בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Obafemi, ‏19/2/06.

1. Yeste Member

אם אתה מתעקש - הוא אפס בעייני מהסיבה הפשוטה, שברוב המשחקים שריאל שיחקה רע, הוא היה אחד הגרועים במגרש. השנה בלא מעט פעמים הוא שיחק מלוכלך במטרה לפצוע שחקנים - למשל הכניסות הברוטליות בריקי מאטפה, אנטוניטו מארסיג ועוד כמה שאינני זוכר כרגע. כמובן שרוב הפעמים שעשה את זה, הוא לא קיבל אדום מהשופטים הליצנים בספרד. אבל עזוב את זה, זה שולי. ההגבהות הסתמיות שלו , שב 90 אחוז מהפעמים מגיעות לידיים של השוערים או לחלופין ליציע, העובדה שהוא לא מסוגל לעבור שחקן באחד על אחד, דבר שקשר בספרד חייב לדעת לעשות. בנוסף, יש לו בעייה רצינית בכיבוש שערים - שר 1 בלבד העונה בספרד ואין ספור החמצות, במיוחד מול ארסנל. אז יופי שהוא נלחם, נותן את הנשמה וכ'ו, בשורה התחתונה הוא כישלון. וברוב הפעמים שריאל ניצחה העונה, היא עשתה את זה בעיקר בזכות שחקנים כמו זידאן, גוטי, רוביניו וכו'. לא בזכות בקאהם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/06
  2. EL Capitan Member

משחק טוב יהיה זה בטוח, כי צ'לסי לא תוותר כל עוד יש לה סיכוי, ואולי הכי חשוב מבחינתה, היא לא תתן לבארסה לגבור עלייה שוב, גם אם ההפסד הזה הגיע בגלל אדום שלא היה, לטענת אנשי צ'לסי. אבל שוב, למרות כל החולשות של בארסה, צ'לסי לא טובה יותר ממנה ואחרי ה2-1 על צ'לסי באנגליה, קשה לי להאמין שבארסה, בקאמפ נאו ועם כל הבאז הצפוי שיהיה סביב המשחק הזה, תצליח להפסיד את העלייה לרבע הגמר, שנמצאת אצלה כבר בהישג יד.

3. Legolas Member

אומנם אני מגיב באיחור גדול על המשחק.
    אבל היה משחק מציון של בארסה-צ'לסי במחצית הראשונה הייתה יותר טקטיקה אבל עדין מסי פשוט שיגע את דל הורנו שכמעט גמר לו תקריירה עם הכניסה לברך והקפיצת טרזן שלו שמסי הצליח לנצל את טיפשותו של רובן ואולי לא הגיע האדום והיה יכול להסתפק בצהוב אבל אם מחשיבים תכניסה המקודמת לפני כמה דקות שהייתה זה התאזן והיה צריך להיות לו האדום.
    במחצית השנייה זה בכלל לא כוחות שרוני לא נשמר יותר צמוד על ידי שני שחקנים(שניטרלו אותו לחוליטן במחצית הראשונה עבודה מציונת של ההגנה של צ'לסי) והתחיל המשחק שכונה למרות הגול העצמי כולם ידעו שזה קרוב למהפך של בארסה ולניצחון.
    אי אפשר לדעת מה יקרה בקאמפ נאו כי זה יהיה משחק חדש אבל הפעם אני חושב שבארסה תעבור את צ'לסי כי הגיע הזמן שהכדורגל המהנה והמסחרר שרוב צופי הכדורגל אוהבים לראות יצליח לעבור תקבוצה המסודרת ביותר שקיימת כרגע וכמעט ואין להם חסרונות(חוץ מספרדי טיפש אחד בהגנה שלא יהיה בגומלין) וגם אסיין יחזור לא? ואז נראה מה יהיה.
    מה שבטוח לגבי המשחק הדשא בכלל לא היה פקטור ולא נראתה שום בעייה חוץ מזה שהוא קצת חולי(דרך אגב אז היה משחק בליגה האנגלית של ניוקאסל אם אני לא טועה שהם עשו שיזרוע ובמשחק ליגה אחד כל המגרש היה חול והם שיחקו וההתאחדות אישרה את זה)

4. George Best Member

יוני, אני חושב שאתה קצת ממעיט מערכה של בארסה.
    ואני גם ממש לא מסכים עם המשפט שלך שצ'לסי יכולה לכבוש כמה שהיא רוצה מול כל קבוצה, מאיפה הבאת את זה?

