בית ג': ספרד מביסה את אירלנד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י HapoelFan, ‏14/6/12.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שיי גיבן די מביך, תגובות איטיות.. עשה את שלו.

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי זה לא הובן מההודעה שלי, אך הכוונה הייתה לסגנון המשחק שבו דוגל פראנדלי, יותר מדי רך וחסר אימתניות. אמנם היום איטליה שיחקה הייתה בצורה הזאת עד לשערו של פירלו ולאחר מכן נרגעה, אך הדבר התבטא בצורה בולטת ביותר נגד ספרד. גם היום, אנשים מחמיאים לאיטליה על המשחק שלה, אבל מחמאות לא נותנות לי כלום. אני מעדיף שכולם יבכו על סגנון משחק מבוקר ואיטי, אולם שהאזורי ישגו את מבוקשם.

3. Alta Tensione Member

נבחרת חסרת שיניים,חסרת קילר אינסטינט ומאוד נאיבית.טיפיקל פראנדלי.

לא מבין את הורדת ההילוך הזאת במחצית השניה.
    נגמרו הימים בהם יכלנו להחזיק את היריבה על 0 שערים ולנעול את המשחק ויהי מה.
    היינו חיבים לתת עוד גול בדקות הטובות שלנו.

ויסלחו לי חסידי ג'יובינקו.
    את החותמת היחידה שלו בכדורגל העולמי הוא יכול לתת רק בהייליטס של שערי המחזור במדי קבוצה בסדר גודל של פארמה.
    מאטרי היה חייב להיות מוזמן במקומו.

4. VAR Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

ומה החותמת שהותיר מאטרי על הכדורגל העולמי? ועזוב את זה שהם בכלל לא יושבים על אותה העמדה...

אתה צריך מישהו שיאייש את העמדה של הטרקוורטיסטה. את מי אתה מציע? או שאתה חושב שזה היה רעיון טוב לעלות עם ה-3:5:2 הזה היום...

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/12
  5. Alta Tensione Member

מאטרי הוא הפינישר האיטלקי בכושר הכי סביר שיש היום אחרי די נאטלה שיכל להתמודד גם בצורה יפה נגד הפיזיות של ההגנה הקרואטית.

ג'יובינקו הוא לא טרקוורטיסטה.צא מהסרט הזה.שים אותו בעמדה הזאת והוא נחנק בתוך הסבך של הקשרים האחוריים אפילו מהסבירים שיש אשר גם יאכלו אותו בלי מלח בגלל מבנה הגוף הבעייתי שלו.
    ג'יובינקו הוא סקנד סטירקר טוב שהופך לטוב מאוד ברגע שכל הקבוצה עובדת בשבילו.זה לא שחקן שצריך לשמש כג'וקר מהספסל.

ואני לא רואה סיבה להאשים את המערך באיבוד הנקודות היום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/12
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק צפוי שלא שווה יותר מדי מילים כרגע, אבל הקהל של אירלנד... מדהים.

7. ראיין אדלי Member

איזה קהל מדהים יש לאירלנד! חבל שלקבוצה אין מה למכור ורובי קין כבר לא בכושר כמו בתקופת טוטנהאם
    מביך מאוד לראות את השוער האגדי שיי גיבן מקבל הרבה גולים באשמתו. צריך כבר להוריד את הכפפות...

8. xavi6 Member

טורס מוסר ד"ש.

רק שמאטה יכנס במקום הלמל"מ אלונסו\בוסקטס (ביחד הם לא מועילים ולא מזיקים. אחד מהם מספיק) וההתקפה הספרדית בכלל תחגוג.

9. riquelme1 Member

מובילים 1-0, שער מוקדם של טורס ואחרי זה חזרנו להיות ספרד האיפוטנטית וחסרת המחץ, להוציא את טורס אין לנו שום סקורר, איינסטה, צ'אבי וסילבה רחוקים מלהיות כאלה, בוסקטס ואלונסו כל כך מיותרים באמצע שזה צועק לשמיים.

זה נראה העתק של המונדיאל, שדל-בוסקה יוציא כבר את בוסקטס או אלונסו ויכניס את פדרו או ססק, נמאס כבר.

מאטה? השם ירחם.

10. ראיין אדלי Member

^ זה לא שהוא הבריק הוא משהו, עשה כל מה שחלוץ צריך לעשות.
    עדיין הוא חלש, כמו תמיד

11. Ice Cream חסה

גיבור על הדייגים שהוא הצליח לכבוש מולם 8 שערים בליגה.

12. Igi Member

ספרד מראה לנו מפתיחת המחצית השנייה איך צריכים לשחק כדורגל. מדהימים, חוץ מגרמניה ואיטליה כמובן במחזור ה-1, אין נבחרת שראיתי עד כה שאפילו קרובה לעצור אותה. יכול להיות שזה בגלל שהאירים ממש חלשים, אבל בכל מקרה אני רוצה להמשיך לראות אותם משחקים בצורה הזו, תענוג לעיניים, רחמים על האירים. וגיבן הזכיר לי היום איך פעם הוא היה השוער עם האינסטינקטים הטובים באנגליה, איזו הצלה הייתה לו.

לגבי איטליה, אני מאד מחבב אותם וחבל היה לראות מה קרה נגד קרואטיה. בכללי הייתי מעלה בהרכב את הצמד די נטאלה ומאטרי בחוד ההתקפה שכן למאטרי יש סיכוי טוב להפתיע, אבל במשחק הבא אין ברירה, זה קסאנו ודי נטאלה. שהוא לטעמי החלוץ הטוב ביותר בסגל.

13. xavi6 Member

עמי, להתכחש לעונה שמאטה נתן זה כמו להתכחש לשמש. השחקן בכושר הכי טוב בסגל הספרדי והוא לא משחק, וחבל. מזכיר לי את מקרה סילבה במונדיאל שלא קיבל כמעט דקות. אולי הוא שומר אותו למונדיאל ב2014.

14. riquelme1 Member

למה ססק במקום טורס ולא יורנטה? דל-בוסקה כנראה רוצה לשמור על ה3-0, הוא מפחד שאירלנד תשווה.

סוף סוף הוא הבין שהוא צריך לשחק עם חלוץ והוא מקבל צמד מטורס, נראה מתי הוא יבין שהוא צריך להפסיק לשחק עם שתי קשרים אחוריים וססק פברגאס כחלוץ.

בהרכב נומרלאי כבר היה 5 אם לא 7.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, יש גבול דק בין הופעה חלשה כמו הציפיות לבין הופעה מביכה. אירלנד חצתה אותו.