באיירן מינכן 2015/2016 :: העונה האחרונה עם פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רשמי. השאלה עם אופציה לקניה.
    מצב של WIN WIN לבאיירן.

2. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

חאבי מרטינס ייעדר כחודש, וצפוי להיות כשיר לגומלין מול יובנטוס.

3. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

עבר את הניתוח אתמול ולא הייתי בונה עליו לחודש וחצי הקרובים. לא מספיק לחזור מפציעה אלא גם צריך לחזור לכושר ולפורמה טובה. נקבל אותו מוכן ב 100% לקרבות הקשים בתחילת האביב.

4. אפנברג Member

זה בהנחה ובתחילת האביב הקרבות הקשים יהיו רלוונטיים עבורנו...בנתיים עם פפ באירופה בשנתיים האחרונות כשהאביב הגיע לנו נהיה סתיו...

אלעד אוהב/ת את זה.
  5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לא חושב שהוגן להאשים אותו בפציעות...

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה גם שיום תחילת האביב הוא 21.3 ובשתי השנים של פפ עוד שיחקנו באירופה בתאריך ההוא. חודש מאי (בו הודחנו) זה כבר סוף האביב.

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  7. אפנברג Member

גם עם מגאת' וקלינסמן שיחקנו באירופה במרץ...לא על זה נשבח את פפ. בשנתיים הראשונות אצלנו אני ממש לא מתרשם מהגעתו פעמיים לחצי גמר מסיבה מאוד פשוטה: קבל פעמיים הגרלות שחייב לעבור. בשנה הראשונה ארסנל ויונייטד של מויס. בשנה השנייה שחטאר ופורטו. הגרלות מתנה (לא חשוב שגם בהן הצליח להסתבך במשחקי החוץ). לא עשה שום דבר יוצא דופן באירופה, עם כל הכבוד להישגים בשלב הבתים. גם אשתקד עם הפציעות הנוראיות אפשר היה להוציא טיפה יותר מול ברצלונה. השנה נגמרה החגיגה וכבר בשמינית קבל את אחת ההגרלות הכי קשות בשמינית, יובנטוס, כשהיא בתקופה מצויינת. זה לא שחטאר או פורטו. זו קבוצה שאשתקד היתה בגמר הצ'מפיונס והדיחה את אלופת אירופה המכהנת ריאל מדריד. אמנם שחקני מפתח מאשתקד עזבו אבל יובנטוס כבר התגברה על כך. עכשיו נראה את פפ כבר בשמינית מביא קבלות.

Lebron אוהב/ת את זה.
  8. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אם זה המבחן שלך וכאן אתה רוצה קבלות, סבבה. אחרי זה יהיה לנו שקט מההתבכיינויות? :)

9. Lebron Member

ואם לא יהיה קבלות אתה תפסיק עם ההערצה העיוורת לפפ?

10. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אני לא מעריץ עיוור שלו. כשצריך הוא מקבל ביקורת וכשלא צריך אז נחסך ממני לבקר. בשכלול של כל התמונה הגדולה הוא העמיד קבוצה אדירה. החליף את מרבית גרעין הכוכבים השבעים והמתבגרים מהעידן הקודם בדור שחקנים חדש שהשתלב מצויין. אני מודה שהרבה תלונות אין לי עד עכשיו, אבל זה לא כי אני לא רוצה לבקר אלא כי העבודה שנעשת בקבוצה באמת יוצאת מגדר הרגיל. מה לעשות?

כן ובשבילך לא משנה איך, אם נפסיד ליובה, אפילו עם השפיץ של הנעל וטעות שיפוט, זה כישלון מוחץ והוא יקבל את מלוא הביקורת. הדרך למצב כזה עדיין ארוכה גם למרות הפציעות, כדאי שנחכה עם הסיכומים.כאלו:
    כי זה עוד מוקדם מידי וצמוד מידי מבכדי לחרוץ נבואה שכזו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/16
  11. Lebron Member

עם כל הכבוד לפפ אני חושב שגם עם מאמן אחר באיירן לא הייתה מתקשה לזכות באליפות, לא בשביל זה הביאו אותו ובבמה המרכזית בליגת האלופות באיירן הייתה רחוקה מלהרשים. אם אני משווה את הקבוצה של פפ לקבוצה של היינקס בעונת הטרבל, הקבוצה של פפ פחות טובה לדעתי.

