באיירן מינכן 2015/2016 :: העונה האחרונה עם פפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

צ'אבי אלונסו, סבסטיאן רודה, ארתורו וידאל, טיאגו , להאם, חאבי מרטינז, אלאבה.

הראשון כבר מבוגר ואולי מדובר בעונה אחרונה שלו במדי הקבוצה, טיאגו פצוע רוב הזמן ובנוסף יש סיכוי שיעבור עם פפ לאנגליה והאחרונים כבר משחקים בעמדות אחרות.

סיפור דומה לקינגסלי קומאן. מועדון בסדר גודל כמו באיירן יכול וצריך לרכוש את השחקנים המבטיחים באירופהו זה מה שהוא עושה.

2. k_700 Member

אחלה, רק שקינגסלי קומאן הגיע בסכום הגיוני מאוד לשחקן צעיר ומבטיח שיש על העמדות שלו כמה שחקנים בכירים.

טיאגו כשהוא לא פצוע הוא כמה רמות מעל למה שסאנצ'ז עכשיו.
    אגב, סאנצ'ז לא קשר אחורי, גם בבנפיקה לא שיחק ככה. הוא משחק ליד קשר אחורי ואמור להתפתח לנשק התקפי(אולי מהסוג של וידאל).
    נניח שכמה מהשמות שסידרת יעזבו או לא ישחקו יותר בקישור זה עדיין חתיכת פקק וחתיכת סכום לשלם על ילד בן 18 שיכול לראות הרבה מאוד ספסל בשנה- שנתיים הקרובות.

3. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

הייתי נזהר מהאופוריה כאן. אף מאמן, גדול ככל שהיה כשמגיע, לא אומר שליגת האלופות בכיס. זה התואר האחרון והרחוק ביותר מלהיות בכיס. עוד יותר הייתי נזהר מלהתלהב מהרכישות של שחקן כל כך צעיר ושחקן שחשוד בהיותו אחרי שיאו. הדבר היחיד שממשיך מאוד לעודד זה הרצון של המועדון שלנו להשקיע ביד נדיבה בחיזוקים. צריך לחכות ולראות איך זה יראה ואיך הקבוצה של אנצ'לוטי תראה על המגרש.

Die Werkself, AS R, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. אפנברג Member

טיאגו הוא אכזבה עצומה. לא עשה כלום במועדון יחסית לציפיות. כשהוא טוב הוא כשרון עצום אבל זה קורה מעט מדי. בנוסף היה פצוע המון והוא צעיר בסך הכל. אין לי שום בעיה שיעזוב יחד עם פפ. לגבי סאנצ'ז: לא מכיר אם כי התרשמתי לטובה במפגשים מולנו. הלוואי ופגענו פה. לגבי המחיר: בוודאי שהוא לא שווה כרגע המחיר הזה אבל השוק השתגע לגמרי ומי שרוצה להישאר שפוי כלכלית יישאר מאחור-אין ברירה.

5. Greek Member

אז סאנצ'ז והומלס ואנחנו רק בתחילת מאי, מה הלאה?

6. Coutinho10 Member

אלאבה יכול להתאים כקשר אחורי, מלפניו וידאל ותיאגו (אם ישאר כמובן), וסאנצ׳ז כגיבוי כנראה.
    ממה שיצא לי לראות אותו הוא דיי בסגנון של וידאל.
    מול בנפיקה הוא היה מאוד מרשים אז יכול להבין למה קנו אותו.
    למחירים האלו כבר התרגלתי..

7. South Boy Member

סאנצ'ס נראה שחקן מדהים לעתיד, אבל מבטיח ככל שיהיה הוא עדיין יכול להאבד בכל שלב בקריירה הארוכה שלו ואני פשוט לא מצליח להבין איך אפשר לשים סכומים כאלה על שחקנים צעירים כמוהו וכמו סטרלינג או קומאן שאם יעבור לבאירן יעבור את ה-25 מיליון יורו תג מחיר.
    הוא פיזי בטירוף לגילו, די מהיר עם בעיטה טובה דריבל ויכולת שמירה על הכדור ברמה שאני מוצא אותה נדירה מאוד לשחקן בגילו, אבל 35 מיליון יורו\פאונד? הסטטוס שלו הוא עדיין פרוספקט לעתיד שעשוי להפוך בשנים הקרובות לשחקן רוטציה במקרה הטוב ביותר, אני לא חושב שאפילו בעידן האינפלציה של הכדורגל זה הגיוני לשים סכומים כאלה על ילד בן 18. רכישה פנטסטית, סכום לא הגיוני.

8. BayernMunchen Member

יותר חשוב לעכשיו זה מחליף לרובן, מישהו יודע עד כמה ההגעה של אלכסיס סאנצ'ס רצינית?

9. אפנברג Member

אני דווקא מרוצה מזה: זה אומר שההנהלה לא חוזרת לימי "השפיות הכלכלית והמטרה רבע גמר אלופות ואז נראה" אלא רוצה להיות בטופ. מבחינה כספית באיירן לא מתאבדת פה: מצבה הפיננסי איתן יותר מכל הגדולות ביבשת. כל הכבוד להנהלה שמאז 2013 עושה מה שיכולה כדי להישאר בטופ 4 מועדונים ביבשת.

10. Roma מנהלים

לא חושב שיש אמת בדבר. בכל מקרה להוציא אותו מארסנל לא יהיה פשוט. חכו שנה גם ככה תעקצו לדורטמונד את רויס.

