תצוגת אימון פח אשפה. ההכנסה של מונטליבו על חשבון טיאגו מוטה זה אחד החילופים ההזויים שראיתי מאז שאני רואה כדורגל.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ומי הוא ציפה שיעשה הגנה בקישור האחורי? מרקיזיו (שהיה נהדר אבל הגנתית הוא לא יכול לבד)? המעבר ל4-3-1-2 היה הכרחי ובמקום זה פראנדלי התעקש ללכת ראש בקיר. ראש בקיר רצה? ראש בקיר קיבל.
לא ראיתי את המשחק כך שלא אגיב יותר מדי. בכל מקרה התיקו אולי לא משפר את מצב הרוח של האיטלקים, אבל סביר להניח שהם עדיין תלויים אך ורק בעצמם. אם הנבחרת הזאת מספיק טובה בשביל להגיע לגמר? זו כבר שאלה אחרת, אבל ביום רגיל האזורי פשוט חייבת לנצל את העובדה שיש בבית שלה נבחרת מאד חלשה...
כמו במשחק הראשון אחרי שאיטליה נתנה את הגול שלה היא די נעלמה.לא שהיא ירדה לבונקר כי עדיין היא שיחקה כדורגל טוב אבל הייתה הרגשה של ירידה ביכולת.לא הייתה הרגשה שהחילופים שינו באמת משהו. קרואטיה מבחינתה שיחקה טוב בשני המשחקים והשיגה תוצאות טובות.בכל מקרה במחזור הבא יהיה לה את ספרד ולאיטליה את אירלנד ככה שאיטליה במצב לא רע לעלות מהמקום השני.
לא יאמן שבמשחק שאיטליה הייתה צריכה ליזום ולתקוף, זה פשוחט לא קרה. אסור לנבחרת ברמה הזאתי לפשל ככה ובקושי להתקיף את השער (למעט 20 דק' במחצית הראשונה). הרכב תמוהה, חילופים מאוחרים מדי וחוסר תעוזה. מה שהספיק למשחק סגור מול ספרד לא בדיוק מספיק כדי לשחק פתוח מסתבר, או שמא פראנדלי בא לסגור את המשחק מסיבה לא ברורה בהחלט. עוד הקרואטים פראיירים, יכלו בכיף לנצח אם היו מאמינים בעצמם יותר. ברמה האישית, חבל לי על קייליני. באמת נתן משחק מעולה למעט טעות אחת, הטעות שעלתה בשער.
מה סבסטיאן ג'יובינקו מביא איתו מהעונה האחרונה: 15 שערים ו-11 בישולים בסריה A מה אנטוניו די נטאלה מביא איתו מהעונה האחרונה: 29 שערים בכל המסגרות ו-2 בישולים מה פאבריציו מיקולי מביא איתו מהעונה האחרונה: 16 שערים ו-12 בישולים בסריה A מה באלוטלי מביא איתו: 17 שערים ו-10 בישולים בליגה אחרת, ים של עבירות משמעת ואגו. מה אנטוניו קסאנו מביא איתו: חצי שנה של השבתה, כושר ירוד. fuck logic.
ההרכב של ספרד: קסייאס אלבה, ראמוס, פיקה, ארבלואה אלונסו, בוסקטס, צ'אבי איינסטה, טורס, סילבה דל-בוסקה נכנע ללחץ הקהל, או שסתם הבין שבשביל לכבוש צריך חלוץ והא בוחר בטורס, כולי תקווה שאל-ניניו ישתיק את כולם ויתן איזה צמד, אבל אני הייתי מעדיף את יורנטה, פברגאס יורד לספסל וכרגיל דל-בוסקה יעלה עם 2 קשרים אחוריים גם נגד נבחרת בינוניית כמו אירלנד, למה? ה' יודע.
הייפ הזה סביב ג'ובינקו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx והנתונים של ליגה אחרת? ליגה יותר טובה מהאיטלקית מה הבעיה בזה? קאסנו חשוב מאוד לנבחרת ואני לא מבין הקטע והביקורת. זה לא ששאר הנבחרת הבריקה ברוב המשחק למעט מארקיזיו ופירלו.
אכזבה גדולה. עם כמה שקרואטיה נבחרת מעולה, היינו צריכים להכפיל את היתרון עוד במחצית הראשונה. הרכות של פראנדלי הורגת אותי וכך גם ניהול המשחק המחפיר היום. קסאנו-באלוטלי לא עובד וצריך למצוא לכך פיתרון. הם מגיעים להמון מצבים, אך לוקים בחסר בסיומת, הפתרונים לפראנדלי. משחק הבא חייבים לנצח את טרפאטוני ולקוות לחסדיהם של הספרדים. מהמקום הראשון כבר אין לאיטליה סיכוי לעלות וחבל שכך. אני לא אוהב את הנבחרת הזאת. אמנם המשחק מאוד מהנה ואטרקטיבי, אבל זאת לא איטליה. אני רוצה בחזרה את הנבחרת שמאיימת מתי שצריך, שומרת על הכדור וגם על התוצאה. אני מחפש את הקילריות של הנבחרת בקדנציה הראשונה של ליפי, לא גרסה משופרת של פיורנטינה עם כל הכבוד.
אתה מתקרב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אה, והנתונים של באלוטלי זה מכל המסגרות. וליגה אחרת הכוונה שהוא השחקן היחיד מבין ה-11 הראשונים שמתורגל כבר שנתיים לשיטת משחק אחרת לגמרי. חוץ מזה שהשלושה שהבאתי מתאימים פרפקט למערך 4-3-1-2 שהוא החביב והמתאים ביותר עבור איטליה. לי יש הרגשה שדווקא ההייפ סביב באלוטלי (על איזה הייפ אתה מדבר בדיוק בהקשר של ג'יובינקו?) הוא זה שהקנה לו את המקום בהרכב על סמך... כלום. אולי שווי שוק יותר גבוה..
יותר מידי חברים בפייסבוק חופרים לי על ג'ובינקו כאילו הוא איזה כישרון על. אני מצטער אבל לדעתי הוא עוד שחקן נחמד, הוא לא מתאים לקבוצות כמו יובנטוס או מילאן, סוג של שחקן טוב לקבוצות אמצע טבלה כמו פארמה. שחקן משלים טוב ולא שחקן מוביל. הוא לא האיש שהייתי נסמך עליו היום.
מה לעשות שאיטליה כבר הרבה זמן לא מייצרת יותר מידי שחקנים בעמדה הזו, הכי טובים הם בעצם הוא ו... דיאמנטי. ומונטוליבו שהוא יותר אחורי וגם ככה מגיע אחרי עונה חלשה. תן לו צ'אנס, מה אכפת לך. בטוח יותר טוב מההרכב הזה והחילופים האלה שפראנדלי הגיע איתם מהבית.