כן שמעתי על זה אבל זה דבר לא ריאלי לפחות לא כרגע.. בקשר לכדורגל..הפיתרון זה הגדלת הליגה שיהיו לפחות עוד 3-4 משחקים ואז יהיה אפשר להעביר 1-2 משחקים ליום ראשון או שאולי אם יש קבוצה שיש לה קהל רב שהוא מסורתי אז אולי שהיא עצמה[הקבוצה] תחשוב על להעביר את המשחקים שלה לראשון או שישי..
כניראה לאנשים קשה להבין: 99.9 אחוז מהדתים לא רוצים ללכת למשחקי כדורגל,ומי שרוצה(וזה בדוק),יכול לקנות מנוי ואז לבוא ביום שבת אם המנוי. אם לחצי גמר וגמר שנערכים ביום שלישי ורביעי לא באים דתיים זה אומר הכל,עזבו אותכם שטויות שבת תמיד הייתה היום של הכדורגל,יום חופש,יום מנוחה,יום של בילוי,קראתי בשם המשחק תגובה של מישהו שמסבירה בדיוק למה הכדורגל צריך להיות ביום שבת,ותגובה הבאה אני יעתיק מה שהוא כתב,ותבינו טוב יותר.
הנה התגובה משם המשחק: הכותרת של התגובה - הלכה השבת - " לראשונה מזה שנים הפכה השבת ליום הכי פחות חשוב בלוח הזמנים של הכדורגל הישראלי,אם אתה מתעניין בליגה הלאומית יום שישי הוא היום שלך, ואם אתה מתעניין בליגת העל - אתה תקוע חזק עם ראשון ושני,המאבק בצמרת שהוא נשמת אפה של הליגה שלנו, מתפרש באופן קבוע על שלושה ימים, כך שמהשבת הגדולה של פעם, זו שכולנו גדלנו עליה, נותרו רק שאריות. תוסיפו לעובדה המדכדכת הזו את התוכנית הנוראה במוצ"ש, ותבינו איך נחיים שלנו השתנו. אני מתאר לעצמי שלאנשים ההתאחדות לא כל כך אכפת, ושזכויות השידור הן מעל לכל, אבל בשבת אחר הצהריים, כשאשתי לא מבינה מה פתאום יש לי כל כך הרבה זמן פנוי, אני מתגעג לימים שבהם היא הייתה כועסת". אני,ובטוח עוד רבים,שותפים להרגשה זו,אז לא רק שאסור בתכלית האיסור להזיז את המשחקים משבת,אלא צרכים שכולם יארחו בשבת,וכפי שאמרתי כולם באותה שעה,חוץ מהמשחק המרכזי שיערך אחרי שהשבת תצא. שבת זה זמן פנאי,זה זמן לשבת ולנוח,לשכוח מהשבוע קשה שעברת,ולעשות מה שבא לך,אם זה לישון,או לצאת לטייל בטבע,או סתם לצאת לבלות,או כמובן לצאת למגרשי הכדורגל,הבקשה שלי - אל תקחו לנו את השבת,תנו לנו לבלות את זמן הפנאי שלנו בצורה הכי מהנת,בצורה היחידה שאני מכיר,בצורה שגורמת לשבוע להיות רע/טוב,בצורה הכי נעימה וכנה,במגרשי הכדורגל או בבית מקשיבים ומחכים לאות הגול של שירים ושערים.
אני ממש לא מסכים אם מה שאמרת, יש הרבה דתיים שאוהבים כדורגל כמו שיש הרבה חילונים שאוהבים כדורגל. וה"99.9 אחוז" זה שטות אחת גדולה. אבל, אני דווקא מסכים אם מה שאמר ריינמן, הגדלת הליגה היא קודם כל. הליגה שלנו קטנה, והוספת קבוצות יכולה מאוד לעזור. וזה גם יכול ליהות פיתרון לבעיה שהעלתי קודם.