אולי כל זה לטובה, אולי יתפנה לכם מקום בתקציב לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של בית"ר ירושלים והכדורגל הישראלי בפרט - רענן דרעי!! דפוק הגרנט הזה, איך הוא לא שם לב לכישרון המדהים הזה??? הרי ברור שרענן דרעי צריך להיות תותח כדי להיות בהרכב על חשבון ששון, נכון??? *אילן, מכבי חיפה בתחילת העונה קיצצה לו את החוזה ב-30%. לא צוחק איתך, אני באמת חושב שהקנס הזה לקח לו בערך משכורת של חודשיים. *ולכולם - שמתם לב באמת מה הוא עשה? ירק על מליחי ובכה ללוזונים. לא צריך לבכות בשבילו יותר מדי - אומנם עונש מפלצתי ומקומם, אבל עדיין התנהגות בלתי ספורטיבית. *ואל תשכחו, אם תרצו את דרעי, תקבלו אותו.
אפק, אני הייתי עושה דבר הרבה יותר גרוע אם אמא שלי היתה מתה והיו מקללים אותה...ופראליה אמר שהוא עשה טעות ושהוא היה צריך לשלוט בעצמו, אבל קשה לו כשמישהו פוגע באמא שלו שנפטרה רק לא מזמן.
חחחחחחחחחחחחחח אפק חחחחחחחחחחחחחחח הוא יגיב לך לבד על זה שקראת לו אפק... ועכשיו לדיון,אם אני הייתי בין האוהדים של פראלייה הייתי תומך בו ב100 אחוז עם אהדה בכל שלבי המשחק או אם להרים אליו טלפון(למי שיש) ולתמוך בו , זה פשוט גועל נפש מה שהם עשו לו. נ.ב כבר בית"ר מתענינת בו.
אני גם בטוחה שמאוד אהבתם את ראובן עטר ומחיתם על העפתו, אבל תראה איפה הוא עכשיו, אז אל תיהיה בטוח שההנהלה תשים עליכם משהו
נשמה, אני לא אמחה על זה שרוצים לשחרר את פראליה, למרות שאני כן מנתנגד לזה, בגלל שזוהי החלטה מקצועית שקשורה לכדורגל נטו(אני מקווה). אני מוחה על זה שהוא הפך להיות השעיר לעזאזל וזה כבר לא בסדר. גם אני מאוד התעצבני עליו כשהוא הורחק אבל באמת יש גבול. הוא היה השחקן היחיד במגרש שנראה כאילו באמת אכפת לו ששיחקנו גרוע, והוא גם שילם על כך.
אוי תפסיקו להתבכיין מגיע לו...כי האדום הזה יכול לעלות לחיפה ב-למעלה מ-300 אלף דולר א הם לא יסיימו עם אליפות... למה באירופה לא נותנים עונשים כאלה? רוי קין קיבל קנס של 500 אלף שקל אז אל תזיינו בשכל...
מה הקשר עומר קין מרוויח פי כמה וכמה יותר מפראליה זה לא בסדר שהופכים אותו להיות השעיר לעזאזל, ומנחיתים עליו קנס שלא נשמע בארץ- 100 אלף שקל.... תמיד זה כמה אלפים בודדים... אז לא צריך לתפוס פראייר ולהנחית עליו משהו שלא מחובר בכלל למציאות, יש גם דרגת ביניים, ואם בחיפה חושבים שההרחקה כל-כך חמורה, יכולים לקנוס אותו בעשרת אלפים- עשרים אלף שקל, אבל מאה?...... שחר מחפש מישהו להפיל עליו את כל תיק הכישלון נגד מכבי פ"ת
אבל 500 אלף שקל זה שכר שבועי של רוי קין. בשביל פראליה זה שכר של חצי עונה לפחות. בכל מקרה, 100 אלף שקל על אדום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רבאק, כמה אכזריות/טמטום/הוצאת עצבים מתסכול יכול להיות?! הבנאדם יכול לקנות דירה בכסף הזה!!!