הקבוצה שיחקה טוב ונהנתי מאוד מויניסיוס בעיקר בסלאלום העוצר נשימה שלו וגם מרגילון שתרם התקפית. לא היה לי ספק, למרות זאת, שהשער השני של ברצלונה שיגמור את המשחק אחרי שתקפנו קצת יותר - יגיע לפני השער שלנו. ההבדל בסיומת מול השער - גדול מאוד ולדעתי היה כאן שוד ביחס לצמד המשחקים, אבל אני יכול לחיות עם הבאסה הזו(מוחק את מה שקרה לאחר ה-2:0 ומקווה שיש גבול להשפלה) ומקווה שננצח בליגה למרות שזה משחק על שום דבר. במשחק הזה השבת הייתי משחק מעט אחרת למרות זאת. האללה מדריד.
איך הגענו למצב הזה בכלל? 3 שערים משתי בעיטות לשער. ריאל מדריד צריכה לחשוב טוב איך קרה שהיא עשתה בית ספר לברצלונה אבל ספגה שלישיה
החמצות בגלל פרסונל בעייתי בהתקפה, ספיגה, יציאה קדימה, הפקרות מובנת בהגנה, עוד ספיגות. לא מדע טילים, בסה״כ כדורגל.
הברנבאו ממשיך להיות מגרש המשחקים שלנו. 15 שנים מדהימית שאנחנו צריכים להעריך ולנצור. 3-0 4 פעמים 4-0 5-0 5-1 6-2 מענג כל פעם מחדש..
יש אשם אחד, וזה פלורנטינו. ראוליטו ימשיך לספר לנו שלפטר את לופטגי היה חכם, כי הרי ברור שהקבוצה נראית מדהים בלעדיו.
סולידי ? אפילו רגילון פירפר אותו שם . היה מערך נכון שרוברטו היה עוזר לסמדו בהגנה אבל זה בלט שלא היה מספיק קישור והחזקת כדור. ריאל חייבת להנחית בקיץ חלוץ ברמה גבוהה, הם לא יכולים להמשיך עם הבנזמה הזה גול שלו במחצית הראשונה היה והפך את המשחק לאחרת לגמרי. 7 מטר מול השער שבגודל 7 מטר והוא בועט על טר שטגן.
מה לעשות שבכדורגל אי אפשר לנצח 100% מהמאבקים ולכן מידי פעם יצליחו לעבור אותו.. נכון שההצבה של רוברטו עזרה לסמדו, אבל זה בעיקר מראה עד כמה וואלורדה חשש מויניסיוס והעדיף לוותר על החזקת כדור.
מסוג הניצחונות שמאפיינים דווקא את ריאל מדריד של השנים האחרונות. ברצלונה כמו לאורך כל הדרך שלה בגביע - שמרה על הרגליים גם הערב ובכל זאת נתנה פה שלוש חתיכות ברוורס כשמסי אפילו מוותר על פנדל. דמבלה למרות שורה של איבודי כדור שהביאו לי את הסעיף חתם את הערב עם שני בישולים מהסרטים, וסוארס עם סיומת קטלנית ברחבה הראה לבנזמה ושות' איך עושים את זה נכון.