באיירן מינכן 2015/2016 :: העונה האחרונה עם פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירת שוויינשטייגר היא בסה״כ עוד דוגמא מעולה לרמת הניהול של באיירן מינכן. זה ממש לא מובן מאליו למכור כזה שחקן שמזוהה עם המועדון בדיוק ברגע הנכון. אני חשבתי שכשחקן ותיק ברוטציה יהיה לו מה לתרום ביונייטד בפרט ובפרמיירליג בכלל, אבל הוא ללא ספק גמור מבחינה פיזית.

2. k_700 Member

עצוב,
    אבל גם ביונייטד של היום אני לא חושב שיש לו מקום.
    אני שולח אותו בחזרה(עם המון איחולי הצלחה כי הוא באמת בחור סימפטי מאוד, מנהיג ורואים שהוא משתדל וקורע את עצמו) על אותו מטוס שיקח מפה גם את פלאיני הכל כך מושמץ.
    לשניהם אין עתיד בקבוצה שאנחנו צריכים לבנות.
    מנסים כבר לעלות את השם של סאול ניגז ואני מאמין שלקראת הקיץ עוד שמות יעלו וחסר להם שישנו שם בעמידה.

3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'רום בואטנג קרע שריר אתמול ויעדר כ - 3 חודשים.
    במסגרת "מסע הפרידה" מפפ התקשורת שואלת האם זו אשמתו של המאמן שכל כך הרבה שחקנים שלנו קרעו שרירים אצלו. מעניין שזה לא עלה עד שהוא לא הודיע שהוא עוזב.

4. golding מנהלים

האמת שריימונד ורהיין כבר שנים מבקר את שיטות האימון של פפ (ושל ונגר, קלופ ורבים אחרים) בהיבט הזה של עומס מיותר על השרירים בפרט. לא יודע אם התקשורת הגרמנית רק נזכרה להתעורר עכשיו, אבל יש לו כמה מבקרים כבר מספר שנים טובות.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  5. Eric Cantona Member

כן אבל בלמים לא שותפים גדולים ללחץ מקדימה ולא רצים יותר בבאיירן מבקבוצות אחרות. פציעה שיכלה לקרות לכל אחד, סתם ביש מזל.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה נסגר עם הפציעות האלה.

זה מעניין כי דווקא בברצלונה שעמד לרשותו בתחילת הדרך סגל קצר הרבה יותר לא נפצעו שם כמעט שחקנים. אני זוכר שקראתי לא מספר פעמים שהאימונים של פפ אומנם אינטנסיבים (מספיק להסתכל על משחק הלחץ של הקבוצות שלו), אבל שהוא גם דואג ברמה קיצונית לתזונה ורמת הכושר של השחקנים שלו. למסי למשל הוא הצמיד מאמן אישי שיהיה במעקב אחריו, ולדעתי הוא עשה את זה גם עם רובן לאחר מכן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/16
  7. Bon Argumentum Ad Hóminem

בברצלונה פפ השתמש בשיטת כושר מאוד ייחודית שהותאמה לרמת האינטנסיביות שהייתה בכל תקופת משחקים.
    אולי הוא לא משתמש בה בבאיירן, מי יודע.

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

Uli Hoeness, AmitHBS ו-אלעד אוהבים את זה.
  9. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

חאבי מרטינס סובל מפציעה בברכיים וייעדר לכמה שבועות לפחות (בספרד טוענים שהוא סיים את העונה, בגרמניה הסתפקו ב״כמה שבועות״).

זו פגיעה רצינית בבאיירן. בואטנג גם כן פצוע וכרגע שני הבלמים הטבעיים הכשירים שנשארו לבאיירן הם בנעטיה ובאדשטובר שבעצמם חזרו לא מזמן מפציעות לא קלות. אצל פפ גם אלאבה, ראפינייה ואולי בקרוב גם אחרים משחקים לפעמים כבלמים, אבל לדעתי באיירן צריכה עוד בלם.

