אף אחד במחנה האיטלקי לא הסתיר זאת - יש שחקן אחד בנבחרת שהוא רמה אחת (ואפילו כמה) מעל כולם. כבר שער ובישול באליפות. משחק לא רע שלנו, אבל ההתקפה נוראית. קסאנו לא מפוקס (אולי בגלל ההתבטאות התקשורתית השבוע) ובאלוטלי כהרגלו תפס את היום הנאחס שלו. די נטאלה ו/או ג'ובינקו לדעתי זה חובה כדי להכניס קצת חדות בחוד האדיש שלנו.
משחק חשוב מאוד לסלקסיון היום, חייבים לנצח. נבחרת גדולה אחת כמו הולנד כבר אורזת ואסור שהתרחיש יחזור על עצמו, עם כל הכבוד אנחנו 'קמפאונס דל-מונדו', גם אם פחות רעבים, פחות חדים ופחות מאיימים, ולא הוגרלנו לבית המוות, ממש לא. אירלנד נבחרת פחות טובה מאיטליה בכל פרמטר כך שאני מאמין שעם קצת יותר מוטיבצייה(השחקנים לא אהבלים - יודעים שחייבים לנצח וכדאי גול מוקדם) יהיה יותר טוב. המחצית השנייה מול איטליה מביאה סיבות לאופטימיות, וגם מערך של 4-6-0 אמור להביא לניצחון מול אירלנד אבל אני מקווה שדל-בוסקה יתעשת, ואני לאו דווקא מדבר על טורס - אולי יורנטה? הנבחרת תלויה מאוד ביכולת של אינייסטה שהציג משחק מהרמה הגבוהה ביותר מול איטליה, לקח אחריות כמו זיזו בימי הטובים בטריקולור ובריאל מדריד.
איטליה מפתיעה אותי לטובה נבחרת מסודרת הגנתית עם המון כישרון בהתקפה משחק טקטי טוב פשוט נבחרת מצוינת. אגב בלי קשר לנבחרות הווארד ווב אני לא מבין מה מחזיקים ממנו כל פעם שהוא שופט הוא טועה והוא לא כזה שופט טוב לדעתי פשוט שופט מעצבן עם טעויות של טירון.
אני לא יודע מי אתה וזה גם לא מעניין אותי. שלא תטעה, אני לא מושפע מדעותיהם של פרשנים סוג ז'. אני עדיין בדעה שהיה מקום לשרוק לפנדל, לא חייבים להסכים עם זה. מנדזוקיץ' עם השער השלישי שלו בטורניר, שחקן נהדר יש לוולפסבורג.
ביי ביי יורו 2012. יש כאן תחושת אכזבה גדולה רק בגלל שהיינו טובים מהקרואטים כל המחצית הראשונה, הרבה יותר טובים ואז במחצית השניה פח אשפה. באסה.
אנחנו אשמים. ההתעקשות על צמד הליצנים האימפוטנטי הכריע בפעם השניה בטורניר. קסאנו ובאלוטלי לא שווים תהרכב ויסלחו לי כל חסידיהם. גם אני אוהב אותם אבל העובדה פשוטה - חוץ מהתחכמויות אימפוטנטיות לא יוצא כלום. המעבר ל4-3-3 היה דרוש עוד במחצית כשהקרואטים איימו באגפים. כל החילופים של ג?ובינקו ודי נטאלה היו מאוחרים מאוד. אכזבה. פראנדלי רך, קסאנו רך וככה אנחנו נראים.
תיקו שכולו הפסד לקרואטיה. מאמין שאיטליה תנצח את אירלנד וקרואטיה תפסיד לספרד, משמע הקרואטים יסיימו את הטורניר כבר בשלב הבתים והאיטלקים יעפילו לרבע הגמר (בהצלחה לנבחרת שתסיים ראשונה בבית D).
האשם העיקרי הוא פראנדלי. לא קסאנו שעבר אירוע לב, לא אף אחד אחר. ניהול משחק נוראי שהוא האשם היחיד בהפסד הנקודות המיותר הזה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx לגמרי, כל תכנית המשחק במחצית השנייה הייתה כל כך מוכרת, כל כך צפויה ממרחקים. כל כך "פיורנטינה".