לטעמי לא לפתוח עם סאליבה ותיאו זה ממש לחבל בקבוצה שלך. השני הוא כנראה בTOP 3 בעמדה שלו בעולם, והראשון נמצא בכושר הכי טוב מבין הבלמים. עם המצאותו של ראביו כבר השלמתי. יש דיווחים שבנזמה החמיר את הפציעה שלו וכרגע הוא בספק למונדיאל כולו. אחרי קאנטה ואמבפה זה השחקן שדשאן הכי לא היה רוצה שייפצע, בהחלט מכה קשה.
העניין הוא שגם הנוכחות של ראביו מיותרת לנוכח העובדה שיש לצרפת מרכז שדה שמשחק באותה הקבוצה ממש (שהיא במקרה גם אלופת אירופה).
את ההרכב של ראביו אני מבין. הוא אמור לחפות הגנתית על אמבפה שלא עושה הגנה, אני רק לא מבין למה צריך להוסיף את לוקאס הרננדס שיעזור לו לחפות עליו, ועוד מול אוסטרליה. זה כל כך רוני לוי.
לפי מה שקראתי עכשיו בנזמה פצוע. לא ברור עדיין מה חומרת הפציעה, אבל יש אפילו חשש שהוא יחמיץ את כל הטורניר. ברור שצרפת מאד חזקה ללא החלוץ, אבל לדעתי זה כן יכול להיות בעיה. בכל מקרה מדובר (ככל הנראה) בחלוץ הכי טוב שיש עכשיו בעולם.
אני דווקא לא חושב שזאת כזאת מכה, להיפך. בואו נזכיר שצרפת לקחה את המונדיאל עם ז'ירו שאמנם לא כבש אבל כן פינה שטחים לאמבפה וגריזמן. זה כמובן לא אומר שהוא לא יכול לכבוש בעצמו, בכל זאת הכובש השני הכי גדול בנבחרת צרפת ובדרך להיות הראשון.
וואי, איזו טרגדיה ספורטיבית מבחינת בנזמה. מקווה שהוא יתאושש מזה מנטלית ושיחזור לעצמו פיזית מהר. לפחות הרמיזות המגוחכות על כך שזייף בעיות שרירים בריאל כנראה יעלמו.
כעיקרון אתה צודק הרי בנזמה היה מספר שנים לא בתמונה בגלל השעייה. בלעדיו הטריקולור גם הגיעה להישגים. הבנתי שמצפים עכשיו שז'ירו יהיה חלוץ פותח. זה כמובן משנה את שיטת המשחק של הצרפתים, אבל נראה איך דשאן יתמודד עם החיסרון. כעיקרון הם צריכים מינימום להגיע לחצי הגמר.
אולי טרייה, אולי דיאבי, אולי בן ידר, אולי מרסיאל. הייתי מזמן את הראשון. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
לא יאומן איך בכדורגל הכל נזיל. מהכותרת במארקה בבוקר על “החלום המשולש: צ’מפיונס-בלון ד’אור-מונדיאל” - משהו שתיאורטי הוא היה יכול להשיג ואף אחד לא עשה זאת במקומו - ועד למעין שברון לב כזה. כמובן שעצוב לי על קארים בנזמה, לא תהיה לו עוד הזדמנות. עוד מאוקטובר החלו הבעיות עם הפציעות ותמיד הייתה תחושה שהנה הוא חוזר ויהיה בסדר, מעניין אם הוא ידע עמוק בפנים ועד כמה הכל בחוץ היה הצגה. אני כן חושב שהחזרה לנבחרת ביורו 2020 שהיה כושל ברמת הטריקולור אבל פנטסטי מבחינתו - האירה אותו מבפנים, נתנה לו דרייב מטורף לעונה הכי גדולה בקריירה שלו - 2022 שמסתיימת בקול ענות חלושה. כמובן שחשוב לי שיחזור לקבוצה בריא ושלם כמה שיותר מהר ואולי אפילו אני קצת מרגיש לא בנוח שהעברתי עליו ביקורת מסוימת וחשבתי שהוא שומר על הרגליים. ******** אף אחד אולי לא באמת יודע מהן התוכניות של דידייה דשאן ואולי הוא רוצה הרפתקאות במשחק הפתיחה נגד אוסטרליה ומתכנן הרכב מאוד התקפי. אבל אולי כדאי דמבלה במקום גריזמן ולא יחד איתו אם מדובר בנבחרת חזקה יותר ולשחק ב-4:3:3 יציב. דווקא דשאן כמו רוב המאמנים הוא שמרן.
חצי עונה גרועה בניס בשנה שעברה ללא שערים הורידה את הערך שלו. בקדם עונה הסתכסך עם לוסיאן פאברה ומצא את הדרך החוצה, בראן הוא מתחיל לחזור לעצמו ומדובר במועדון בריא ובקבוצה מאוד התקפית שתעזור לו ותפתח אותו יותר מניס הלא יציבה. בנבחרת אין לו מה לחפש כרגע.