צודק, גועל נפש. מספיק עם בלבולי הביצים האלו על פציעות, מה הם עשויים מפורצלן? לא הוגן כלפי 2700 אוהדים שלנו שעשו כל הדרך למנצ'סטר הרחוקה והקרה. משחק מעולה של בוט, שלפחות לפי המשחק הזה נמצא בכושר יותר טוב מנוייר, כל הכבוד לו על העבודה המעולה שעשה היום אחרי שכמעט לא ראה מגרש השנה. אם לא הוא זה נגמר בחמישייה. כנראה שנגמר עידן הסמלים והכבוד, הפכו לי הכדורגל למתמטיקה עם חישובים מהתחת אם המשחק חשוב או לא. זה היה אולי המשחק המרכזי של המחזור ומן הסתם ראו אותו כאלו שלא רואים את באיירן בשוטף ומה הם ראו? פתטיות. העיקר יגידו פה "מה אכפת לנו מה רואים ומה חושבים", תדמית זה חשוב מאוד אבל העיקר שאף אחד מחרסינה לא נפצע. בושה.
לא מבין מה כל הזעם הזה; כל הקבוצות הגדולות של היבשת שכבר הבטיחו את ההעפלה שלהן עלו בהרכבים כמו שלנו הערב רק שהם שיחקו מול קבוצות שלא מדגדגות את הסיטי.
האמת שהיינקס הגזים עם ההרכב,מזל שברנו פצוע אחרת אפילו הוא היה משחק.ובכמה דקות במשחק זה כבר היה יותר מידי עבור קבוצה כמו באיירן מינכן. אבל מה שחשוב זה שהספסל קיבל הזדמנות ברמה הגבוהה ביותר וכמובן שהכוכבים קיבלו מנוחה.לא הייתי רוצה לראות את ריברי או גומז נפצעים במשחק הזה. אני מאוד שמח שלא הרסנו לנאפולי כי אחרי הכל ההרכב ממש לא ספורטיבי והיינו יכולים להרוס לה.אבל היא הייתה תלויה בעצמה ועשתה את העבודה. לגבי המשחק מגיעה מילה טובה לבוט שהיה בסדר גמור ולקח הרבה כדורים ב1 על 1.באדשטובר למרות הטעות הראה שהוא הבלם הגרמני הטוב ביותר כרגע ולבעדיו היינו מסיימים בתבוסה. אכזבה גדולה משחקני הספסל שהיו פשוט גרועים וחלודים ושוב הראו שחוץ משחקני רוטציה אין להם מקום בזמן האמת.(ואחרת אתם מתלוננים על כך שיש לנו גו'קר בספסל).
לא רק הוא. פיטרסן לא לחץ מספיק ונעלם לכל המשחק.אלאבה כל כך חסר בטחון.פראניץ' לא מספיק יצרתי.אוליץ' משקיע המון אבל לא מספיק טוב להרכב.ראפיניה לא מתואם בהתקפות,קונטנטו מתקשה לשמור על שחקנים ברמה כזאת אבל לליגה הוא יכול להספיק.בוט נותן בטחון והיה בסדר. בקיצור כל שחקני הספסל איכזבו בלי קשר לסגנון המשחק שהיה להעביר את הזמן.הרבה חלודה יש בספסל ולא מספיק יצרתיות. כמו שאמרתי הספסל שלנו הוא למטרת רוטציה ומנוחה להרכב בלבד,לא תראו מישהו ממי ששיחק היום נכנס במחצית כדי לשנות את המשחק.
מצד שני היינקס לא נכנס ללחץ ולא ביצע שום חילופים איכותיים כביכול כדי להציל את המשחק. זה משדר ביטחון ויציבות. בסך הכל הנזק הוא מזערי - אם היה נגמר 0-4 זה היה סיפור אחר.
