אתה לא יודע כמה אתה ממרמר אותי עליו, גומז יכול לספור בצוותא עם רונאלדו, ומסי חבל. מקווה שיעשו להולנדי סוף בנושא הזה במיוחד.
הילד לא שיחק חצי שנה, חזר, נפצע, חזר להרכב, יצא מההרכב. סה"כ רצה לבעוט פנדל ולשמוע את הקהל קורא בשם שלו. לא משהו רציני, הוא רק חי בשביל זה. תזרמו איתו.
יצאנו למנצ'סטר בהרכב חלש מדי לטעמי, למרות שהמקום הראשון מובטח והכל טוב ויפה זה עדיין משחק שאם מנצחים זה כבוד גדול. אבל כמובן העיקר שאנחנו במקום הראשון גם בגרמניה וגם בבית באלופות. למרות שההרכב הלא משהו אני לא יכול לחכות למפגש שלנו מחר! גם אם נפסיד מפגשים זה תמיד חוויה!
למה? למה שלא נהיה ווינרים בכל ויש צ'אנס שגומז יהיה המפציץ של היבשת לפני שמות גדולים כמו רונאלדו ומסי, למה לא?! שהיה בועט אולי אחד את השני, אבל המספרים של גומז הרבה יותר חשובים מהאגו של ההולנדי.
קח בחשבון דודי שסיכוי גבוה מאוד שכל עוד רובן בהרכב זו תיהיה הוראה של היינקס שהוא יקח את הפנדלים. מקבל את זה שלאחרונה עשית תפנית ומרובן השחקן הכי טוב ביבשת לפני חודשיים פתאום רובן הוא כלום, סבבה. אבל להגיד שהוא לא ראוי לבעוט פנדלים יותר מגומז? יש הרבה שיתוכחו איתך.
אז יופי שהחיים הם לא דבר שבלוני ומשעמם. היו המון שתלו את ריברי בכיכר המרכזית במינכן, והיום רוקמים את הנפתו על הכתפיים יותר גבוהה מכולם במאי הקרוב.אז היו.. סלע אני בעד מולר לא נגד רובן. בקשר לפנדלים גומז צריך לבעוט, ובמצב של משחקים מוכרעים הייתי שמח אם היינו "דוחפים אותו" לחורר עוד ועוד. חלק מתודעה לדעתי חייב להילחם עליה, מה גם שאני חושב שגומז בועט עדיף על כל הקבוצה.
רובן פנדליסט מדופלם. די לעשות אנטי כזה כלפיו. יש לו צדדים אנוכיים שיכולים להזיק, OK, אבל יש דברים שלא יקחו ממנו וזה הכישרון בבעיטה והחוש לכיבושים. נעזוב אפילו את הפנדלים בצד לרגע, אין קשר אחד עם יכולת כיבוש שערים כמו של רובן אצלכם.
תכל'ס צודק "חבל" שריברי שיכל העונה לכבוש לפחות עוד 5 בנוסף ל 7 שכבש מסר לגומז(שכמובן גם כבש) יכל כבר לעמוד על 12. לא אנטי של רובן אבל טובת באיירן מעל הכל מקצועית.
צודק אחי אבל אנחנו בדעת מיעוט פה, מה אפשר לעשות... מחר הקבוצה בלי רובן וקרוס, שחלו בשפעת. אני מאוד מקווה שניתן הופעה טובה (גם אשתקד היינו במצב כזה במשחק ברומא שלא קבע לנו דבר ושלטנו לחלוטין והובלנו 0:2 ובסוף ירדנו מנוצחים 3:2...). אמנם המשחק לא קובע לנו אך לדברים יש מומנטום ואם נתבזה בארנה אוף מנצ'סטר יכולות להיות לכך השלכות. ביבשת כולה ישאו עיניים למשחק הזה בהתחשב בכך שהקבוצה העשירה בעולם עם הגב לקיר כך שהכבוד שלנו מעל לכל!
נכון אף אחד לא רוצה לקבל בראש שם,אבל אני בשום פנים ואופן לא מוכן לשמוע על פציעה של ריברי או של גומז במשחק לא חשוב. אולי רק כדי לשמור על ספורטיביות אפשר לעלות הרכב טוב(לא הרכב הכי חזק).
בכל הקשור למחצית הראשונה: הרכב פשוט פאתטי שלנו. אם היינו בהרכב יותר נורמלי היינו שמים לסיטי שלישייה במחצית הזו כי למזלנו לקבוצה ממול מאמן מביך בכל הקשור לאירופה והשחקנים שלו נראים כאילו הכריחו אותם לשחק הערב. אני מקווה שההרכב ישתנה במחצית השנייה: נצחון שלנו פה, שבהחלט אפשרי לאור איך שהסיטי נראית, ישלח איתות ליבשת.
עזוב איתות שמיתות, עלינו שלב וצריך לשמור על הרגלים של השחקנים. עונה עמוסה במשחקים ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד פציעות. שיא נקודות לקבוצה גרמנית בבית לא מעניין אף אחד, אף קבוצה באירופה שעלתה שלב לא מנסה יותר מידי מאותן הסיבות שציינתי. אף אחד לא מחפש לשלוח איתותים לאף אחד, כולן מכירות את הכוח אחת של השניה. אנחנו די בין החזקות, כולם יודעים. משחק חשוב בשבת, חייבים לנצח.
בחייך דודי, בכל העיתונים באנגליה צוחקים שעלינו בהרכב שני. ביזוי עלק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx