בחצר המלכות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏28/8/05.

1. skyday20 Member

TODAY is the tenth anniversary of Wayne Rooney scoring Everton's winner against Arsenal which made him the youngest player to score in the Premier League at the time

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/267692_10151071193967447_227827333_n.Xxx

2. פול סקולס Member

טוב, ראיתי ש-דיוויד גיל מונה לאיזה תפקיד בכיר בהתאחדות האנגלית. בעבר גם דיוויד דין (ארסנל) ועוד בחור שהיה בזמנו במנ. סיטי עשו את זה.

למה זה קורה? מה הבעיה להביא מישהו מבחוץ? נראה לי כמו ניגוד אינטרסים ברור.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרשו לי להיות תמים ולומר שאם זה כל כך ברור לכולם שיש פה ניגוד אינטרסים אז כנראה שאנחנו פשוט לא מבינים את גבולות הסמכות של התפקיד אחרת לא היו עושים את המינויים האלה במדינה רצינית כמו אנגליה.

4. South Boy Member

לא הפניתי את הטענות אליהם אמרתי שתמיד יש למועדון הזה איזשהוא קשר לדברים האלו, ואי אפשר להגיד שהעובדה שמנכ"ל מנצ'סטר יונייטד מונה לעוזר יו"ר ה-FA לא מכניס את יונייטד לתמונה בין אם במזיד או בשוגג, למרות תגובות של "אנשים מסויימים" שתמיד מוצאים הצדקה למעשים כאלה.

5. skyday20 Member

6. פול סקולס Member

כפי שכתבתי, היו אנשים של ארסנל ומנ. סיטי שעשו את זה בעבר. איך זה מתיישב עם האג'נדה שלך?

בכל אופן, מעניין אותי אם מישהו יודע להגדיר מה התפקיד הזה אומר.

7. South Boy Member

זה חמור באותה מידה אבל ההבדל הוא שבמקרים של ארסנל וסיטי לא זכור לי שהיה באז גדול סביב העניין של טעויות שופטים לטובתם, והמינוי הזה רק מוסיף שמן למדורה.
    שמע אף אחד לא אומר שהוא שתול של המועדון ונותן להם משחקים, אבל זה פשוט תמוה מאוד בעיניי שאחרי שיש כל כך הרבה תלונות על השופטים ועל ההשפעה של פרגוסון על ההתאחדות ועל איגוד השופטים הם ממנים בעל תפקיד ביונייטד למשרה בהתאחדות, אפילו בישראל שהיא מדינה שכונה הסגן של לוזון לא בעל תפקיד בקבוצת כדורגל.
    זה יוצר אנטגוניזם גדול כלפי יונייטד וההתאחדות ובאמת שבצדק, אתם פשוט אף פעם לא רואים את זה.

8. nwish Member

או, שיש מי שמסתכל על העובדות, ההיסטוריה, וכדומה, ויש מי שמתעסק בתיאוריות קונספירציה שנובעות מרגשי נחיתות או אנטגוניזם מובנה.
    במדינה שבה התכונה השלטת היא ביקורת עצמית, לצד תדמית נקייה, הדבר האחרון שתצפה לו זה סיוע ליונייטד בעקבות המינוי הזה. אם כבר אתה מחפש את העקום, יותר הגיוני שגיל יחפש להיכנס ביונייטד כי להוכיח עד כמה הוא לא Biased.

כמובן שזה, כמו התיאוריה שלך, שטויות מוחלטות. הוא אדם רציני והוכיח ביונייטד עד כמה הוא מקצועי, וכנראה שיבצע את תפקידו ללא משוא פנים.

אבל בוא נצעק "זאב! זאב!" כי זה פי שמונה יותר כיף.

