סטרטפורד, היה ברור גם לאוהד בולטון הכי סובייקטיבי ואופטימי(משהו כמו רודס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) שעזיבת אלרדייס תדרדר את הקבוצה בצורה מאוד לא קלה. אבל מה הקשר שהשחקנים התבגרו בשנה?ביונייטד/צ'לסי/ליברפול/שאר הקבוצות זה לא קרה? בדיוק בשביל זה הביאו שם שחקנים צעירים כמו סיד, בראאטן, וילהאלמסון, אלונסו העונה, טימוריאן הגיע שנה שעברה והוא שחקן נחמד מאוד, לא יודע מה אתה רוצה מהגילאים שם. תעשה ממוצע של ההרכב הראשון ואני בכלל לא בטוח שהם בצמרת הקשישים.ממש לא.
צעירים זה טוב ויפה,זה גם הרבה חוסר נסיון ובשילוב עם מנג'ר חסר נסיון,בשילוב עם שחקני רכש כמו מהקהן ואובראיין,בשילוב של אנלקה שמי יודע כמה זמן עוד יסכים לשחק בקבוצה חסרת יומרות,עם הסנגלי הדפוק בראש, זה מתכון לצרות.
תודה רבה Hammer, אני מאריך את זה מאוד ! לגבי בולטון, אני משנה את דעתי. כולנו שחכנו שיש קבוצות יותר חלשות ובמצבים יותר גרועים מבולטון (עדיין לא בניקודות) וגם שחכנו את ניקולס אנלקה שדווקא ממנו אני טופס, הוא לא עוד שחקן ואני מאמין שהוא ישאר גם אחרי חלון העברות בינואר (וכמובן שגם באוגוסט). מה שהכי מצחיק אותי שכולם פה (בפורום) לא ציינו שעידן טל גם עזב את בולטון. הוא באמת לא שחקן כול כך טוב אבל הוא עדיין שחקן קישור שאולי יהיה חסר השנה לבולטון (הוא לא שיחק הרבה וכשהוא שיחק היה לו פה ושם משחק טוב).
לפני כמה הודעות כתבתי על דיוף,הסנגלי הדפוק הראש בהקשר של מי יודע מה יהיה איתו העונה והנה,הספינה מתחילה להראות סימנים של מצוקה והוא מתחיל לתת רמזים לגבי החיפוש אחר הרפסודה לפני שיהיה מאוחר מדי, שכיר חרב במיטבו: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ers/6955507.stm
ולא רק שכיר חרב, אלא גם אחד שלא ממש מחובר לתמונת המציאות. עם כל הכבוד למהירות והאגרסיביות של דיוף, אני לא רואה קבוצה ש"מתחרה על מקום בצ'מפיונס ליג" שזקוקה לכישורים שלו. הוא עדיין שחקן לא יציב ודי פזיז בהתנהגותו.
ובהמשך לנקודה שלי לגבי בולטון ואנלקה(זה מה שכתבתי לפני כמה ימים:"אנלקה שמי יודע כמה זמן עוד יסכים לשחק בקבוצה חסרת יומרות") והנה אחרי דיוף שכיר החרב מגיע שכיר חרב הצרפתי: http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_2673617,00.html ג'ורג בסט,לטיפולך.
למישהו היה ספק שבולטון היא קבוצה של שכירי חרב? איזה שחקן עם ערכים היה מגיע למועדון ללא קהל או כדורגל אטרקטיבי? מה שמדהים אותי זה שלמרות שהם בדרך הבטוחה לצ'מפיונשיפ הם לא מהססים לשחרר שחקני מפתח, אנלקה, פאיה, דיוף, ואני לא אתפלא אם הצעה טובה תקח משם גם את נולאן.
בדרך הבטוחה לצ'מפיונשיפ? אני חשבתי בדרך לדוויז'ן 4, אבל אם אתה אומר צ'מפיונשיפ, אז כנראה אתה יודע על מה אתה מדבר. נורא נחמד ששלושה משחקים וכבר הכתרתם אותם כיורדת בטוחה. הסגל שלהם טוב מלפחות 5/6 קבוצות בליגה, אפילו יותר לטעמי.שיחזרו הפצועים ויבואו נקודות ראשונות, ניצחון ראשון, הביטחון יחזור ובולטון תתמקם בערך בצמרת החלק התחתון של העונה. סטרטפורד, אני אמרתי שאנקלה לא יעזוב? קודם כל - מדובר בשמועות בלבד. דבר שני, הרי זה ברור שאנלקה ודיוף לא שחקנים יותר מדי נאמנים לקבוצה, וכן, הם sort of שכירי חרב. לגבי יתר השחקנים - זה שטויות.תנו לי עוד שם של שכיר חרב.אולי נולאן?בולשיט. שוב - 4/6 נקודות משני המשחקים הבאים של הקבוצה, שיתקיימו בריבוק, ואנשים יתחילו לחזור לפורפורציות לגבי בולטון.הסגל משנה שעברה לא בהרכב נחלש לטעמי, החיסרון הגדול הוא אלרדייס, וקבוצה שמסיימת במקום ה7 בליגה והייתה אחת הקשות להכנעה, לא תרד ליגה רק בגלל שהמאמן עזב אותה.
ג'ורג, בולטון נחלשה,הבלם הטוב ביותר שלה עזב,יש מנג'ר חדש וחסר נסיון, וכבר כתבתי לך,יש שחקנים שבעים,יש שכירי חרב,אל תתפלא אם לא יהיה שינוי דרסטי בזמן הקרוב אז יהיו נוספים שיצטרפו לאנקלה ודיוף והקבוצה תיכנס למערבולת שקשה לצאת ממנה.
לדעתי אתה טועה מאוד. צ'רלטון ירדו ליגה אחרי שקרבישלי עזב, ואלרדייס דומיננטי הרבה יותר, כך שאני צופה תגובה דרסטית יותר בבולטון מאשר זו שהיתה בצ'רלטון, שירדה כידוע.
שוב פעם גווין מגקאן בהרכב, שוב פעם סיד ומייטה העלובים במרכז ההגנה, עוד פעם מיקל אלונסו בהרכב, מה יהיה עם סמי לי? לפי ההרכב, אלונסו קיצוני.קשר מרכזי בינוני, אז לי עושה ממנו קיצוני? למה וילהאלמסון המצוין שוב על הספסל, וגם בראאטן?