תראה אנחנו ספרניות של כדורגל זו לא חוכמה, אבל אם תשאל את אוהד הכדורגל הממוצע(לא של באיירן כמובן) ?את מי צירפה באיירן הקיץ?? אתה תקבל תשובה אחת - ?באיירן? נראה לי שהם צירפו את השוער של הנבחרת שמה לא?? וזה לגיטימי כמובן. עכשיו זה לא שהכל בעונה שעברה היה טוב ויפה ונזקקנו לשינויים קוסמטיים של שחקנים אלמוניים משו, הרי אחרי קטסטרופה חשבתי שהולכים לטפל לעומק ממש אבל הנה לא אלכס,לא ואן דר ויל הנהדר,לא לוברן,לא וידאל,לא מטודי,לא אלביול,לא אפלאיי,ולא ווצ?יניץ?,או יאנג. לי אישית חסר המון פילפל במסע הרכש ואני בהרגשה משו שלא עשינו טיפולי שורש נצרכים, אלא רק סתימות להוציא את צירוף השוער הכי טוב שיש.
אמרת בעצמך דודי שאתה רוצה רק עוד בלם כדי לצאת מרוצה מהרכש. אני לא מבין, אתה רוצה שיחליפו 15 שחקנים בקבוצה?
שינויים גדולים יותר מזה בסגל כבר עשוי להיות כזעזוע גדול מידי במועדון. מרבית השחקנים עוד שיחקו יחד אחד עם השני כמה שנים וזה יתרון. אין לזלזל בזה ובטח אין סיבה לקלקל גם את החיבור. החיזוקים הגיעו בדיוק איפה שהיה צריך, אין סיבה לבצע מסע רכש גדול מזה ואפילו אסור. אנחנו לא בפניקה ואין לך סיבה להרגיש כך, תשתחרר דודי.
מזה קשור לחיבור?! בכל מקרה ראפינייה,בואטנג,וגוסטאבו יישחקו שלושתם לא פה 6 חודשים.. ביג דיל אם היה הולנדי ולא ברזילאי, ברזילאי ולא גרמני, וצרפתי\צ?יליאני במקום ברזילאי.
הויכוח הוא עקר, סלע. דודי הסביר בדיוק מה הוא מחפש בשחקן כדי שיתאים לקבוצה. שיעלה הרבה ושנדב יעקובי ואוהד הכדורגל הממוצע בארץ יכיר אותו. ככה שדודי יוכל להגיד לאותו האוהד "תראה איזה שחקנים יש לנו. שמות, אחד אחד." ובכלל לא חשוב מה השחקנים האלה שווים. כי בינינו איזה אוהד כדורגל ממוצע הכיר את סמי קדירה או מסוט אוזיל לפני שנה. אז מה? גם הקניה שלהם הייתה מוטעית? ודודי, יש לי חדשות רעות בשבילך. האוהד הממוצע גם לא יודע מי זה שוויני או מה התפקיד שלו. במקרה הטוב הוא יודע להגיד "ההוא עם השם הארוך". שלא לדבר על גומז "השמן" וכן הלאה. ושכחת את החיזוק הכי משמעותי. המאמן. לא קלינסמן הליצן ולא ואן חאל הנפוח העקשן. סוף סוף מאמן עם ראש.
דודי, לא המוצע שלהם הוא שחשוב. שתדע שההגנה עברה שינוי גדול מאוד, גדול מספיק אפילו, אין צורך לשנות עוד. מחצית מההגנה התחלפה, יותר מזה? כן אני יודע נדב. חבל שדודי לא מבין שלכדורגל הגרמני לא תגיע החשיפה בארץ דרך קונטראו וגם לא דרך אלכס (מי? האוהד הממוצע בארץ לא מכיר אף אחד חוץ ממסי ורונלדו), זה אבוד מראש. נצטרך לדבר שוב על המגרש כמו לפני שנתיים. תתעלם מהמיין סטרים הישראלי ותתעסק נטו בכדורגל.
אני דווקא חושב שהחיזוק שלנו הוא נעשה כמו שצריך,זה שלא הגיעו כוכבים זה לא אומר כלום. אחד שמבין בכדורגל צריך להכיר גם את ראפינה ובואטנג,אלא אם כן אתה שואל איזה ילד שמכיר רק את הסגל של בארסה בעל פה. דרך אגב אם תשאל אוהד כדורגל ממוצע את מי ריאל הביאה לא תקבל תשובה טובה יותר.ככה זה ששוק השחקנים נהרס עד כדי כך שסמרטוט כמו נייאמר שווה 45 מיליון,ומגן טוב ולא יותר מזה כמו קונטראו שווה 25+. אם תשים לב נוייר הוא העברה הגדולה ביותר שנעשתה בקיץ והיא העברה של באיירן,איזה העברות של כוכבים היו כבר? וזה לא מפתיע בשוק העברות כזה מטורף..
האמת, שאני חושב על זה, גם אני מאוכזב מהחיזוק ומההנהלה. אני מאוכזב מזה שלא הביאו את אוזיל וקדירה לקישור ואת פיקה להגנה. אלון. קונטראו הוא לא מגן טוב. הוא קשר שמאלי בינוני שממוקם בעמדת המגן והוא מגן חרא.
על מי אתם עובדים? אני אנטי של כוכבים עם קוקיות מסים,ניימרים וכאלה אבל בחייאת ראפיניה מוגבל במיוחד שהכדור יהיה אצלינו, צמד הבלמים איטי להחריד, ושוב עמדה מס 6 חסרת כח ואינטיליגנציה. אתם מטאטים מתחת לשולחן!
בגלל זה אמרתי. צריך היה להביא את קדירה ופיקה. ועוד שכחתי היינו צריכים גם להביא את מוריניו. פשוט חבל על עונה של בזבוז זמן.
תגיד לי דודי, כשהכדור אצלנו בהתקפה מה בדיוק אמור המגן הימני שלנו לעשות? הרי יש לנו את רובן. לא חבל להחזיק את רובן אם המגן הוא שצריך לעשות את ההתקפה? וחוצמזה, מכיוון שרובן הוא לא הקשר המגן האולטימטיבי אז בכלל עדיף שהמגן הימני שלנו לא יעשה התקפה אלא יתמקד בהגנה. ואם רפיניה יעשה התקפה. מה יעשו ריברי, רובן, גומז, מולר ושוויני? מעבר לזה, רפינייה יודע לעשות התקפה מצויין, אם הוא צריך.מתי ראית אותו בפעם האחרונה? אם תבין שהתפקיד של הבלמים הוא לא לשחק אחד על אחד מול החלוצים (שאין שום בלם בעולם שמסוגל לעשות את זה לאורך משחק ובטח שלא לאורך עונה), אז תבין שבלם לא צריך להיות מהיר. בכל קבוצה, הבלמים הם השחקנים הכי איטיים (חוץ מהשוער). החל מריאל מדריד וכלה בנוער של מכבי אשקלון. התפקיד של הבלמים הוא לקרואת את המשחק היטב ולסגור חורים.
בטח שלא. אני רק אומר. למה להסתפק בוידאל כשאפשר ללכת על קדירה? למה ללכת על ואן דר ויל כשאפשר בכלל להביא את דני אלבס? ולמה להסתפק בבואטנג כשאפשר לקבל את פיקה? למה לא להביא את אוזיל?