בורוסיה דורטמונד 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏4/12/05.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נלסון ואלדז ומרטין אמדאק, חזרו מפציעה וככל הנראה ישולבו בדרבי מול בוכום.

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ואלדז צריך לשבת על הספסל מבחינתי , סמולארק מראה יכולת מעולה!

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

קצת לפני שהמשחק שלנו מתחיל מול בוכום,אתן טיפה אינפורמציה על הקורה מסביב בקבוצה.

:aa1: כפי שנאמר כאן לפני יומיים שרומן ווידנפלר נפצע והוא בספק למשחק,אז ידיעה די משמחת לקהל אוהדי דורטמונד רומן ווידנפלר יפתח בהרכב !!!

:aa1: למשחק היום צפויים להגיע כ75.000 צהובים שחורים ומספרם של אוהדי בוכום אינו בטוח !

:aa1: סמולארק חלוץ הקבוצה יפתח היום בחוד ככל הנראה עם פריי שחוזר מפציעה קלה שקרתה באמצע האימון שלשום.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בורוסיה דורטמונד מפסידה את הצ'אנס להיות מקום ראשון.

כבר לאחר מחצית אחת,הכל נהרס,אוהדי הקבוצה החליטו שזה נמאס להם והשריקות לא היססו להגיע.
    הכל התחיל בדקה ה-30 שטיאופניס גאקאס היווני העלה את בוכום ל1-0 בדורטמונד לאחר שעבר את ווידנפלר.
    בורוסיה דורטמונד הצליחה להשוות למרות המשחק החלש שלה כבר 5 דקות לאחר השער של היווני מכדור רוחב שנמסר מפריי על לרגלייו של החלוץ איביי סמולארק שכובש עוד שער לרזומה שלו.
    -בלי רעינות,בלי עזרה ובלי תזוזה
    כפי שאנו יודעים בכדורגל השחקנים צריכים לזוז ואם לא אז למאמן יש עזרה ורעינות,אתמול בדורטמונד לא היה חלק קטן מזה אפילו.
    בלי זילזול ביריב,אם בורוסיה דורטמונד הייתה רק זזה קצת ונעזרת על ידי שחקני הספסל הנכונים אני בטוח שהקבוצה הייתה יכולה לנצח כך סיכם את המשחק השפורט דירקטור של בורוסיה דורטמונד מיכאל צורק.
    מהצד השני הגיעה בוכום לכמה מצבים נדירים לכבוש שער מרגליו של גאקאס אך פעם לאחר פעם הוא הטיס את הכדור החוצה.
    -שיחקנו חלש
    "שיחקנו חלש,בלי ראש על הכתפיים,בלי רעב ובלי טעם למשחק" כך אמר בארט ואן מרויק שיצא מאוד מאוכזב לאחר המשחק המביש של דורטמונד אתמול.
    אוהדי הקבוצה ושחקני הקבוצה ואפילו המאמן בנו הרים וגבעות על המשחק הזה שהם ינצחו וישלחו אל המקום הראשון.
    לארס ריקן המאוכזב :"בנינו הרים וגבעות,שיחקנו כדורגל של ילדים קטנים,בלי דרך,בלי חשיבה ואפילו בלי תיאבון.ככה אנחנו לא נגיע רחוק"
    -ברז'נסקה חלש מתמיד
    הבלם הצעיר שנתן בשבת האחרונה משחק סנסציוני עם שני שערי נגיחה מבישולם של ריקן הוחלף כבר בתחילת המחצית השניה על ידי מרטין אמדיק שחזר מפציעה.
    ניתן להבין מהמשחק של אתמול שאנחנו כן מעדיפים ורוצים את מטצלדר על המגרש במקומו של ברז'נסקה,הוא צעיר,הוא רעב,הוא חסר ניסיון ואנחנו מעדיפים ניסיון על גבי רעב ורצון.
    מטצלדר אמור לחזור למגרשים בקרוב,אין תאריך סגור אך בקבוצה אופטימים לגביו.
    -מרוצה מאוד מהקבוצה שלי
    "אני מאוד מרוצה מהקבוצה שלי,יצאנו מבור אחרי תבוסה צורבת לברמן 6-0 הגענו למשחק בו אנחנו אנדרדוג ועשינו את מיטב יכולתינו,אני אפילו בטוח שהיינו יכולים להוציא יותר,אך אני שמח מהתוצאה."
    כך סיכם את המשחק מאמנה של בוכום מרסל קלר .

http://img246.imageshack.us/img246/421/zdebelpienaaraufmacherdu3.Xxx

5. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוני, אם אתה רוצה אתה יכול לרשום את זה גם בסיכום המחזור אני חושב שזה הכרחי לשם.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הנהלת דורטמונד דיסקסה בנושא של מאמן חדש !

