באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

השאלה היא פשוטה,
    האם מה שהיה אתמול היה משהו חד פעמי או שלא.
    במיוחד עכשיו אם רובן לא ישחק במשחק הבא כבר ברור מה הולך לקרות, הוא יעזוב בחינם בסוף העונה

הנקודה היא שעכשיו יש ליופ את הלגטימציה להחזיר אותו להרכב במיוחד ששוויני פצוע.
    בשביל זה הוא צריך בייצים, ואני בספק אם יש את זה להייניקס (אלא אם זה בא מלמעלה)

2. Der Rotbart Member

אולי מול לאוטרן זה לא ישנה אבל שטוטגארט כמו אתמול ולאוטרן באופן כללי זה לא בדיוק מבחן מייצג. עם כל ההתלהבות מאתמול (ויש התלהבות) העסק לא הולך להיות פשוט במשחקי הצמרת ומול באזל.

וגם - סוגיית רובן רחוקה מאוד מסיומה, אפילו אם זה בא מלמעלה.

3. Gunners Member

אני לא מאמין שבאיירן ימכרו את רובן/ריברי,בנוסף מולר יישאר, קרוס עם האהבה הנרקמת להיינקס עוד מימי לברקוזן יישאר ושאקירי רק נרכש אז רובן וריברי, ובעיקר ריברי לא יהיו מוכנים לשבת על הספסל אבל נראה הכל בקיץ, אולי קרוס יראה יכולת פנטסטית ביורו וכל קבוצה באירופה תרדוף אחריו, מי יודע?

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  4. dudi Member

כן באיירן תמכור את ריברי, ותוסיף את נוייר, וגומז למה לא?
    ריברי הוא אחד החשוב במועדון כי גם כוכב ענק, שנותן את הלב לקבוצה ומשחק בשביל מולר,קרוס,גומז,להאם,וואן בוייטן אי אפשר למכור אותו מהסיבה הנ"ל.

אני לא חושב שזו ספקולציה.. אולי אם בתור חלום לא מציאותי בתמורה לאוזיל(בחיים זה לא יקרה) לא בשביל שאקירי זה בטוח(ואני מגה מעריך את שאקירי), הלאה נקסט.

***-אגב קרוס ביחד עם נוייר,להאם,באדשטובר,שווייני,מולר,גומז - כל עוד אלה בטופ תהיה סנסציה אם לא יהיו בבאיירן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  5. dudi Member

On an issue but Ribery was serious: The transfer of Arjen Robben on the bench. ["It is difficult for the coach to decide between Muller and seals. But Thomas has been playing very well on the right. For me it is better to right, "said Ribéry and confessed sympathy with the Dutch superstar to have. "Arjen was obviously a bit sad when he heard that he does not play. But that would be all that is normal. He has not played, but that's football. It's hard for him because he just like I want to play forever, "Ribery told the tz.

6. aloneli Member

אפשר להגיד אתמול שבאיירן הטובה חזרה לעצמה באותו משחק רק נקווה שזה ימשיך כך.

בואטנג(רק שישאר בלם) ובאדשטובר שילוב נהדר.ראפיניה ומולר מתואמים מאוד והיה כיף פשוט לראות את השילוב ביניהם ולדעתי אגף ימין היה לא פחות חזק מאגף שמאל אתמול.סוף סוף מולר משחק בעמדה שהוא טוב בה ושיחק נפלא.גם היה יותר טוב מרובן וגם היה מתואם יותר עם ראפיניה.
    קרוס המלך על המגרש.שהוא מספר 10 הוא פשוט משפר את כל השחקנים סביבו והוא עצמו מאוד מעורב במשחק.לריברי כל כך הרבה יותר קל שיש לו עם מי לעשות דאבל פס,גומז סוף סוף מקבל כדורים והקישור המרכזי נראה הרבה יותר מסודר ורגוע.

האמת שפשוט נהניתי מבאיירן אתמול.נהניתי לראות משחק קבוצתי ולראות כדורגל פשוט ורגוע במשחק מאוד קשה.עד אתמול לא ראיתי יכולת כל כך טובה במשחק חוץ מאז הופנהיים ששם התחילה הנפילה.

לגבי קרוס בעמדה 10 תמיד הייתי בעד.לגבי רובן/מולר הייתה לי התלבטות אבל אני חושב שאחרי התקופה האחרונה ובעיקר אחרי המשחק אתמול פשוט אין ספק מי צריך לפתוח בהרכב.

