לירן,מהצד שלי ושל כל אוהדי דורטמונד בפורום שאני רשום בו ההרגשה היא "אטרף עצום". לגבי השאלה הגדולה שעומדת על הפרק שלנו היא הסתת לארס ריקן לתפקיד הפליימייקר הוא הימור גדול כי ריקן הוא לא שחקן שמארגן ובונה משחק .לדעתי המשחק מול באיירן הוא לא משחק של ניסיונות למרות שאין לרובר מה להפסיד בקרב מול באיירן אבל אני אישית חושב שאני מעדיף לראות את פינאר או דווקא קרוסקה משחקים בתפקיד הפליימייקר. מה שבטוח יהיה חם וצהוב שחור שעושה רעש !!!!!!
עוד פחות משבוע חוזרת קבוצות הבולי למגרשים בדורטמונד היתה החלפת מאמנים ושקט תעשייתי. השאלה הגדול ביותר בקרב אוהדי דורטמונד והצוות המקצועי היא האם אדון נלסון ואלדז יועיל להבקיע שער בסיבוב השני לאור היכולת החלשה שלו בסיבוב הראשון הקהל הצהוב רוצה ממנו שערים. לדעתכם,האם ואלדז ראוי לשחק בדורטמונד,בהרכב מול באיירן ? ? הייתם נותנים לו עוד צ'אנס לאחר שבמחצית אחת של העונה הוא לא כבש שער אחד ? ?
סמולרק פצוע? פריי פצוע? אם אחד מהם פצוע אז אין הרבה ברירות. כמחליף ראשון הוא בסדר, אבל אם פריי וסמולרק כשירים, אז הבחור החביב צריך לחמם כסא.
תומאס ואן הוסן הודיע שהוא עוזב בתום העונה את בילפלד. לפי ידיעות שונות הוא כבר חתום בדורטמונד לעונה הבאה. מסכן יורגן רובר אם זה נכון. בכל אופן לגבי ואלדז, לדעתי הוא עוד יוכיח את עצמו בבורוסיה, הוא טוב יותר מסמולארק. מה עוד שהפולני בכלל ווינגר ולא חלוץ.
א. גם אני חושב שואלדז חלוץ הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה בנתיים בדורטמונד ובטח יותר טוב מסמולארק. הוא, לצערו, סבל מלא מעט חוסר מזל ובעוד שהאחרים (כולל פריי) שהחמיצו לא פחות ממנו קיבלו גב וסבלנות מואן מרוויק הוא לא וחבל. אם רק יתנו לו, ברגע שהוא ייצא מתקופת ההחמצות אז לדורטמונד יהיה חלוץ חבל על הזמן. ב. אם אכן דורטמונד לא מתכוננים להמשיך עם יורגן רובר הם דיי עושים בשכל. רובר הוא לא מאמן בשביל קבוצה שהשאיפות שלה הן השאיפות של דורטמונד. שאלה אחרת היא אם פון הייזן הוא כן. לא יודע. לאמן את בילפד זה לא כמו לאמן את דורטמונד כמו שהיא רוצה (וצריכה) להיות (צמרת גבוה בגרמניה ובאירופה).
הפתעה ענקית לאוהדי דורטמונד:ריקן,קל ופריי סיימו אימון מלא וכנראה יהיו בהרכב הפותח נגד באיירן ביום שישי. :aaa021: :aaa021: :aaa021:
ויותר מכולם סבסטייאן קל , nice to have u back!!!! בהחלט מסתמן שדורטמונד מעמידה סוף סוף את ההרכב החזק ביותר שלה. כמה שאלות נותרו אבל פתוחות: 1. הגנה : מי יהיו הבלמים מצטצלדר וורנס או שמ שוב ברז'נסקה או אולי רובר גם פה מאפיל את מחשבותיו ויפתיע אותנו עם אמדיק אולי... 2. קישור: סאהין, טינגה, פיינאר, קל,קרינגה, ריקן, קרושקה מי יפתח???? וכמובן בחוד, האם רובר יפתח עם חלוץ מרכזי ושתי ווינגרים כמו ואן מרוויק, או כפי שהבנתי עם 2 חלוציםמ במערך קלאסי, ואם כן סמולארק או ואלדז.. אתם יודעים מה לא משנה, העיקר שנראה את אוהדי דורטמונד צוהלים, יאללה בורוסיה :aaa021:
1.הגנה-וורנס נפצע באימון שלשום בעת תיקול ונחת על הגב בצורה לא טובה וכרגע הוא עם כאבי גב איומים. לגבי צמד הבלמים מסתמן כרגע כי בהרכב יפתחו מטצלדר שלא נכח באימון אתמול אך יפתח כנראה לצידו של מרקוס ברז'נסקה כי גם אמדיק נפצע באותו אימון עם וורנס אך זה לא סגור עדין מחר יהיו ההרכבים הסופיים. 2.קישור-קל,ריקן,פינאר וקרוסקה אלו הארבעה שעולים כרגע בדמיונו של רובר בקישור אך שוב לא סופי. 3.חוד-הכל פתוח במיוחד עכשיו שפריי כשיר למשחק. B O R U S S I A -- D O R T M U N D
קרינגה וטינגה ( חחח, נשמע כמו משהו הזוי ביותר) לא פותחים??? אני הייתי פותח עם: קל - קרינגה, קרוסקה - ריקן שוב ריקן לא פליימייקר אבל לפחות בתחילת הסיבוב הוא יהיה הפליימייקר.
שתהיה בעניינים,רובר מאוד התלהב מפינאר ולא התלהב בכלל מטינגה שמכאן ניתן להסיק שהוא ילך על פינאר בהרכב. זוהי רק ספקולציה לגבי ההרכב העולה ביום שישי,אך אני יכול להבטיח לך,שמי שלא יפתח בהרכב יעשה הכל על מנת לנצח את הבווארים.
אהה איזה כיף היה ביום ראשון בבוקר אני צוחק על שלושת אוהדי ביירן שעמדו מולי והם שתקו לא יכלו להגיד כלום דורטמונד איסט מיינה ליבה