9. Mellow29 Kopite

"זאב! זאב!" זה מנושא אחר, אל תערבב פה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כמובן שסאות' בוי כותב דברים שהקשר שלהם למציאות לא ברור, והביקורת/שנאה כלפי מנ' יונייטד ותיאוריות הקונספירציה/"השופטים מכורים"/פרגוסון מנהל את ה-FA לא נולדו בתקופה האחרונה ואני בטוח שהן כאן הרבה יותר מעשור. אין צורך להתייחס לדברים האלה ברצינות כדי לבטל את הביקורת על המינוי של דיוויד גיל לתפקיד מפתח ב-FA בזמן שהוא ממלא תפקיד מפתח במנצ'סטר יונייטד.
    אני לא בטוח שזה כ"כ נכון להגיד שהתכונה השלטת בבריטניה היא ביקורת עצמית, ול-FA בוודאי שאין תדמית נקייה ואת זה ניתן לראות מדי שבוע כשהגוף הזה נדרש לקבל הכרעות חשובות בנושאים מגוונים (החל מנבחרת וכלה בשחקנים). לא יודע אם "נקייה" זה מונח מתאים, אבל זה ברור שאפשר לייעל את ההתנהלות של הארגון המסואב הזה גם בלי להבין מה תפקידו של דיוויד גיל.

אני לא יודע איך הדברים האלה לא מזיזים בכלל לתקשורת. אלא אם כן פספסתי, המקום היחיד שאפשר ללמוד ממנו שדבר כזה יכול להחשב כחריג (מלבד פורום כדורגל בישראל) זה הטוויטר. לי זה נראה מאוד מוזר, בטח בסטנדרטים של מדינה אירופאית רצינית.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/12
  10. South Boy Member

שניכם מוציאים את הדברים שלי מהקשרם, שוב אני יגיד שלא אמרתי שהוא שתול של המועדון במשרדי ההתאחדות ולא אמרתי שהוא יסייע ליונייטד, אבל כמו שאתה אומר במדינה עם ביקורת עצמית כל כך גבוהה אין מקום לדברים כאלה השקיפות צריכה להיות מלאה שלא יהיו ניגודי אינטרסים.
    זה שאני שונא את יונייטד לא אומר שרק בגלל שמדובר בהם אני אומר שזאת בושה, גם אם היה מדובר ביו"ר של קבוצה אחרת זה לא פחות חמור וכבר אמרתי את זה, ואם הדברים שלי היו הזויים ותלושים מהמציאות אני הייתי היחיד שאומר שזאת בושה וחרפה אבל לא רק שאני לא היחיד גם כאלה שהם לא אוהדי ליברפול רחמנא ליצלן שמסתכלים על יונייטד מהצד ומקנאים טוענים שזה רק מלבה את הטענות כלפי השקיפות שיש בכדורגל האנגלי וכלפי מנצ'סטר יונייטד שזה בדיוק מה שאני אומר אבל משום מה אנשים הכניסו לי לפה שאמרתי שמעכשיו כל שבוע גיל יעזור להם.

11. nwish Member

מסכים. גם אני לא אוהב את המינוי הזה, אבל יש ביקורת לגיטימית ויש לזעוק שהכל קונספירציה..
    האמת שהסיבה שאני לא אוהב את המינוי הזה, היא רק בגלל שהוא יהווה דלק לקונספירטורים. כמו שה-FA מתנהל בשנים האחרונות, אני יכול להבין למה הם רצו מנהל ברמתו של גיל.

כמובן שזה לא הופך את זה למינוי לגיטימי, והייתי מעדיף לראות בתפקיד הזה מנהל שלא בא מהכדורגל, כך שלא תגיע סיטואציה בה הוא עלול לחשוב שהוא מכיר את המערכת כי הוא בא ממנה. אעדיף אחד שיסתכל על הכל בפרספקטיבה רחבה והגיונית, ולא אמוציונלית.

South Boy, אז הבנתי אותך לא נכון, התנצלותי הכנה. למרות שאמרת בעצמך שהאנטגוניזם המושרש שלך כלפי יונייטד גורם לך לשנוא את המינוי הזה עוד יותר, וזה לא במקום. אם היו ממנים את דלגליש (דוגמא ארעית) לתפקיד ב-FA, הייתי מעביר ביקורת על זה כי הוא אידיוט, ולא כי הוא סקאוזר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/12
  12. skyday20 Member

13. skyday20 Member

:aaarofl:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/557783_494122253951487_256396759_n.Xxx

14. skyday20 Member

Andy Carroll Style... #SMH http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

15. skyday20 Member

שער באופסייד? עם סיומת נדירה של אסייאדי לפני ליברפול.

Arsene Wenger Skills.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/12