באיירן מינכן 2015/2016 :: העונה האחרונה עם פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. aloneli Member

דווקא זה נראה שהלכנו אחורה בקדנציה של פפ, בעיקר מבחינת רכש השחקנים שהוא רכש שמה לעשות רובם לא ברמה.גם הכדורגל שלו הולך אחורה ולא ראינו התקדמות בשלוש שנים כמו למשל בתקופת היינקס.
    אגב גם בבארסה הייתה נסיגה אצל פפ-לדעתי הוא פשוט לא מספיק טוב בבניית קבוצות-הרבה בינוניים קיבלו צ'אנס אצלו.

האליפות זה לא מובן מאליו אף פעם מבחינתי.מה שכן עם קרלו ברור שאנחנו פייבוריטים לאליפות בעונה הבאה.מה שאני כן מצפה לראות זה שיפור ברכש השחקנים ובאחידות בשיטת משחק כמובן עם שינויים קטנים בהתאם למשחק.
    כמובן ליגת האלופות, לא זכור לי באיירן כזאת חלשה במשחקי החוץ שלה לעומת משחקי הבית במפעל.קרלו חייב לעשות את השינוי בטקטיקה למשחקי חוץ בליגת האלופות-פה פפ היה פשוט כישלון עצום.

2. Raulito Madridista

כל ילד בן שנתיים היה קופץ על המציאה ששמה לבאנדובסקי אבל לומר שהרכש של פפ טעון שיפור זה מוגזם. אולי טיאגו לא מימש את הפוטנציאל, בסדר. אבל דוגלאס קוסטה שחקן נפלא, ברנארט הצליח. צ'אבי אלונסו הגיע כסותם חורים שהיה אמור לשחק קצת פחות אבל לאור הפציעות קיבל תפקיד משמעותי יותר. נכון שיש ירידה ביכולת שלו אבל הוא נרכש בסכום זעום וגם תרם, שלא נדבר על וידאל. פפ משאיר תשתית אדירה כשההגנה אולי זקוקה לחיזוק - בלם.

את מי זה מעניין לנצח במשחקי החוץ בנוק-אאוט? זה טוב לסטט' ואני מבין חלק ממה שאתה אומר, אבל המטרה היא לעבור שלב. מה גם שאתם טועים. אם המדד הוא עונת הטרבל של היינקס וה-3:0 בקאמפ-נואו - זה פשוט לא יחזור. אם אתה חותר לכך שאתה מאוכזב מהעובדה שבאיירן לא כבשה ולו שער חוץ אחד בביקוריה בספרד בחצאי הגמר השונים אז אתה צודק, אבל שים לב:
    - עונת 2011/12 - באיירן מפסידה 1:0 בבאזל.
    - עונת 2009/10 - באיירן מפסידה 3:2 בפיורנטינה.
    אלה סתם דוגמאות על קצה המזלג. על אמצע העשור הקודם באמת אין טעם לדבר.
    בעונת הטרבל של בארסה - היא סיימה בתיקו 1:1 די מזליקי בחוץ נגד ליון. ב-2011 היא הפסידה לארסנל באימרויות. צ'לסי שהייתה אלופת אירופה ב-2012 הובסה בנאפולי ורק בזכות קאמבק אדיר בבית הצליחה להעפיל.

הקדנצייה של פפ היא לא כישלון. אבל היא אולי הצלחה במקרה הטוב, ממש לא 'הצלחה גדולה'. הוא קיבל לידיו כבר מועדון שקרוב מאוד לריאל מדריד וברצלונה.

3. yonmu Member

הקדנציה של פפ בבאירן שווה את הציון 6 לדעתי.
    הוא בוודאי לא נכשל (תארים מקומיים וחצאי גמר), אבל בסופו של דבר הבנאדם קיבל את הקבוצה הכי חזקה באירופה ולא הביא את התואר הכי חשוב באירופה, ולכן הצלחה זה גם לא. הוא קיבל סגל חזק והחזיר סגל חזק גם כן.
    הביקורת שלי על פפ היא העובדה שבכל שלושת ההדחות שלו הוא הודח בצורה הצפויה. כולם ידעו שהוא צריך להיזהר עם מהמתפרצות של ריאל, מהיכולת האישית של מסי ומהסגירות הקשוחות של אתלטיקו, ובכל המקרים הוא (בסך הכל) בא בגישה של 'אני משחק את הכדורגל שלי וזה צריך לעבוד לא משנה מול מי' וכל פעם זה נכשל מחדש.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'אבי אלונסו נאלץ לעזוב את הוילה שבה גר בשנתיים האחרונות במינכן. נו אז? רק שהעניין הוא שהוילה שייכת לטוני קרוס. ...

