו מקבלים עוד שחקן ברמה עולמית לסגל שלנו וזה חדשות טובות.מבחינת העמדות מולר וקרוס יכולים לשחק בכמה עמדות ואנחנו מקבלים סגל מאוד חזק.
    הבעיה היחידיה בסיפור היא שבמידה ורובן לא יצליח להתאים את עצמו לקבוצה אז יהיה קשה להיינקס לספסל אותו.
    קרוס עדיין יהיה המחליף הראשון של ריברי/מולר/רובן ואפילו אולי שוויני.ככה שהמעמד שלו בקבוצה לא רע בכלל.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטעות הבסיסית והגדולה שלכם היא המשפטים : "רובן הוא שחקן אדיר.במידה והוא יתאים לשיטה של היינקס הוא יקח אותנו צעד קדימה.אנחנו מקבלים עוד שחקן ברמה עולמית לסגל שלנו" ו"לגבי הרעיון שהכל עובד טוב כרגע, נשאלת השאלה מה יהיה המצב במרץ. יש תנודות/פציעות במהלך עונה ודברים יכולים להשתנות כך שבהחלט ניתן למצוא מקום לרובן."
    רובן הוא לא שחקן לסגל. רובן לא שחקן לרוטציה (כמו שנכתב לפי כמה ימים). אם רובן יהיה כשיר ולא ישחק יהיה בלגן בקבוצה. כבר עכשיו ובזמן שהוא היה פצוע הוא עשה לא מעט בעיות על הישיבה ביציע מה יהיה כשיהיה בריא. תשכחו מזה שרובן יהיה אלבה או פרנייץ' או רפינייה. אם הוא לא יפתח בכל משחק שהוא כשיר הוא יהיה טבז.

אלון, אם ראית אתמול את המשחק של גרמניה אני חושב שקיבלת תשובה סופית לכל הטענות שלך נגד מולר על הקו ועל זה שכשהוא שם כל ההתקפות אין התקפות מימין וכמעט כל ההתקפות באות משמאל (ריברי). אתמול כל ההתקפות של הנבחרת באו רק מהצד של מולר. כלומר, שכמו שניסיתי להסביר לך, את היכולת יש לו, אלא שאצלנו ההוראה מלמעלה (היינקס) היא לשחק לפחות 70% מההתקפות מצד שמאל של ריברי.

אתמול גם ראינו למה אסור בשום אופן להוציא את קרוס מההרכב של באיירן.

6. aloneli Member

נכון,גם כתבתי בתגובה האחרונה שלי שהבעיה היא שבמידה ורובן לא יתאים לבאיירן אז להיינקס יהיה קשה לספסל אותו.אין סיכוי שרובן יהיה שחקן ברוטציה.
    אין ספק בכלל בנוגע למולר.אבל חשוב להוסיף שרוב הפעולות הטובות שלו(כולל הגול) הגיעו שהוא בא מאחורה כחלוץ שני.
    קרוס בנבחרת עושה יופי של עבודה בתפקיד של שוויני.וגם בבאיירן שהוא מחליף מקומות עם שוויני לפעמים אפשר לראות שהוא מאוד מתאים לעמדה הזאת כל עוד יש איתו קשר אחורי טבעי(גוסטבו,טימו) ולא שוויני.
    היינקס חייב לחשוב על קרוס גם בעמדה הזאת במידת הצורך.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא נכון. המון המון פעולות טובות שלו היו על הקו. כולל גם הגול השלישי ועוד כמה מצבים לא רעים. אבל, וכאן בדיוק העניין, הוא יודע לעשות את שני הדברים באותו המשחק ובלי שיעבור תפקיד. כלומר באותו המשחק הוא יכול לתת פריצות ועבודה של קיצוני או קשר ימני ודקה שתיים אח"כ להיות החלוץ השני ואז לחזור לעמדה הקודמת. והכל תוך שהוא גם עושה הגנה כמו שמתבקש מקשר.
    ופה העניין, לא בטוח שרובן יודע לעשות את זה.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אם זה באמת נכון, מה זה אומר בעצם? על חשבון מי? לספסל, לא חבל? שאלות או לא להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/11
  9. aloneli Member

נכון,רובן לא יכול לעשות את זה.כמו שמולר לא יכול לעשות את מה שרובן עושה וכמו שמולר לא יכול לעשות את מה שקרוס עושה ואפשר להמשיך.

לגבי רוייס זה נראה שזה מתחזק ומתחזק.כנראה שגם היינקס וגם ההנהלה בעניין.בכל זאת נראה לי מוגזם לשלם 17.5 מיליון(והמחיר עוד יעלה) על שחקן ספסל.כנראה שנמאס להם מרובן.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון. ושוב השאלה האם לא מקבלים ממולר יותר מאשר יפסידו מהספסול שלו?

או איך אמר לי חבר אחרי המשחק נגד אוקראינה. יש לך מרצדס, למה לפרק ולנסות לבנות חללית. על אותו משקל היום יש משהו שעובד יוצא מן הכלל. אחת הקבוצות הכי טובות באירופה. למה לשנות ולהסתכן בזה שנקבל משהו פחות טוב?

