אכן מערך מעניין של לאב, שמטרתו היא להתמודד עם הקישור החזק של האיטלקים, שישחקו עם 4 שחקנים בקישור. אני גם לא מבין למה פודלסקי ממשיך לזהם את ההרכב הגרמני, רוייס או מולר עדיפים בהרבה לדעתי מהשחקן הלא יעיל הזה. טוב לראות את קיילני חוזר להרכב. הולך להיות משחק טוב לדעתי, בטח לעומת הזוועתון של אתמול. אין לי ממש העדפה לגמר, אולי גרמניה עדיף.
המערך הזה מגיע כי לאו צפה את מה שרובנו צפינו וזה שליטה של האיטלקים במרכז המגרש, או לפחות לחץ טוב של האיטלקים באמצע. זה מובן, אבל לא הבנתי למה דוקא במערך כזה הוא משחק עם פודולסקי ולא עם שחקן קצת יותר לא צפוי ו"חצוף". גם אני שואל מאיפה יגיעו השערים. כאילו מדבר מתוך כאב, בכל משחק בו ברצלונה או ספרד לא משחקות יורם ארבל מרגיש צורך לומר לצופים "היום לא נראה טיקי טקה וטקה טיקי". עד המוות.
תוך 20 דקות יש יותר בעיטות למסגרת מאשר ב-120 דקות אתמול. קסאנו ומונטוליבו ענקיים. באלוטלי סוף סוף התאפס, אבל אי אפשר לטעות עם כזה כדור מושלם.
זה כדורגל.... כנראה שבגמר נראה את האנטי כדורגל של ספרד מנצח. קרוס לא קשור לבמה הזאת, כלום ושום דבר, שחקן אחד פחות על המגרש. לאב טעה בענק עם ההרכב ומשלם על זה ביוקר. איטליה אדירה, מתחילת הטורניר כיף לראות אותה. לבופון היו 2 טעויות ענקיות בתחילת המשחק, גרמניה לא ניצלה ומאז זו איטליה.
עם שחקנים כמו קסאנו ומונטוליבו לידו והמצבים שהם מסדרים לו, אפילו ג'ילרדינו היה מספיק. משחק מעולה של באלוטלי, אבל זה לא מוריד מערך הביקורות שהיו כלפיו לפני כן.
גרמניה כנראה שאף פעם לא ינצחו את איטליה, פשוט לא מסוגלים. שוב המשחק של גרמניה תקוע בלי קלוזה, גומז לא יודע אפילו להחזיר פס. איזה כבד, פשוט עגלה.
יום אדיר למילאנזים ויום חלש לביאנקונרים - מחד מונטוליבו וקסאנו עם 2 בישולים ומשחק נהדר, מאידך קייליני באחד המשחקים החלשים שראיתי אצלו, בופון עם כמה טעויות פטאליות (למרות שהכמעט גול עצמי של ברצאלי למעשה מנע שער בטוח של הגרמנים) ופירלו מנוטרל. עכשיו גרמניה בדילמה - להכניס שחקן התקפה ולשחרר את הרצועה מפירלו או להישאר ככה ולנטרל את המנוע של איטליה. lose-lose מבחינתם היות ואנחנו מובילים 2-0. וסוף סוף מריו עושה את הדברים נכון... הגיע הזמן. משחק מושלם של סופר מריו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מונטוליבו פשוט נהדר,דה-רוסי וכל החלק האחורי ממשיך ביכולת מעולה. קסאנו גם הוא חוזר לעצמו ובאלוטלי... סוף סוף מתאפס. היחיד שלא משחק טוב דווקא מרקיזיו.שמרבה לאבד כדורים ולא מספיק עוזר בצד שלו. אם לאוו,הייתי הולך הרבה יותר על אגף ימין של איטליה(מגן לא טבעי) ומעל הכל הקדשה לרן בן שמעון,גם אם נפסיד 10 -2. VAFFANCULO!