5. Roma מנהלים

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  6. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

באיירן אדירים. לא רק זה שהם השיגו את סאנצ'ס, אלא גם שהם מצליחים לשמור על זה בשקט...

35 מיליון אירו. יש גם דיווחים שהומלס יעבור רשמית בקרוב תמורת סכום דומה.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יואו, איך אני שונא את ההנהלה הזו. נשבר הז*ן.

אגב, היסטוריה קטנה: הפורטוגלי/פורטוגוזי/איך שאומרים את החרא הזה, הראשון בבאיירן מינכן.

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אוקיי, לא בדיוק. מתברר שיש בונוסים נלווים לעסקה, בשווי של... 45 מיליון :sm_5eek:
    אני מניח שחלקם הם בסגנון של זכייה בBallon d'Or, כי אם זה נטו על תארים באיירן תשלם את כל הסכום בקרוב.
    זה המקור, הוא נראה אמין אבל אני לא בטוח ב100% לגבי זה:
    http://web3.cmvm.pt/sdi/emitentes/docs/FR60211.Xxx

עריכה: באיירן אישרה שיש בונוסים בהודעה שלה על ההחתמה:
    “The transfer fee for the current international, who was voted the Shooting Star of Portuguese Football in his home country yesterday evening, is €35 million, plus possible bonus payments that could become due if for example the player is named in the World Team of the Year or FIFA World Player of the Year.

9. Roma מנהלים

Die Werkself,

אין סרט שבאיירן היו רוכשים אותו ב-35 מיליון ללא בונוסים. הבחור רק בן 18 ונתן כמה הצגות בשנה בליגת האלופות וכבר דיברו על 60 מיליון אירו מצד השדים האדומים.

האמת איזה שחקן צעיר ומבטיח נרכש בלי בונוסים? אני מאמין שבאיירן לא טיפשים כל כך והבונוסים הם בונוסים שיהיה שווה לשלם אותם בסופו של דבר. אם הוא באמת יזכה ב-Ballon d'Or לדוגמא אז גם 80 מיליון אירו הוא שווה.

בכל מקרה באיירן ממשיכה להשקיע והשיגה חתיכת שחקן. רק מה שמפתיע זה השקט דממה בהעברות אצל באיירן. צץ משום מקום.

10. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

הומלס רשמי.

11. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

@Roma אני מסכים, פשוט הופתעתי מהגודל של הבונוסים. 80 מיליון זה כמעט פי שניים יותר מההעברה הכי יקרה של באיירן כיום (חאבי מרטינס).

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מת על ההחתמה של הומלס אבל איזה מועדון נהיינו. כל הכבוד לצוות. ומי שחושב שלעבודה של פפ אצלנו ולעובדה שפפ היה אצלנו אין חלק בזה פשוט לא מבין.
    סוף סוף מתחיל לחזור החיוך מכדורגל.

ויאם אוהב/ת את זה.
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנצ׳לוטי הזה בן של זונה.

סתם, הוא ג׳נטלמן איטלקי שאני מכבד.

בן של זונה.

http://i.imgur.com/dGGYpXx.Xxx

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב, גם הומלס עם חוזה עד 2021. כמו נוייר, אלאבה, מרטינז, מולר ועוד.

15. k_700 Member

הגיוני מאוד שזה סכום עסקה סופי שיכול להגיע לגבהים של עסקת מארסיאל.
    מלכתחילה כששמעתי 35 מיליון פאונד ואיזה כתב וחצי מגמגמים שזה גם היה סעיף שחרור צחקתי, כי אנחנו הצענו עליו בינואר משהו באיזור הזה והם ישר סירבו.
    אם קישרו אותנו אליו בכל החודשיים האחרונים להעברה בסכום של 60 מיליון יורו אז הגיוני מאוד שבאיירן שמה סכום גבוה יותר, כולל בונוסים, כדי לזכות בו.

אין לי מושג אבל למה באיירן כל כך צריכה אותו.

מצב נושא:
הנושא נעול.