הבעיה? חלון ההעברות נסגר מחר ובאיירן צריכה שחקן שלא שיחק בליגת האלופות העונה (מה שפוסל את מוסטאפי, מרקיניוס וכו׳). כמה שמות שעלו לי לראש: לאפורט (לא סביר, בילבאו תמכור היום או מחר רק תמורת סכום משוגע שבאיירן לא תשלם), ג׳ואל מאטיפ (מסיים חוזה בקיץ), ניקולס נ׳קולו (מארסיי, גם כן מסיים חוזה בקיץ), יש עוד כמה. יש גם אפשרות ללכת על בלם זול יותר, בסגנון של זוקאנוביץ׳ שהיה קרוב לחתום בשטוטגרט וחתם ברומא, שבסך הכל יעמיק את הרוטציה, ואפשרות שבאיירן לא תקנה אף אחד ופפ יאלתר.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/16
  10. Lebron Member

לפי איך שזה נראה כרגע, באיירן לא עוברת את יובה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/16
  11. אפנברג Member

אין ספק שלעומת האחוזים כשנערכה ההגרלה הרי שעכשיו האחוזים צמודים יותר. יובנטוס במומנטום אדיר עם 12 נצחונות ליגה רצופים (לא שתמיד ליגה מקומית מעידה על הצלחה גם באירופה). באיירן חזרה מהפגרה אבל ניצחה את שני המשחקים הרשמיים שעשתה, גם אם לא הבריקה, כך שאין לדבר אצלה על מומנטום שלילי. לבנדובסקי לוהט מאז החזרה ומבחינה התקפית יש לבאיירן כלים אדירים, בראשות קומאן וקוסטה שיכולים מהאגפים לשגע כל יריבה. בהגנה אכן מכה קשה ביותר עם הפציעות של בואטנג ומרטינז אבל עם כלים התקפיים כאלו באיירן צריכה לדעת לכפר על החולשה מאחור. לדעתי ההתמודדות מול יובנטוס תוכרע במשחק הראשון: אם באיירן תשיג שני שערי חוץ בטורינו היא תהיה במצב מצוין לגומלין. אולי כדאי לשחק שם "שכונתי" יותר ולא בדרך השבלונית הרגילה של החזקת כדור כי עם קומאן וקוסטה, ועם לבנדובסקי בחוד אפשר יהיה בהתקפות מהירות להביך ההגנה של האיטלקים. בניגוד לשנתיים הקודמות הרי שהשנה כבר בשמינית הגמר קבלנו הגרלה סופר קשה. אם רוצים הגביע מתישהו צריך לפגוש את הטובות ביותר כך שאין מה להסתכל על כך שכבר בשמינית קשה אלא לעבור.

Lebron ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  12. BayernMunchen Member

מכת הפציעות של ביירן מפתיעה(לרע) אותי כל פעם מחדש, זה כאילו יש מאזן של 7-8 שחקנים שתמיד פצועים, איך שאחד חוזר מפציעה אחד אחר נפצע שוב, לא יודע עם זה מזל רע או שמשהו שם לא תקין. עכשיו עם מכה שקיבלנו עם הבלמדים לא יודע איך נעבור את יובה, לפחות מקווה שרובן לא יפצע עד אז למרות שאני בספק. אז קצת בקשר למשחק.... היום היחיד לתפס את תשומת לבי בביירן הוא קימיש, השחקנן הזה פשוט מדהים יש לו גנים חזקים של קשר אחורי למרות שהיום הוא שיחק בתור בלם אבל עדיין סיפק את הסחורה טוב מאוד.

13. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

ההשאלה תמורת 2.5 מיליון אירו.

BayernMunchen ו-Der Kaiser אוהבים את זה.
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ב 4 שנים של פפ בבארסה לא היו מכות פציעות כאלו כמו שיש לנו העונה והיו לנו בעונה שעברה. אומנם השיטה שלנו עובדת על לחץ, אבל בדרך כלל הכדור אצלנו ולא צריך לרוץ הרבה. גם אלו שעושים את הלחץ הם בדרך כלל 3-4 שחקנים על פני שטח מסויים ולא כולם כל הזמן. השיטה לא באמת דורשת כל כך הרבה ריצה ומאמץ כמו שחושבים, אלא מיקום נכון. לא חושב שהפציעות קשורות איכשהו לפפ, אם ישאלו אותי.

15. BayernMunchen Member

מקווה שזו לא עוד שמועה אלא תוכנית שתצא לפועל, עד החזרה של בנטייה אנחנו חייבים בלם

מצב נושא:
הנושא נעול.