באיירן מינכן 2015/2016 :: העונה האחרונה עם פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. לי אין טענות ליכולת של קומאן. לא לפני הפגרה וגם לא לאחריה. בכל המשחקים כשהוא שיחק בכנף הוא היה יותר יעיל ומועיל מרובן. בכל אופן לטעמי. מה שכן, אולי רובן יעייף את הגנת יובה וקומאן יחליף אותו ינעץ את המסמר בחלק האחרון של המשחק.
    מה שבטוח שלא נשחק עם קומאן, קוסטה, רובן, מולר ולבנדוסקי ביחד בטורינו. בכל אופן לא מהתחלה.

2. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

רובן מעייף אתם וקומאן בא לסגור עניין, לגמרי בכיף, אין סיבה שלא אחתום על תסריט כזה :)

3. אפנברג Member

אני מאוד מצטער אבל לשחקן, שלמרות מגרעותיו, נבחר למצטיין גמר האלופות האחרון בו היינו, בישל בו גול וכבש את שער הנצחון ששם גביע בארון שלנו אחרי 12 שנה ואחרי עונה טראומטית, אני לא מסוגל לקרוא "דרעק הולנדי".

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מסי נבחר למצטיין של המונדיאל. אז?
    כמה יפה לרדת על באדשטובר שמסר כמעט לא טוב לנוייר וכמעט סיבך אותו ולא קרה מזה כלום במשחק ליגה זניח ומצד שני לעבור בשתיקה על זה שבגללו הפסדנו את ה״finale dahom".
    ודרך אגב, באותו הגמר שהוא הבקיע הוא החמיץ פעמיים מול שוער וכמעט עלה לנו גם בגמר הזה.

5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

שניכם מתעסקים בדברים לא רלוונטים, כי מה שנחשב הוא רק רובן של הרגע הזה ולא מה שהיה בעבר כי כבודו במקומו מונח. בלי ספק הוא עיצבן במשחק האחרון וכל הדיונים סביב אם כן לכניס אותו להרכב או לא, הם בכושרו הנוכחי לגיטימים ביותר.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שזה מה שחשוב.
    אותי רק מעצבן כפיר עם השטויות שלו. באדשטובר עם רבע טעות ופפ לא בסדר והונס לא בסדר וכנראה גם האפיפיור אשם במשהו אבל אם רובן טועה ועולה לנו בגביע זה לא משנה. (אוהב אותך כפיר - מלך הפסימיסטים שכמוך).

7. BayernMunchen Member

אפשר לקרוא לרובן דראק ואף אחד לא אמור להפגע מזה, כי הוא באמת דראק ואגואיסט, הבעייה שהוא עדיין תקוע ביכולות שלו שלפני 3-4 עונות והוא חושב שיכול להיות מלך השארים של הליגה, צריך להשלים עם המצב ולהבין שכנראה לא תפקיע כמו פעם ויש עכשיו אחרים שעושים את העבודה הזאת מצויין.

8. אפנברג Member

אני לא מסכים שהפסדנו הגמר ב2012 בגלל רובן. נכון שהחמיץ פנדל בהארכה אבל אם היינו משכילים לסגור את הפינה הקרובה בקרנות לא היינו מגיעים בכלל לשם. רובן אשם שהיינקס הוציא את מולר שנייה אחרי הגול ששם? חילוף הזוי ולא במקום. נשארו פחות מעשר דקות, לא היתה שום סיבה לשנות משהו, צ'לסי לא עשתה כלום עד אז. רובן אשם שגומז ממצב נוח בעט לעננים? או שלמרות שהובלנו בדו-קרב הפנדלים הצלחנו להפסיד אותו? ולמרות הכל הוא עשה תיקון ענק גם בחצי הגמר נגד ברצלונה שנה אחרי ולמרות ים החמצות בגמר הצליח לבשל, להבקיע ולהיבחר לשחקן המצטיין כך ש"אין מזכירים לאדם עוונותיו הראשונים". רובן תיקן את כל החובות שלו ב2013.

