בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. WellNeverDie Member

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מייל שאבא שלי העביר לי, מומלץ:

Football Association unveils new joint sponsorship deal for England team (also read text).....

http://img692.imageshack.us/img692/873/capellof.Xxx

The Football Association today proudly unveiled Total, fcuk and UPS as the new sponsors of the England football team. 'The combination of these three corporate giants perfectly captures the ethos of the England side,' said an FA spokesman. 'After all, they had nothing in the tank when it counted, and they've proved themselves to be a bunch of expensive posers who always fail to deliver.'

למי שלא יודע, Total זאת חברת דלק, FCUK זאת חברת הלבשה צרפתית יוקרתית, וUPS זאת חברת משלוחים עולמית.

3. Rudess Member

ענק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. ArsenalFan Member

פרק אחרון...

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקופת מבחנים היא זמן טוב מאוד להתסכלות.... בטלוויזיה. כי ממילא כמעט לא יוצאים מהבית ומצויים בתחושת שעמום ועצלנות.
    בכל אופן זה היה זמן עבורי לבחון מחדש מה יש לראות בהוט וי או די ובין השאר, מה יש שם ב-BBC On Demand, שזה בחינם למי שלא יודע אז לא צריכים להיות חישובים בנושא.
    יש שתי סדרות שאני אמליץ עליהן, כל אחת 6 פרקים בלבד שזה אומר שלא צריך לפתח קשר עמוק אליהן ושתיהן בהחלט עשו את העבודה, מעבירות את הזמן בכיף וכמובן מספקות את הניחוח הנדרש של הממלכה הקסומה.

גאווין וסטייסי - קומדיה חמודה כזאת על קוקני ווולשית שמתאהבים, טיפה נוגע בהבדלי אופי בין המקומות, זה על פני השטח אבל בלי מסר עמוק סטייל קן לואץ', קומדיה חביבה וקלילה שמקבלת אצלי אקסטרה קרדיט כי הגיבור (גאווין) אוהד ספרס. אין שם יותר מדי אזכורים על כדורגל חוץ מסצנות ספורות וכמובן גאווין שהפיג'מה שלו היא החולצה שלנו מעונת 2006/2007, ויש לו דגל של הקבוצה בחדר.

ג'קיל - עם ג'יימס נסביט שלמי שלא יודע הוא סוג של הליאור אשכנזי של הבריטים, משחק בהמון סדרות בעיקר של ה-BBC אבל תכלס לא בהרבה יותר מזה עד כמה שידוע לי, שיחק גם ב"רגליים קרות" למי שראה. הוא שחקן מצויין, מהמוערכים בבריטניה אבל משחק בעיקר בטלוויזיה. בכל אופן, זה מין ספין אוף כזה על הסיפור של דוקטור ג'קיל ומיסטר הייד, מותחן פסיכולוגי על גבול האימה, רעיון סביר עם ביצוע מצויין (טוב בהרבה משציפיתי, כתוב נהדר ועשוי באופן מופתי בלי להשאיר פינה אחת פתוחה - לקח ליוצרי סדרות אמריקאיות דוגמת "אבודים" שמשאירים יותר חורים בעלילה משאלות שנענו), הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה לא לנסות היא אם אתם פוחדים מסרטים מהסוג הזה, זה לא כזה נורא אבל יש שם קטעים של דם ואלימות ואם זה מהדברים שמפריעים לכם אולי כדאי לוותר.

6. ArsenalFan Member

גאווין וסטייסי תוכנית חמודה לאללה ומשעשעת, שודרה כמה פעמים ב-Yes. עדיין לא ראיתי את העונה השלישית, עם זאת. הכוכב האמיתי הוא כמובן ג'יימס קורדן הידוע יותר בתור סמית'י. הוא אוהד ווסטהאם בניגוד לגאווין שאוהד את ספ*ס (לדעתי השחקן עצמו אוהד שלהם). דווקא אני זוכר כמה אזכורים לכדורגל או לדברים שקשורים לכדורגל. אגב, הם לא ממש קוקנים, הדמויות מווילס רואים בהם קוקנים, אבל הם יותר אסקס-בויז עם כל הסטיגמות הנלוות לכך...
    ואמא של גאווין לגמרי גונבת את ההצגה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק את העונה הראשונה. סמית'י אכן דמות מצחיקה לאללה, לקחו את השמן האנגלי הטיפוסי ועידנו אותו קצת. לא ידעתי שיש עונה שנייה אבל אני בטח אתעצל להוריד.
    היו אזכורים לכדורגל אבל די דקים. קשה לעשות תכנית על החיים באנגליה בלי לגעת בזה.

8. ArsenalFan Member

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד דבר נחמד ב"גאווין וסטייסי" (וגם בסדרות דוגמת "סוכן חופשי", ובעצם כמעט כל סדרה בריטית שראיתי) הוא השימוש המצויין במוזיקה בריטית עכשווית יחסית לזמן יצירת הסדרה (כי בכל זאת, לרוב אנחנו רואים את הסדרות האלה בדיליי).
    ב"גאווין וסטייסי" משתמשים המון ב-Don't Look Back Into The Sun של הליברטינז.

10. AW forever Member

הרגשתי צורך להביא את המילים של הקטע החמוד הזה, מתוך world in motion:

You've got to hold and give
    But do it at the right time
    You can be slow or fast
    But you must get to the line
    They'll always hit you and hurt you
    Defend and attack
    Theres only one way to beat them
    Get round the back
    Catch me if you can
    Cos' I'm the England man
    And what you're looking at
    Is the master plan
    We ain't no hooligans
    This ain't a football song
    Three lions on my chest
    I know we can't go wrong

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם צוחקים על הקטע האחרון שאף אחד לא זוכר את המילים שלו.
    שלושת השורות האחרונות של הקטע לא נכונות בעליל.

12. Cup of Tea Liverpool, UK

פתאום נזכרתי בטקס פרסי 'ניסים כהן'. זה אמור להיות מתישהו בקרוב?

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יום חמישי.

14. THE STRETFORD END Member

Italy 1990, England 1996, Rothbury 2010 why is it when gazza is
    involved in a shoot-out it always ends in tears?

15. Alan Smith Member

לא יודע אם זה בדיוק אוף טופיק, אבל לא מצאתי מקום טוב לשאול את זה אני אשאל כבר פה.
    לקראת עונה הבאה אני רוצה לרכוש שידורים של המשחקים של יונייטד או של כל הליגה האנגלית באינטרנט.
    האם למישהו יש מושג איפה ניתן לבצע את זה באתר אמין שנותן גם איכות טובה ובמחיר סביר?