אני גם חושב שבאיירן של פפ משחקת כדורגל יעיל אך לא יפה במיוחד, וזה מאכזב לאור העובדה שפפ הגיע לבאיירן כמאמן שדוגל בכדורגל התקפי ואטרקטיבי. מה שהוא בעיקר הביא איתו זה את השליטה בכדור, שלדעתי פחות מתאימה לבאיירן ולחומר השחקנים שלה.
    לבאיירן יש פוטנציאל הרבה יותר גדול במשחק מהיר עם הווינגרים הסילונים שלה והחלוצים הקטלניים, זה עבד מצוין אצל היינקס, אז למה לתקן מה שלא מקולקל? לפחות לזכותו ייאמר שהוא שימר את משחק הלחץ בחצי שני של המגרש, אבל עדיין הקבוצה נמנעת בד"כ מיציאה מהירה קדימה, וחבל.
    בשיטה הנוכחית, המשחק שלה בחלק האחרון של המגרש ברגעים רבים שבלוני ולא יצירתי מספיק, ומול קבוצות חזקות הפגיעות במתפרצות גבוהה יותר.
    אז אמנם מספיק בליגה הגרמנית בגלל פערי הרמות העצומים, אבל בליגת האלופות מול קבוצות טובות יותר זה לא עבד עד כה.

אולי הגזמתי כשאמרתי שבאיירן לא עוברת את יובה, אבל בהתחשב בכושר הנפלא של האחרונה והפציעות של באיירן בחלק האחורי, אני בהחלט לא יופתע מהדחה בשמינית של באיירן בשלב הזה, ואני בהחלט חושב שהדחה תהיה כישלון של פפ.

מה שהרגיז אותי במיוחד זה שהוא דיבר על חוסר הבשלות של באיירן לזכות באלופות, חוצפה שאין כדוגמתה. הקבוצה זכתה בטרבל רגע לפני שהוא הגיע בצורה סופר משכנעת, וכמעט בכל עמדה בתחרות בין שני שחקנים מהטופ עם הרבה ניסיון שהגיעו למעמדים הגבוהים ביותר. בשביל מה הוא הגיע? לזכות 3 פעמים ברציפות באליפות גרמניה? נו באמת.

אני מצפה לדבר אחד, שיתנו פייט לריאל או לברצלונה אם יפגשו איתם, אני אפילו לא מדבר על לעבור, אבל שלא יושפלו כמו בשנתיים הקודמות.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שהיינקס אימן עונה אחת בקבוצה ובעונה הזו זכה בטרבל.

13. Lebron Member

הניסיון להשוות בין העונה הראשונה של פפ וזו של היינקס דמגוגית ומתעלמת מהמציאות.
    פפ קיבל את הקבוצה בפוזיציה הרבה הרבה יותר טובה מאשר היינקס קיבל אותה. היינקס קיבל אמנם קבוצה מוכשרת אך צעירה יחסית שהפסידה את האליפות לדורטמונד ובלי אף שחקן שברזומה שלו זכייה בליגת אלופות.

אני לא אומר שפפ הוא איזה כישלון קולוסלי או משהו כזה, אבל הסופרלטיבים עליו כל כך מוגזמים! הוא קיבל את באיירן עם תנאי התחלה שכל מאמן היה חולם עליהם.

גם אם הייתה בובת שעווה שלו על הקווים באיירן שהוא קיבל הייתה לוקחת אליפות, הכדורגל שהקבוצה מציגה בהתחשב בכלים שיש לה לא מפיל אותי וברגעים לא מעטים הוא אף די שבלוני ומשעמם, בניגוד לשנה השנייה של היינקס.

כמו כן בשנתיים של היינקס באיירן הרשימה בליגת האלופות הרבה יותר.

עם היינקס באיירן ניצחה כאנדרדוג את ריאל מדריד שזכתה באליפות באותה עונה והביסה את ברצלונה שגם זכתה באליפות בעונה הזאת.
    עם פפ באיירן הודחה בבושת פנים ע"י ריאל מדריד ולא ממש דיגדגה את ברצלונה.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

טאסקי נפצע באימון הראשון שלו בקבוצה. זעזוע מוח בהתנגשות ראשים.

15. BayernMunchen Member

איזה חוסר מזל יש לקבוצה הזאת זה פשוט מדהים, לצערי הוא כבר נכנס לסטתיסטיקה של 7-6 פצועים שהוא נתון קבוע בנתיים שלא רוצה להשתנות

מצב נושא:
הנושא נעול.