ראשית, יכול להיות שבאמת חושבים שאין מה לבנות על רובן. מי יודע מתי הוא יפצע? ואם נמשיך את הקו של מקודם. נגיד שרובן חוזר והוא לא מקלקל, אלא אולי אפילו מוסיף. אבל בדיוק שנהיה הכי צריכים אותו הוא שוב יפצע. ואצלו, זה לא כמו לגבי גומז או לאם או טימושצ'וק או מי שאתה לא רוצה. אצלו כבר יש היסטוריה ארוכה של פציעות שמראה שהגוף שלו זה לא משהו.
    שנית, המחיר של רוייס ממש לא הולך לעלות, אלא להיפך. לרוייס יש סעיף בחוזה שאומר שבסוף העונה הזו הוא יכול ללכת במשהו כמו 17 מליון, בסוף השנה הבאה הסכום יורד בערך ב - 5 מליון ובשנה שאח"כ הוא הולך בחינם. תעשה את החשבון לבד.
    ככה או ככה לבאיירן יש את הסגל הכי קטן בליגה. כשכולם בריאים ואף אחד לא מורחק יש לנו 23 שחקנים. היינקס מדבר על זה שזה לא מספיק וגם אומר שבאיירן צריכה לקנות בכל שנה 2 שחקנים ברמה הגבוה ביותר. רוייס, במצבו כרגע לא יעשה יותר מידי פרצופים אם יהיה שחקן רוטציה.

11. aloneli Member

רוייס לא יעשה בעיות.רק המחיר שלו קצת גבוה לפי דעתי ואני ממש לא בטוח שהוא ירד עד הקיץ הקרוב.

זאת שאלה שמתאימה במידה ובאיירן תתעניין בטבז על חשבון גומז.בנוגע לרובן זה קצת יותר קשה כי הוא כבר אצלנו והוכיח שהוא מתאים מאוד לשחקנים ולליגה,היינקס לא יכול לספסל אותו וגם לא יכול למכור אותו מבלי שאף אחד לא ישאל למה.
    רובן זה שחקן שאני לא מוכן לוותר עליו ואני בטוח שהוא ישדרג אותנו בעתיד.
    גם לי יש שאלה אלייך:במידה וגומז היה פצוע ממקום רובן ופיטרסן עכשיו היה עם למעלה מ10 שערים היית חושב אותו דבר?
    לגבי השאלה שלך באופן כללי אני לא הייתי רוצה לסכן משהו שהוא נהדר על מנת אולי ורק אולי לקבל משהו יותר טוב.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מעניין שלא דיברתם על זה אבל ראשי המועדון שלכם הצהירו חרף התלונות (ע"ע אוליץ') לא לשחרר אף שחקן כי הסגל דליל מדי...

13. dudi Member

אפשר פשוט להחליף אותו, ואז מספרית זה כאילו לא שיחררנו. השם של סיסה(אולי עדיף שלא..) צץ מדי פעם, ואת האמת?! לא חסר מועמדים נהדרים לתפקיד החלוצ המחליף שיסכימו לשבת בספסל, אבל בלי לשכוח את פיטרסן בכל המשוואה.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה שלך בכלל לא דומה למצב.
    והתשובה היא ככה. אם גומז היה למעלה מעונה וחצי מתוך שלוש העונות שלו בקבוצה ועם היסטורית פציעות ארוכה וקשה עוד מלפני כן ובעקבות הפציעה הזו היינו משחקים עם שני חלוצים (נגיד פטרסן ואוליץ') והשיטה הייתה דופקת כמו שעון שוויצרי טוב, לא הייתי ממהר להחזיר את גומז על חשבונם ולשנות את השיטה חזרה. מקווה שעניתי.

כיף לך שאתה יודע מה יקרה בעתיד. אולי תוכל לתת לי את מספרי הלוטו של שבת הבאה?

מה שכתבתי לגבי המחיר של רוייס זה המצב בפועל (גם אם טעיתי מליון פה או מליון שם - כי אני לא זוכר במדויק את המספרים). ככה בנוי החוזה שלו שהוא האריך אותו רק לא מזמן. בסוף העונה הבאה הוא יעלה 5 מליון פחות ממה שהוא יעלה בחורף הזה או בסוף העונה הזו (וגם אז זה יהיה סכום לגמרי לא רע בשביל מועדון כמו גלדבאך).
    בניגוד לכמה שחקנים אחרים שאני זוכר שידעו שלא ישארו במועדו. הוא ובכל זאת לא רצה לדפוק את המועדון שעשה אותו למי שהוא וגידל אותו, הוא האריך את החוזה ודאג שגם המועדון יהנה כשהוא יעזוב. דרך אגב, גומז עשה את אותו הדבר בעבור שטוטגרט.
    .

15. Gunners Member

ביום שבת ב7 וחצי.
    מחכה בקוצר רוח למשחק של באיירן נגד דורטמונד.
    ייתכן והמשחק הכי חשוב של באיירן בליגה.