אין כלום בקבוצה הזאת חוץ מהצמד הזה, שבעונה הבאה כבר יהיה במקום יותר שאפתני. זה משגע אותי הקטע הזה. גם השער שנפסל היה עבירה די ברורה כבר מהריפליי הראשון. לא מבין למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן.
אני לא רואה מספיק את דורטמונד אבל השער הזה זה טים פליי ברמה מהגבוהות שראיתי, סאנצ'ו ובלינגהאם עם לינק אפ אדיר והלאנד עם סיבוב במקום וסיומת של מפלצת כדורגל. איך בלינגהאם עד עכשיו בדורטמונד? הוא נראה טוב בינתיים.
לא יציב. גם את המשחק הזה התחיל גרוע מאוד. אבל אני לא מצפה ממשהו אחר מילד בן 17, כישרון רואים שיש לו. חחחחח למי בורקי בא בטענות לא הבנתי? סמל הבינוניות של הקבוצה הזאת.
הלאנד שחקן שחקן, למרות שלדעתי הגול השני זה גם על ההגנה של גלאדבך. תראה כמה זמן לקח לו להסתובב עם הכדור ולבעוט. אבל זה לא שההגנה מהצד השני נראית טוב יותר...
אם ארסנל כל כך רוצה את הגרסה הפחות מוכחת של מסוט אוזיל אז מצידי שייתנו להם אותו כבר בינואר. סתם תופס דקות לג'יו ריינה.
מבחינה הגנתית זו הרמה הנמוכה ביותר שכדורגל יכול להציע. וזה לא מפתיע כשגינטר בצד אחד והומלס בצד השני. אגב, בלינגהאם למרות המעורבות בשער - זוועת עולם. סאנצ'ו חזר לעצמו בגדול והאלאנד זה הדבר היחיד בקבוצה הזאת שאתה יודע מה תקבל ממנו day in day out.
טוב מקרה הנזי פליק כבר לא יהיה פה. מה עם טוכל? עוד רלבנטי או שהוא מחכה שאולי יקראו לו בלונדון?(לא אמרתי איזה קבוצה)
חחחח טוכל ממש לא יקרה. התכנית של דורטמונד היא להביא את רוזה בקיץ, השאלה מה יקרה עד אז כשאפילו הטופ 4 בסכנה עם טרזיץ' על הקווים. התכנית שלי היא לחכות איזה 12 שנה שקלופ יסיים עם ליברפול ונבחרת גרמניה, ואז אולי הקבוצה הזאת תהיה תחרותית.
אין מה ליפול על טרזיץ'. הבעיה הכי גדולה בקבוצה הזו היא מאטס נימני ומרקו קטן שנהיו גדולים יותר מהמועדון. מאמן זמני לא יפתח חזית מולם (ובעקבות כך גם עם חצי מהקהל). הם יהיו פה הרבה אחריו והוא יודע את זה. בכל פעם מחדש זה מדהים לשמוע את השדר (בין אם זה אנגלי או גרמני) מרעיף מחמאות על הומלס כאילו לא ראה משחק אחד של הקבוצה בשנתיים האחרונות. מכונת יח"צ משומנת היטב.
בשלושת המשחקים האחרונים הקבוצה נראית יותר רע מלפני כן. לא מצפה ממנו ליותר מדי אבל לפחות שיעלה הרכבים נורמליים - בראנדט לא יכול לשחק באגף וזה שהוא עולה בהרכב על פני ריינה זה הזוי. בכל מקרה ברור שמרבית האשמה היא על בניית הסגל הלא מאוזן והרכרוכי הזה.
ונגד לייפציג היא נראתה מדהים. אין פה שום שינוי. הכל עניין של מצ׳אפ ושל הצד שהשחקנים קמו עליו בבוקר. אני גם טענתי כבר שלפטר מאמן באמצע העונה כשאין מחליף קבוע זה לרוב צעד אידיוטי. לא כי לא הגיע לפאברה אלא בגלל שזה לא יעזור.
אתם חושבים שרוזה יהיה מינוי טוב? ממה שראיתי מגלדבאך היא קבוצה הרבה יותר מאומנת מדורטמונד עם הרבה פחון כישרון Sent from my M2002J9G using Tapatalk
הוא מאמן טוב. לא חושב שהוא האופציה הכי טובה בשוק. גלדבאך עצמה פנתה לטן האח שהוא בעיני מאמן יותר טוב. וגם ראלף האזנהוטל צריך להיות לפניו בשורטליסט.