עננים אפורים,הרבה רוח ככה נראה המצב בקבוצה.
    לאחר התיקו המאוד מאכזב מול בוכום החליטו ההנהלה כי הגיע הזמן לקבוע אולטימטום לגבי המשך שהותו כמאמן בבורוסיה דורטמונד.
    לאחר ששמע על ההתרחשויות בנעשה לגביו לא היסס ואן מרוויק לצאת לעיתונות ולהגיב :"אני עושה את העבודה שלי על הצד הטוב ביותר שלי,אני מנסה בכל כוחי לספק את הסחורה.אם זה לא מספיק,אני אלך הביתה"
    לאחר כמעט שנתיים במועדון הצליח ואן מרוויק להעמיד קבוצה שהייתה נמצאת בצרות פיננסיות קשות .
    השנה שהבעיות הקשות כמעט ונפתרו מאמינים כי המאמן צריך להוציא מהשחקנים הרבה יותר מהיכולת הזמנית.
    הבעיה הגדולה של דורטמונד היא דווקא במשחקי הבית ניצחה משחק יחיד מבין 4 שהיו .
    כמובן שעם השיקולים המקצועים הגיעו גם הספקולציות של המאמן הבא בדורטמונד.
    כרגע מדברים על תומאס ואן אסן מאמנה של ארמיניה בילפלד.
    במועדון הגיבו בשלילה על השם שניתן לתקשורת לגבי המאמן העתידי של דורטמונד במידה וואן מרוויק יפוטר.
    http://img66.imageshack.us/img66/2736/t50220061dm6.Xxx
    שנתיים כנראה הספיקו לואן מרוויק בדורטמונד.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

את האמת יוני, לטעמי ואן מרוויק מאמן טוב אפילו טוב מאד, חבל שכל העבודה והבסיס שהוא בנה בדורטמונד יסתיים בפיטוריו. אני לא בטוח שדורטמונד יכולה גם להביא מאמן טוב ממנו.

בכל אופן משחק הגביע הקרוב יקבע המון.

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני גם חושב שואן מרוויק עשה עבודה משובחת בדורטמונד עם תקציב כמעט אפסי ועם שלל שחקנים צעירים, העמיד קבוצה נחמדה שנלחמת אפילו על זכות להיכנס למפעל האינטרטוטו.

לגבי זה שדורטמונד לא יכולה להביא מאמן טוב יותר אני לא חושב כמוך.
    בכל זאת,דורטמונד זוהי קבוצה בעל שם: עולמי,מסורתי,קהל והיסטוריה.
    אני חושב שיש הרבה מאמנים שירצו להגיע ולאמן בווסטפאלן שטדיון ובנוסף לכך אני לא בטוח שמאמן בעל שם יעשה את העבודה בדיוק כמו שתומאס ואן האסן יכול לעשות בקבוצה.
    אני מניח שעדיף לקבוצה מאמן רעב שרוצה להביא את הקבוצה לצמרת !

בכל אופן הספקולציות למינוי מאמן חדש צריכות להיפסק עד התפטרותו של ואן מרוויק או פיטוריו.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אחרי ההדחה מהגביע היום נגד הנובר, ימיו של המאמן ברט ואן מרוויק ספורים

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

שיעוף כבר האפס הזה,ממתי מפסידים בבית????מה זה הביזיון הזה יא אללה !!!!

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יוני, להרחקה של ווידנפלר (לא אחראי לגמרי) יש חלק משמעותי בהפסד!

12. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה הלב והתשוקה שעליהם דיבר ואן מרוויק לפני המשחק?
    לפי מה שראיתי מהתקציר מול בוכום וגם לפי מה ששמעתי שהלך אמש נגד האנובר, הקבוצה לא נראית כקבוצה שרוצה, לא נראית כקבוצה שאכפת לה וזה מה שיכול להחזיר אותה כמה צעדים אחורה למרות שאחרי הקיץ האחרון עשה רושם שדורטמונד מתקדמת קדימה עם הבאת שחקינם כמוטיבן פינאר ואלכסנדר פריי בדרך לחזור להיות אימפריה, ולטעמי חלק עצום בכישלון הזה שייך למאמן, שאחרי כמה זמן שקבוצתו לא משחקת כדורגל שרוצים לראות(גם ומל קוטבוס הם לא הוי יותר מדי גדולים),הוא חייב להחזיר את המפתחות.
    לא שזה נארה לי שזה יקרה בתקופה הקרובה, מה גם שראשי דורטמונד תולים את ההפסד בשופט.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אופיר, ישנה בעיה גם בתוך הקבוצה, ישנה ביקורת פנימית של שחקנים נגד ואן מרוויק.
    אותי אישית מאד יפתיע אחרי מסע הרכש הגרנדיוזי של דורטמונד אם ואן מרוויק יאמן אותם גם בשבת.

14. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל המלחמות פנים האלה יכולות להביא למה שאמרתי לחוסר חשק וחוסר רצון, גם בגלל שהם לא רוצים את הצלחתו והמשך עבותו של ון מרוויק.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד היום לא ראיתי מה מצאו בסטיבן פינאר וגם לא בטינגה. לדעתי, שתי טעויות שבמקומם היה צריך לחכות עוד שנה ולתת לעוד שניים שלושה צעירים להבשיל.

מבחינה סטטיסטית גם פריי עד עכשיו לא מצדיק את ההשקעה ובטח שלא נסלון ואלדז (שדווקא לטעמי שחקן נהדר) ושכבר מוצא את מקומו על הספסל.