אני חושב שכל השמועות התחילו עכשיו אחרי שסאנצ'ס הוחלף מול נוריץ' ועזב את האצטדיון וכמובן התקשורת כבר התחילה לקחת את זה לכיוונים שונים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/16
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולגאר באדשטובר התחיל אימוני ריצה.

12. Raulito Madridista

אני אוהב את השאיפה של באיירן מינכן להתקדם עוד ועוד ולא לעצור. אמרו את זה גם בתחילת העשור הקודם עם צירופם של זה רוברטו ומיכאל באלאק שסיימו חוזה ולברקוזן נחלשה משמעותית(וגם לוסיו הצטרף בסוף, באיחור) וגם עם רכישתו של רוי מקאיי מלה-קורוניה, אבל אותה קבוצה לא הצליחה באירופה. יש לי סימפטיה לדורטמונד וחבל לי לראות עוד שחקן עוזב ליריבה הגדולה ואפשר לומר השנואה, אבל באיירן מינכן לא באמת צריכה להתנצל. המקרה של רויס ש'דלף החוצה' ערב משחק מכריע של דורטמונד ברבע גמר ליגת האלופות כשעוד היה צ'אנס ששתיהן יפגשו בגמר וזה אכן מה שקרה - היה מגעיל.

לעניין - הומלס בלם טוב ודומיננטי. יש לו את השקט וקור הרוח, הוא מנהיג, נחוש להצליח, יגיע עם כוחות מחודשים, לא צפויים קשיי התאקלמות. באיירן הייתה זקוקה לחיזוק בהגנה. אני מאמין שהיכולת הקטסטרופלית שלו ב-2014/15 היא כבר היסטוריה. מצד שני, חסרה לי קצת מהירות ויותר אגרסיביות בהגנה של באיירן, פחות 'אלגנטיות' ופיזיות. רפאל ואראן למשל לא רלוונטי אבל שחקן בסגנון הזה. בטח כשבאיירן לעתים חשופה בהתקפות המתפרצות.
    עוד רכש - דיברו כאן על אריאן רובן, אבל גם ריברי פצוע כל שבועיים וצריכים לקחת בחשבון ששניהם יחד אולי יגיעו ל-50 משחקים בעונה הבאה.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל בין רובן לריברי (לצורך מכירה שלהם). בעוד שלריברי, לפחות תיאורטית, יש עוד עונה לשחק ואחרי זה זהו (וגם בעונה הזו לא בטוח שנוא אמור לשחק בהרכב ראשון) הרי שלרובן יש תיאורטית שנתיים אולי יותר (רק תיאורטית) ולכן על רובן אולי יהיה הפראייר שישלם סכום יפה (כמו שהיה עם שוויני). חוץ מזה ריברי הרבה יותר נקשר למועדון ולעיר ומבקש לסיים אצלנו את הקרירה. לעומתו רובן עוד חושב לעשות כמה שנים במקום אחר.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

אתה מתכוון מבחינת החוזה, נכון? ריברי הגיע לבאיירן שנתיים לפני רובן והיא בעצם הקבוצה הראשונה שהימרה עליו כביכול והייתה מוכנה לשלם עליו סכום יפה של 25 מיליון יורו. רובן כבר צבר קילומטראז' ואינסוף פציעות גם כן בצ'לסי ובריאל מדריד, ורגלי הזכוכית הן הדבר היחיד שמנע ממנו להיות יותר קרוב, לא אומר בידיוק ברמה - של כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי[לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה אבל מעולם לא הצדקתי את 'תדמית הלוזר' שלו עד לגול בגמר ליגת האלופות]. רובן כן נקשר לבאיירן מינכן, זו התקופה הכי יפה וארוכה בקריירה שלו והוא לא התחבר ככה לאף מועדון אחר. כשדיברתי עליהם אגב הלכתי נטו לנושא המקצועי ופחות חשבתי על עניין הכסף.

בעידן גוארדיולה:
    אריאן רובן: 45 משחקים, 30 משחקים, 22 משחקים - 97 משחקים ו-47 שערים.
    פראנק ריברי: 39 משחקים, 23 משחקים, 20 משחקים - 82 משחקים ו-27 שערים.
    * מאריו גצה: 45 משחקים, 48 משחקים, 20 משחקים - 113 משחקים ו-34 שערים.
    * תומאס מולר: 51 משחקים, 48 משחקים, 48 משחקים - 147 משחקים ו-79 שערים.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. לא התכוונתי מבחינת החוזה, אלא מבחינת יכולת פיזית וכדורגלנית. לפחות תיאורטית ולפחות איך הם נתפסים בעיניי עצמם ובעיניי אחרים. על רובן יהיו מועדונים שיהיו מוכנים לשלם. בעוד על ריברי רק מועדונים בסין או במדבר.
    באיירן אמנם המועדון המזוהה עם רובן יותר מאחרים בגלל אורך התקופה אבל ריברי מזוהה וקשור עם המועדון בעבותות נפשו. הוא לא שכח ולא ישכח מה עשה בשבילו המועדון כשהוא היה בתחתית של הבור, גם מקצועית וגם בחיים האישיים. הוא נקשר לעיר עצמה ואמר שהוא רוצה לבקש אזרחות מקומית ולהישאר. בעוד שרובן יחזור למולדתו ללא ספק.
    אני לא בא להמעיט מאחד ולהגדיל את האחר, פשוט זה המצב.
    רובן ירצה לעזוב ואפשר להרוויח עליו. עם ריברי זה אחרת.

Der Kaiser אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.