9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל לבאדשטובר וטסקי כן מזכירים עוונותיהם הראשונים? (מה עוד שהם מינורים לעומת החמצת פנדל ב"גמר בבית").

Lebron אוהב/ת את זה.
  10. Lebron Member

פפ במשחקי נוקאאוט באלופות: (קרדיט Blaugrana Blood מהאשכול של יובנטוס).
    בבית - 12 נצחונות, 4 תיקו והפסד אחד. יחס שערים 59-19.
    בחוץ - 4 נצחונות, 8 תיקו, 6 הפסדים. יחס שערים 18-21 (שלילי).

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מאזן די דומה אצל כל המאמנים הבכירים. מאזן החוץ הוא מאזן לא רע כי משחקי החוץ בליגת האלופות הם הבעיתיים יותר. בדרך כלל תוצאות תיקו הם תוצאה טובה שמאוד נשמח לראות גם היום (עדיף עם שער) :)

כך ששיכלול מאזן החוץ הוא 12 תוצאות טובות מול 6 תוצאות לא טובות (למרות שהפסד 2-1 או 3-2 זה מנימלי ונותן גם לא מעט לגומלין). המאזנים הללו לא מספרים הכל ועדיין לא אומרים הרבה לגבי מה שיקרה היום.

12. BayernMunchen Member

חדשות לא טובות מסתבר שמנדוקיץ' כשיר... בטוח הוא יעשה חיים קשים לבלמים שלנו

13. אפנברג Member

מחר כשהכל ישקע אכתוב יותר אבל לעת עתה רק משפט אחד:

"אריאן רובן אין עוד מלבדו"!!!!!!!

הגול שלו מראה למה זה שחקן מהטופ של הטופ, גם בשלהי הקריירה. יש מצב ששער החוץ השני הזה יעשה את ההבדל כי בלעדו בכלל היה אסון. יכול עד מחר להחמיץ מול דארמשטט. בתכל'ס שם לנו כ"כ הרבה גולים בנוקאאוט באירופה שמי שממעיט בערכו פשוט חוטא לאמת.

Raulito אוהב/ת את זה.
  14. BayernMunchen Member

בהתחשב במצב הבלמים אני חושב שלא יכולנו לבקש תוצאה יוצא טובה מזאת, הייתי מעדיף שנסיים עם 2:1 אבל זה גם בסדר, ניתן להם בראש בבית... עד אז כבר יעמדו לרשותינו 2 בלמים אמן אמן... (מרטינז, בנעטיה)

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  15. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לפפ הייתה את הדילמה עם מי לשחק לפני המשחק ואחרי המשחק אפשר לומר שהחליט נכון, גם לגבי רובן. הוא היה חד בכל המהלכים שלו, לא רק בשער שכבש וזה הצדיק את עצמו ב 100%. היה מעניין לראות שפפ ויתר על אחד הבאקרים שלו במרכז - אלונסו. אני לא יודע אם זה היה מונע את אחד מצמד השערים המיותרים והמרגיזים שספגנו, אבל על פניו היה נראה שוידאל יוכל לצמוח בתפקיד הזה להמשך.

ירדה לי אבן מהלב למרות הפספוס לסיים את ההתמודדות כבר במשחק הראשון. עכשיו שראינו שיובה לא כזו טובה ואנחנו קבוצה הרבה יותר מוכשרת וגם אפשר לכבוש מולם (תקופה ארוכה לא ספגו בליגה, אבל כנראה שהליגה המקומית היא לא מדד שהייתי צריך להסתמך עליו), אז הכל אמור להיות בסדר לגומלין. הם צריכים נס כדי לנצח אותנו בארינה, הם לא נראים כקבוצה שמסוגלת לכך, אולי רק בהמון המון מזל..

מצב נושא:
הנושא נעול.