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל את הגועל נפש של צ'לסי שלא הוציאו כדור שמוטה שכב פצוע אתם לא מזכירים .

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברה. הגיע אדום. מי שאומר שלא הגיע אדום הוא דפוק. אבל, מסי לקח את יובלות קדימה,
    למרות, שדל הורנו נפגע יותר מהארגנטינאי.

למה לא? הזכרתי את זה. חצי דקה אחרי "הפציעה" של מוטה, הוא שיחרר טיל מ25 מטר שלא הזיז
    לו בשיט. יש משהו אצל הספרדים (ניתן היה לראות את זה בארסנל מדריד), שרייס למשל, נפצע מחוץ
    למגרש, המשחק לא עצר, והצועני החזיר את עצמו למגרש!!! מוטה איבד כדור, ונשכב על הרצפה, לא יותר
    ולא פחות.

לא ממעיט מערכה של ברצלונה. לאורך כל העונה צ'לסי הבקיעה לכל קבוצה מתי שרק רצתה (למעט היונייטד
    והבונקר של בניטז בצ'מפיונס).

7. George Best Member

גם היום מול פומפי צ'לסי עשתה זאת פעמיים, ובשני המהלכים הללו היא הייתה קרובה מאוד לשער..

8. Legolas Member

את זה כולם יודעים וזוכרים וזאתי הסיבה שמוריניו וריירקאד התחילו לשוחח פתאום באמצע המשחק בגלל הדבר הזה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמצע המשחק , אבל אחרי המשחק מוריניו שכח מזה , הוא ידע רק להתבכיין על התאטרון של קטלוניה

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

עניתי לך למעלה.

11. Yeste Member

טרי אמר שלא הגיע אדום, הוא דפוק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

גינזולה, לדעתי, אתה אופטימי מידי. תשמע, ראיתי את המשחק האדיר הזה כבר פעמיים, ומה אני אגיד לך, גם כשצ'לסי שיחקה ב-11 שחקנים, היא אל הצליחה להתמודד כמו שצריך עם החזקת הכדור של בארסה. ושלא נדבר על התמודדות עם השלישיה ההתקפית של בארסה. מה שכן, מקללה היה ענק. עצום. אבל לאמפרד, לפחות במשחק הזה, נפל מדקו.
    אז כיצד אתה מצפה בדיוק שצלסי תתמודד מול הקטלונים בקמפ נואו? מילא , אטו לא היה כובש בדקה ה 80, והתוצאה היתה שווה בינהן, אב למחוק פיגור של 2 שערי חוץ מול בארסה הנוכחית? צריך הרבה אלכוהול ואופטימיות כדי לחשוב אפילו שהסיכוי לכך ראלי.

12. George Best Member

ייסטה אורטון אתה מגזים, הסיכוי להעפלה של צ'לסי אומנם נמוך אך לא חסר סיכוי.
    צ'לסי לא פחות טובה מבארסה, וגם היא יכולה לקבל אדום אחרי חצי שעה ולספוג שניים או שלושה.
    אם אתלטיקו עשתה לה את זה, תאמין לי, צ'לסי בהחלט יכולה.
    אחרי הגמר של שנה שעברה, אין כזה דבר חסר סיכוי.בטח שלא קבוצה כמו צ'לסי.

13. THE STRETFORD END Member

Yeste
    קודם כל בקשר לליכלוך,מה הקשר למעלות שלו כשחקן נטו?הוא משחק חזק כן,הוא לפעמים ברוטלי כן,אז מה?
    אגב,ספרת פעם כמה פעמים נכנסים בו בברוטאליות במשחקים?

הגבהות סטמיות,ובכן כדורגל זה לא מדע מדוייק,אם כל ההגבהות היו מגיעות ליעד שלהן אז התוצאות במשחקי כדורגל היו תוצאות של טניס,
    אגב,ספרת פעם כמה פעמים החלוצים של ריאל מדריד לא מנצלים את ההגבהות המדוייקות שלו?

בכלל אם יש מישהו בעולם שהמסירות שלו,גם לטווחים ארוכים,ההגבהות,רמת הדיוק שלהן הן ברמה אחת מעל כולם זהו דיוויד בקהאם.