וזה בגלל שנאפולי כבשה גול וזה גמר את הסיטי בעצם.גם במהלך המשחק סיטי כבר הבחינה שלבאיירן לא אכפת לסיים 2-0 וכך גם לסיטי אז הם במחצית השניה הורידו הילוך כי זה כבר לא משנה באמת,וכל שנותר להם זה לקוות לנס בספרד. היינקס כבר חימם את הספסל אבל שהוא ראה איך המשחק מתפתח אז הוא הבין שאין מה להכניס עכשיו את שחקני המפתח שלנו למשחק גמור.
מה אכפת לנו מה רואים ומה חושבים? אני ממש לא מסכים שזה היה המשחק המרכזי של המחזור. וגם אם כן- מה כל כך רע לך בזה שהשחקנים, שנדיר שהם מקבלים משחק מנוחה, יכלו לשבת קצת על הספסל ולנוח? יש לנו עונה ארוכה וגם יורו בדרך. ברצינות מי עולה למשחק שהוא לפרוטוקול בלבד בהרכב הכי חזק שלו? ועוד עם סגל קצר כמו שלנו. בעניין שחקני הספסל, אני חושב שכולם יודעים שהם כאן כדי לא להרוס ולא כדי לבנות. למעט פיטרסן וטקאשי שאני באמת מחזיק מהם, אין שם ולו אחד שיכול לעשות משהו מועיל. אני לא נוטה להגיד שאמרתי לכם, אבל קפצתם עליי פה כשקיבלנו את הבית הזה ואמרתם שאולי לא נעלה, ומה יהיה וכו'. אז הנה, עלינו מהמקום הראשון ועוד אחרי חמישה משחקים. השחקנים קיבלו חופש באמצע השבוע והדובדבן הכי גדול הוא שיונייטד הלכו בבית שלהם. איזה יום :aaarse:
אתה לא חושב,כפיר, שעדיף שהפסדנו? אם היינו מנצחים (בטח אם הינו מנצחים בגדול) היינו, כמו שאתה אומר, שולחים איתות ליבשת שאנחנו קבוצה גדולה, היריבות יחשבו שאנחנו מסוכנים ויבוא בשיא הריכוז והיכולת. עכשיו, אחרי ההפסד, לא שלחנו איתות ליבשת והקבוצות האחרות יחשבו שאנחנו לא משהו ויבואו בזלזלול (אולי אפילו לא בהרכב הכי חזק שלהן) ויהיה לנו יותר קל. ככל שאני חושב על זה, כפיר, זה מהלך גאוני של המאמן. אתה לא חושב ככה?
ומה זה בכלל לנצח קבוצה שגם ככה לא הייתה עולה, איתות לקבוצות בליגה האירופית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
תכלס יש משהו בדבריך, כי באמת האריות לא יספרו אותנו.. רק "חבל שאתרי ההימורים שמים אותנו פייבוריטים טובים ישר אחרי צמד הספרדיות.
להפסד הזה אין משמעות.אני מבטיח לכם שתוך שבוע כבר לא תחשבו על זה אפילו כי זה באמת לא מעניין אף אחד,אולי רק את כפיר וזה גם יעבור. למה שמישהו לא יספור אותנו כי הפסדנו עם ההרכב השני שבא להעביר את הזמן נגד סיטי במשחק חסר משמעות?אחרי הכל במשחק החשוב באמת ניצחנו אותם 2-0 וגם סיימנו מקום ראשון בבית המוות אחרי 5 מחזורים. כולם מכירים אותנו ויודעים את הכח של באיירן.כרגע חוץ מריאל ובארסה שהם רמה מעל כולם,באיירן היא פייבוריטת לזכות באלופות וגם לא הפסד עם הרכב שני במשחק חסר משמעות ישנה פה משהו.