נראה בשבת אם באמת יש לנו מאמן עם ביצים או שהפציעה של שוויני תשמש לו לתירוץ לשנות שוב את המערך.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/12
  8. aloneli Member

9. Trnado Member

איזה כיף ששאקירי מגיע. אני בשמיים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

בעניין רובן, מולר והמשחק האחרון. שטוטגרט תמיד שיחקו נגדנו פתוח, וכל העונה גם לא היו לנו בעיות עם קבוצות כאלה. הבעיה היתה עם קבוצות שלא מפחדות ובאות ללחוץ אותנו ולהילחם על כל כדור.

אז השילוב של מולר ורפיניה אכן מוכיח את עצמו. הקבוצה תקועה עם רובן כבר תקופה ארוכה ולא משחקת טוב. בהתחלה הייתי בעד שישחק בימין ויעשה רוטציה עם מולר כי הוא באמת היה בכושר טוב, אבל כשהוא לא משחק טוב זה דופק את כל ההתקפה שלנו. עכשיו כששוויני שוב פצוע מעניין אותי איזה הרכב יעלה. נגד לאוטרן בבית אין מה לפחד גם לעלות עם קשר דפנסיבי אחד בשם טימו ולפרק אותם, זה יכול להחזיר לנו את הבטחון.
    אחרי המשחק האחרון אין ספק שמולר צריך להמשיך בימין עם רפיניה, שמלכתחילה לא הבנתי למה הוא סופסל. כששאקירי יגיע הולך להיות חתיכת כאב ראש למאמן שלנו מי שהוא לא יהיה.

חבל לי על אוליץ' ועל טקאשי. הראשון אחד השחקנים האהובים עליי שהגיע אלינו לאחרונה, והשני- בטוח שעוד נשמע עליו.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

'Es geht nur im Kollektiv'

11. dudi Member

טוב יופ בוא נצא מהסחבת הקשה לצפייה הזאת בצדק משהו זה יהיה אסור לבכירים להתעייף במשחק מיותר שכזה אז יאללה תן לפיליפ לנוח ולשלח את קונטנטו, לריברי שלשווא מתבזבז\מתעייף ושלח את טימו אחורה ואלאבה לעמדה שלו, וכמובן אוליץ על גומז\מולר כי כאמור סחבת מיותרת מיותרת מיותרת אין חשק ובצדק אבל תן לספסל קצת חיים.

אגב בתוך ים של חסרי מושג איזה כיף לשחות בביטחה - טוני קרוס ענק!

12. Der Rotbart Member

דווקא החילוף של מולר ברובן מצביע על המצאות שכל בקודקודו של היינקס. מה יהיה למשל אם חס וחלילה מולר יפצע? מי בדיוק ישחק בימין? זה יהיה לא אחראי לספסל את רובן באופן מוחלט, למרות שאני תומך נלהב של מולר. במצב כזה במשחק כזה זה חילוף הגיוני מאוד בראייה כללית, ואני גם לא אתפלא אם במשחק הבא מול פרייבורג רובן יפתח ומולר יהיה על הספסל. השאלה היא מי יהיה השחקן הקבוע בעמדה הזו, וזה שיעלה במשחקים מכריעים וקשים - וזה צריך להיות מולר. בנוסף, נראה לי שקרוס כמספר 10 יהפוך (אם עוד לא הפך) לברירית המחדל; היינקס רוצה מאוד בטובתו ונראה שגם הוא כבר הפנים ששם הוא במיטבו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/12
  13. yossi170271 Member

נדמה לי שגם אני ראיתי את המשחק היום ופשוט בא לי להקיא,מה אתם מתלהבים מקרוס?שחקן בינוני ולא יותר,עם ככה נראה בליגת האלופות יכול להיות שנעבור את באזל אבל אחר כך כל קבוצה שניפול נגדה תפרק לנו את הצורה,כבר כמה שבועות באיירן משחקים גרוע ואתם חיים בסרט שאיזה יופי של קבוצה יש לנו,שיהיה שבוע טוב ואני מקווה שנתחיל לשחק כדורגל ולא כמו ליגה למקומות עבודה.

14. aloneli Member

2 הפרש ממקום ראשון,מקום ראשון בבית המוות אחרי 5 מחזורים בלבד,עלייה לחצי גמר הגביע.
    כמה פעמים לאורטן עברה את החצי היום?
    וואלה צודק חרא קבוצה איך לא ניצחנו 5-0?

15. Der Rotbart Member

עכשיו ראיתי את מסיבת העיתונאים של היינקס אחרי המשחק והוא אמר שכבר במחצית מולר התלונן על קושי מסויים ואז בתחילת המחצית השנייה סימן שהוא מעוניין להתחלף.

אגב - מסיבת העיתונאים הסתיימה בחילופי בדיחות על כך ששאקירי בא לבאיירן ולא שאקירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/12