בית ד' יוצא לדרך: אנגליה הפצועה פוגשת את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י idans10, ‏10/6/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה ראית את המשחק של דנמרק? או שהתבלבלת בצבעים של החולצות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    דנמרק אפילו במתפרצות שלהם נעצרו בחצי כדי לחפש שחקנים שלהם. על מה אתה מדבר? איטליה ממש לא התבטלה אלא להיפך, לטעמי בכלל לא נפלה מספרד. אולי היו לה קצת פחות הזדמנויות מהספרדים, אבל הם שיחקו מצויין מול נבחרת עדיפה עליהם על הנייר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/12
  2. aloneli Member

מסכים איתך לגמרי.

3. RiverPlate#35 Member

תודה על המידע..., זה בסדר אני מבין את איווניר השמוק אחרי שהוא חטף מדינו קייב הוא לא ידבר כזה טוב על ירמולנקו, גם ככה לא מקשיבים לפרשנים ההישראלים שחיים בסרט שהם מבינים כדורגל..., אני דיברתי על השחקן מס' 19 על החולצה כי הוא היה מדהים כשאני ראיתי אותו משחק ולא בגלל פרשן כזה או אחר...

בכל אופן Thanks על המידע...

4. The_Magpie Member

כל התגובות שלך הם בדיוק מה שרשמת: פקה פקה אחד גדול.

ולגבי הקהל: מה הנקודה שלך? טורניר אחד האוהדים לא הגיעו בכמויות עצומות אז החלטת לפתוח את הפה?
    עד כמה שאני זוכר אוהדי בארסה מלווים את הקבוצה בהמוניהם לכל משחקי החוץ בליגה ובאירופה...

5. מזגן Member

אני לא יודע על מה אתה מדבר. נהנתי מכל רגע מהנבחרת האיטלקית. שברוב התחרויות שנואה עליי במיוחד. הם שיחקו כדורגל חד מדויק אגרסיבי עם כמה שחקנים שהראו יכולות אישיות נהדרות כשבראשם פירלו.

6. Raulito Madridista

איזה כיף, איזה מרגש, אנדריי שבצ'נקו. מוחלף בדקה ה-80 לסטנדינג אוביישן 'עצבני' כשהוא מוליך את הנבחרת לניצחון היסטורי ביורו עם צמד שערים וכל הקהל עומד על הרגליים ומוחא כפיים למלך, גם אוהדי שבדיה נדמה לי - איזה תמונה. ככה כל אגדת כדורגל צריכה לסיים קריירה(למרות שזה עוד לא בידיוק הסוף). קיוויתי שקיבל כמה דקות ובסוף פתח בהרכב בניגוד לתחזיות המוקדמות. היה ברור שתנו לו מצב אחד והוא יבקיע. הזוי גם שמי שהיה אמור לשמור עליו בגול השני הוא זלאטן, מן מאבק בין החלוצים והאוקראיני ניצח בכל דרך אפשרית - גם בפן המנהיגותי.
    דווקא המשחקים של הנבחרות הקטנות על הנייר מתעלים לרמה גבוהה. כמו שאמרו בשידור - המשחק אוקראינה-שבדיה הוא קלאסי של 'לוותר' עליו, ואתמול קיבלנו כדורגל טוב וקיצבי, התלהבתי בעיקר מהמחצית השנייה. שבדיה לא הייתה רעה למשל, הגיעה למספיק מצבי הבקעה והיה שם מהלך אדיר של זלאטן בסוף.

אוקראינה לא משובצת לבית המוות אבל בדומה לשבדיה גם היא יכולה להסתפק בשתי תוצאות תיקו במשחקים שנותרו וככה היא תעפיל לשלב הבא. מה שכן, שבדיה במשחק בינוני הגיעה למספיק מצבי כיבוש כך שאני בספק אם אוקראינה תתפוס את המקום השני, אבל זו הייתה פתיחה אחלה.

7. שער 7 Member

דווקא המשחקים "הקטנים" מספקים לנו דרמות וחוויות גדולות, בניגוד למשחקים "הגדולים" שמספקים לנו הרבה טקטיקה ובונקרים.