בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Obafemi, ‏19/2/06.

1. Spanish Weapon Member

"אם ואם"

ואני מסכים איתך ששום דבר לא גמור, עדיין מדובר בצ'לסי , ועדיין מדובר במוריניו , הכל יכול להיות.
    שאננות שלנו יכולה להרוג.

2. EL Capitan Member

יוני, אתה מבסס חלק מהדברים שלך על סתם השערות, דברים לא נכונים, או כל מיני דברים שאתה מאמין בהם. לא רק המאמנים הם אלה, שיכריעו את גורל ההתמודדות הזאת. ה2-1 של בארסה בגשר נותן לה יתרן גדול לקראת המשחק ובטח שהוא עוד בקאמפ נאו, ככה שהיתרון של מוריניו על הקווים יכול לא להספיק לצ'לסי, כפי שהוא לא הספיק לה בגשר.

ורק שתדע, רונאלדיניו, בתקופה לא קצרה מהעונה הנוכחית, הציג את היכולת הגבוהה ביותר בקריירה שלו עד עכשיו, כשהשיא הגיע עם המשחק הטוב ביותר בקריירה שלו, עם ה3-0 הגדול על ריאל בברנבאו, שממנו ראינו בפעם השנייה בלבד את הקהל של ריאל מוחא כפיים ומריע לשחקן ברצלונה. בפעם הקודמת, כפי שאתה בוודאי יודע, זה היה מראדונה. אז כן, רונאלדיניו בעונה שעברה נתן משחק גדול, אבל בליגה הוא לא הבריק יותר מדי, בעוד שהעונה הוא גם נתן משחק יותר גדול מהמשחק שלו בעונה שעברה בגשר, אבל גם נותן העונה הטובה ביותר בקריירה שלו, כשהוא מוליך את בארסה לאליפות שנייה ברציפות.

אבל אני רואה, שאתה מתעקש לעמוד על שלך, אז אנחנו נתראה ביום שלישי הבא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. FelaKaT Member

הסאדו שפויול ואולגר עשו לרובן בהחלט יכול להיות בעיני הסאדיסטים סקסי. עשיתם מבארצלונה קבוצה שמשחקת טוטאל פוטבול, קבוצה שמשחקת כדורגל טהור ללא כיסוחים וללא סירחון(פחחח...).
    בארצה משחקת יפה, זה נכון, אבל היא לא קבוצה מושלמת. אם צ'לסי תהיה מושלמת בהגנה ותבריק בהתקפה היא יכולה לעשות את ה"בלתי יאמן" ולעבור לשלב הבא, למרות שקשה לי להאמין. מוריניו צריך לשלוף פיל מהכובע במקום שפן.

4. SeRgInHo Member

גם אם ברסה משחקת כדורגל סקסי, אמר נכון יוני לפני כמה זמן.רומנטיקה זה בגביל בחורות לא בשביל גברים.

5. M_T_A Member

אהה אז כדורגל יפה זה בשביל בחורות ורק מי שמשחק כדורגל טקטי הוא גבר?
    באמת מזל שרוב האוהדים, השחקנים והמאמנים בעולם לא חושבים ככה, אחרת הכדורגל היה ענף נידח ומשעמם כמו כדוריד.

6. SeRgInHo Member

מה שבטוח, הכדורגל הזה הרבה יותר חכם.

7. קלייברט Member

אני בטוח שאתה תעדיף לזיין פרופסרית ללשון בת 60 מאשר את אנג'לינה ג'ולי.

8. M_T_A Member

תעזבו אתכם מהשוואות בין כדורגל לבחורות, זה לא עובד ל2 הכיוונים.
    עכשיו למי זה עוזר כדורגל חכם אבל בלי טיפת יופי? ליוון אולי זה עזר אבל אם כולם היו מחקים את השיטה הזאת זה היה הורג את הכדורגל.
    אם כל הכדורגל היה מבוסס על סגירות אלכסוניות וגליצ'ים מדויקים אנשים היו מעדיפים לראות קרלינג.
    גם אם תסתכל על כל הקבוצות הגדולות של העבר, מילאן של תחילת שנות ה90, הדרים טים של בארסה, הקבוצה הנוכחית של בארסה, ברזיל, ריאל מדריד, הולנד של הטוטאל פוטבול, כל הקבוצות האלה היו מבוססות על התקפה.
    מי זוכר את כל הקבוצות המגעילולות כמו יוון שבאו להתבנקר וגנבו תארים?

העיקר שצ'לסי גברים ובארסה נקבות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

9. SeRgInHo Member

יופי ממש תשובה של ילד..טוב לא ציפיתי ליותר ממך..

פעם אחרונה שקבוצה זכתה עם הכדורגל ה"יפה" זאת הייתה ריאל מדריד לפני 4 שנים..מאז כמה פעמים קבוצות ספרדיות הגיעו רחוק?בשנה שעברה לא הייתה אפילו נציגה אחת ברבע אם אני לא טועה.זה לא מקרה.
    לאט לאט ריאל נעלמת מהמפה, ולנסיה ודפור(שתי הקבוצות היחידות בספרד חוץ משתי הגדולות שמסוגלות לעשות משהו באלופות)כבר לא פה.
    אז מה יש לנו השנה:אחת כבר עפה, השניה בדרך, לשלישית מצפה מפגש סופר קשה והרביעית תהיה ברבע כי סידרו לה הגרלה מול ריינג'רס.
    עובדה כי הכדורגל המודרני הוא הכדורגל היותר זהיר.הדוגמאות הכי טובות הן יוון, מילאן, ליברפול, פורטו.
    ברסה בהחלט יכולה ללכת עד הסוף אבל אני מאמין שמישהו יעצור אותם מתישהו.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתראה ביום שלישי. ומי שאומר שצ'לסי לא משחקת כדורגל יפה, שייסתכל שוב על ה9 במרץ 2005.

11. SeRgInHo Member

עזוב, קבוצה שאין לה רונלדיניו או זידאן לא יודעת לשחק יפה.....צ'לסי ויובה משחקות בונקר ומנצחות את כל המשחקים שלהם בפוקס...

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/06
  12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני תגיד לי?

13. SeRgInHo Member

(ר)ציני ביותר.

14. M_T_A Member

טוב עכשיו אפשר להתייחס יותר ברצינות להודעה הזאת.

בונקר אולי מביא הישגים אבל אין בונקר שיכול לעמוד מול משחק מהיר ויצירתי כמו של בארסה.
    בונקר אולי מביא הישגים אבל אין להם שום המשכיות.
    יוון לא עלתה למונדיאל ופורטו מפסידה לכל מיני ארטמדיות.
    על ליברפול אני לא מדבר, ניתן להם את הסיכוי של 0.01% להגנה על התואר.
    אבל התואר של שנה שעברה שינה משהו בליברפול? עדיין היא קבוצה אפורה ומשעממת שמסתמכת על חלוץ שאין לו שום דבר חוץ מגובה של מעל 2 מטר.
    על מילאן אי אפשר להגיד שהיא התבססה על בונקר בזכייה בליגת האלופות ב2003. למילאן יש גם התקפה טובה והיא לא מהססת להשתמש בה. ה3-2 על אייקס באותה עונה הוא דוגמא מצוינת.
    הקבוצות הגדולות באמת משחקות כדורגל כמו שצריך.

15. אלי מתחן Member

גם ברצלונה מבקיעה הרבה מאוד שערים במצבים נייחים, הנשק העיקרי של הבונקריסטים.