מי קבע שקשר שמשחק בספרד חייב לדעת לעבור שחקנים?אז הוא לא שחקן מושלם וזה הצד החלש יותר שלו,
    אבל הוא מחפה על זה פי כמה וכמה ע'י מסירות מדויקות.
    אגב,אולי כדאי שתיצור קשר עם רוברטו קארלוס וההגנה של ריאל מדריד,הם בוודאי יוכלו לספר לך איך בקהאם עבר שנים שלושה שחקנים על מטר מרובע בדרך לכבוש שער ענק במשחק בין יונייטד לריאל באולד-טראפורד לפני כמה עונות.

אז העונה יש לו בעיה בכיבוש שערים,תסתכל על התמונה כולה(כל העונות עד כה),משום מה החלטת להתעלם מהבישולים שלו כולל העונה(מה קשה להודות בעובדות?)

בחרת להתעלם מעבודה הטאקטית שלו על המגרש,מעבודת הגנה,מבישולים,

כן בחרת לטעון שכשריאל מדריד מנצחת זה בזכות אחרים וכשהיא מפסידה בקהאם הוא אחד הגרועים ביותר,הייתי אומר שזה טיעון שכולו קינאה ושינאה אחת גדולה.

ואם הוא כזה גרוע כמו שאתה טוען איך זה שמועדון כמו ריאל מדריד,שמעסיק והעסיק מנגרים רציניים שאי אפשר להאכיל אותם לוקשים חושבים אחרת?אומרים אחרת,בוחרים אחרת,כנ'ל לגבי התקשורת בספרד?

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם טרי אומר אז טרי צודק. מי אני שאתווכח עם היישות? הרב מכר הגדול בעולם (תנ"ך), נכתב עליו.

האלכוהול זורם בדם שלי במשחקים של צ'לסי, בערך בכמות של הדם שזורם בעורקים שלך.
    ובתור אוהד צ'לסי, אתה חייב להיות אופטימי.

אתה מכיר קבוצה שכן מסוגלת להתמודד אל מול הנעת הכדור של ברצלונה? צ'לסי לא מתיימרת לעשות
    זאת, לא נגד סנדרלנד, ולא נגד ברצלונה. צ'לסי הייתה חזקה יותר בתחילת המחצית השניה, עם עשרה
    שחקנים, וללא העייפות (שיחקנו קרוב לשעה עם עשרה שחקנים, שאחד מהם זה ג'רמי) המיוחלת שמגיעה
    אחרי רדיפה בלתי פוסקת אחרי מסי ורונאלדיניו, צ'לסי הייתה שולטת לכל אורך המחצית. למה אני כ"כ אופטימי? כי וויליאם גאלאס חוזר, כי ראייקרד לא יכול על מוריניו, כי ג'ואי לא ייצא בדקה 40 בגלל איזה
    פרזיט שהחליט ללכת מכות. ובעיקר, כי ברצלונה לא תצופף את המשחק במגרש הביתי שלה.

15. Yeste Member

זאת לא שנאה. תאמין לי סטרפורד אנד שכשהוא הגיע לספרד ונתן בתחילה כמה משחקים גדולים, כמו ה7-2על וידואליד, אמרתי שהוא ענק. אבל מה לעשות, מאז הוא דועך. ופה ושם משחקים גדולים שלו ממש לא עושים עליי רושם. ריאל בלא מעט משחקים העונה ביזתה את המועדון המפואר בעולם. אני בטוח שאתה מודע להפסד 6-1 לסארגוסה, 4 הפסדי הבית שלהם העונה וההשפלה לבארסה - בכולן בקאהם היה החלש במגרש, או לפחות אחד החלשים. גם במשחקים שריאל ניצחה, רובם בעזרת הברקות חד-פעמיות של הכוכבים הגלקטים מול הגנות של קבצות תחתית, בקאהם לא בלט. אני מסכים שבפעמים המעטות שריאל היה טובה השנה, גם בקאהם היה טוב. אבל זה היה מעט מידי. לא מעניין אותי שהוא קפטן נבחרת אנגלה או שהוא מזיין מהצד דוגמניות ספרדיות, בתכל'ס הכללי - בקאהם הוא לא אותו שחקן שהיה ביונייטד, אפילו לא רבע ממנו.