פששש עשיתם לי מהיינקס מדען טילים...זה מזכיר לי את גמר טורניר אאודי בקיץ מול ברצלונה: בחצי הגמר עלינו בהרכב חזק ושיחקנו נפלא מול מילאן ובגמר עלינו עם הרכב פחות או יותר כמו מול הסיטי והפסדנו. אז אמרו פה שזו גאוניות כי אם היינו עם ההרכב החזק מפסידים לברצלונה אזי הקבוצה היתה נפגעת פסיכולוגית כי היו רואים שאין מה למכור מול הקטלונים ואילו הפסד עם ההרכב השני משאיר תקווה. תגידו לי אתם נורמלים?! מה זה בלבולי הביצים האלו?! פתחתם לי מכון לפסיכואנליזה פה? גועל נפש מה שהיינקס עשה, בטרניר אאודי הוא זלזל ב-70,000 אוהדים שלנו שבאו לראות הקבוצה באמצע חופשת הקיץ וגם מול הסיטי ביזה את הסמל. מה זה הקשקוש הזה "קבוצות יזלזלו בנו ואז יהיה לנו יותר קל"? זה הרי יחזיק גג משחק אחד ואז יבינו שלא היה מה ללמוד מהמשחק במנצ'סטר, מה גם שעושים סקאוטינג על היריבות לא רק על סמך משחק אחד. מה אתם חושבים, שכולם מטומטמים? וגם הטיעון "זה נגמר רק 0:2" פשוט גרוע: זה לא היה בשליטת היינקס, אלא יותר בידיים הבטוחות של בוט. בקלות יכל להיות 0:5 ואז מה היינקס היה עושה? מקים את כל הספסל? מדהים איך כשמחליטים פה בפורום לסמן מישהו, לחיוב או לשלילה, לא נותנים לעובדות לבלבל: היינקס קדוש ורובן תמיד לא בסדר, לא חשוב מה קורה על הדשא. אם אני בהנהלה של באיירן הוא לא מקבל ממני ברכת חג מולד שמח על מה שקרה בארנה אוף מנצ'סטר. שיתבייש לו. געגועי לואן חאל: כשהגענו אשתקד למשחק מול רומא שלא קבע כלום ובכל העיתונים נכתב שנפתח רגליים כי מה אכפת לנו עלינו בהרכב חזק, אמנם הפסדנו 3:2 אבל אחרי משחק מצוין שלנו ושליטה מוחלטת ברובו.
לא הבנתי, כפיר. אתה מתכוון להגיד שאם היינו עולים עם ההרכב הכי חזק ומנצחים את הסיטי (אפילו נגיד 8:0) אז האפקט של זה היה מחזיק יותר מ"גג משחק אחד"? אם היינו מנצחים נגיד 8:0 אז לא היו "עושים סקאוטינג על היריבות לא רק על סמך משחק אחד"? (שני הציטוטים ממך). אתה הראשון שהתחיל עם השטויות במיץ של החשיבות של המשחק ומה עשינו בו כלפי היריבות שלנו ואם היינו מנצחים איך זה היה משפיע על היריבות. אז אתה כבר לא מאמין בזה? או שאתה מאמין בזה רק אם היינו מנצחים את הסיטי זה ישפיע על היריבות אבל אם אנחנו מפסידים להם זה לא ישפיע על היריבות? אתה פשוט חייב להתלונן על הקבוצה. הרי מה שלא יהיה זה לא בסדר. אני בסה"כ עשיתי תמונת ראי של מה שאתה אמרת. כמו שמה שאתה אמרת (אם היינו מנצחים הינו שולחים איתות) זה שטות גמורה, ככה גם אם אנחנו מפסידים אנחנו מכניסים את האחרים לשאננות זה שטות גמורה. לא זה יעזור לנו במשחק/ים הבא/ים ולא זה. מה שכן, אם שחקן הרכב שלנו היה נפצע נגד הסיטי אפילו סתם פציעה של שבועיים שלושה זה היה יוצר לנו בעיה במשחקי הליגה הקרובים שעדיין חשובים לנו, שלא לדבר על אם נגיד מישהו היה שובר רגל או קורע רצועה שזה גם היה פוגע בנו במשחקים הבאים בליגת האלופות. ככה, הנזק היחידי שנגרם לנו (אמנם הוא כבד מאוד, אבל לא נורא) זה שלא באו אליך בעבודה למחרת ואמרו לך "בואנה, כפיר, אתם תותחים".