בית המוות: דנמרק מדהימה את הולנד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏8/6/12.

1. M_T_A Member

גרמניה סך הכל איכזבה היום. זה לא היה המשחק הקבוצתי המשובח שהתרגלנו אליו מהנבחרת הגרמנית בשנים האחרונות.
    את התוצאה הם הביאו אבל הם יצטרכו להשתפר כדי לזכות בטורניר, אין ספק בזה.
    במשחק השני של היום אפשר לדבר כמה שרוצים על זה שהולנד מסתמכת בעיקר על יכולת אישית ושרובן אגואיסט מאוס, אבל אחרי הכל 5-1 להולנד היה יותר משקף את מה שהלך במשחק הזה, שהזכיר לי את ה1-0 של שוויץ על ספרד במחזור הראשון במונדיאל. מסוג המשחקים שאתה אומר "טוב, מתישהו כדורים יתחילו להיכנס" אבל זה איכשהו זה לא קורה. וואן פרסי פשוט פראייר.. עם ניצול מצבים כל כך עלוב קשה להאמין שזה מלך השערים של הפרמייר ליג.
    ולמרות הכל הולנד יכולה לצאת מעודדת, גם מהכמות של המצבים שהיא יצרה ובעיקר מהיכולת החלשה של גרמניה. הבית הזה פתוח לגמרי והגיוני מאוד שנראה את כל הנבחרות בשיוויון נקודות אחרי המחזור הבא

2. alexshw Member

אני לא חושב שגרמניה כל כך איכזבה. השיגו את התוצאה הרצויה במשחק לא פשוט.
    צריך גם להזהר לא להגיע מוקדם מדי לשיא.

3. Der Rotbart Member

אין ספק שזה לא היה מהמשחקים הטובים של גרמניה בתקופה האחרונה אבל נצחון כזה, מול נבחרת שלפחות מבחינה הגנתית היתה חזקה בבית קשה ביותר הוא דבר חשוב מאוד.

הומלס הוכיח למה הוא צריך לפתוח ולא מרטסקר (מה שחשבתי ממילא) ופודולסקי הוכיח שהוא צריך לפתוח על הספסל; יש הרבה מה לשפר אבל נצחון קשה כזה הוא דרך לא רעה לפתוח טורניר.

4. Eric Cantona Member

הבנתי שכל שחקני הקישור הגרמני קיבלו ציון עובר בקושי. מולר, פודולסקי שווינשטייגר ואוזיל. מולר ושוויינשטייגר בכושר לא טוב עוד מהעונה הרגילה וגרמניה יותר בצרות ממה שחושבים.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

ברור שבפורטו, ברגע שהוא עובר לשם מבחינתי הוא מקולל בנבחרת.
    תראה נגיד את מוטניו שמקשר מבטיח וקפטן ספורטינג הפך לסמרטוט אנמי בפורטו ובנבחרת.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

פורטוגל נזכרה לשחק רק אחרי שספגה שער, מה שמוכיח שאם היא הייתה רק מאמינה ויוזמת היא יכלה אף לנצח את המשחק.
    מעט מדי, מאוחר מדי, ומגיע להם על כך.
    גרמניה בערב פושר עד חלש, אבל אם זה מספיק ל3 נק' חשובות, אז זה טוב.
    בכל אופן, יצטרכו לשפר במיוחד את משחק הקישור שהיה חלש ואיבד יותר מדי כדורים מול נבחרת שלא לחצה יותר מדי...

לפני המשחק אמרתי שדנמרק תנצח את הולנד, והתברר שצדקתי.
    ואן פרסי החמיץ יותר מדי מצבים, וההולנדים יכולים לבוא בטענות רק לעצמם (למרות פנדל שללא ספק הגיע להם...). הגיעו למצבים, והחמיצו... אין מה לעשות.
    ללא ספק משחק שמסבך את ההולנדים מאוד, מה שאומר שבמשחק הבא הם יצטרכו לקוות לנצח (או לפחות לא להפסיד), וזה מול נבחרת יותר טובה מדנמרק.

יהיה מעניין!

7. Muurad Member

תגיד אתה רציני? :aaarofl:

8. Muurad Member

יותם, הוא נתן משחק חיובי לא טענתי אחרת - אבל אני חושב שאנשים הגזימו בתגובות והשבחים שלהם רק בגלל שהרשת הייתה נקייה ולא בגלל שהם באמת הפגינו יכולת מרשימה - ואני מתכוון בעיקר ליכולת ההגנתית של הנבחרת הדנית כולה ולא בהכרח בשחקן ספציפי(למרות שכמובן גילוי נאות אני אכן עדיין לא מחזיק ממנו ובנתיים הוא מצדיק אותי שנה אחרי שנה כשהוא לא מראה איזשהי שייכות לרמה שהכתירו אותו בה) שאומנם הייתה ממשומעת אבל לא הראתה לי משהו שבאמת איכותי הגנתית שאני יכול להגיד "וואו, באמת סגרו אותם" (כמו שלדוגמא פורטוגל עשתה כמעט לרוב המשחק מול גרמניה אם להקביל בין 2 המשחקים - או אם להתמקד בקיאר או אגר אז באיכות שהומלס שיחק ושלט הגנתית מול הפורטוגלים).

אני אסכים לא להסכים, אבל אני חושב פעם נוספת שההולנדים קונים משחק עם כמות ואיכות מצבים כזו עד סוף הטורניר, וגם ירגישו דיי טוב לגבי זכייה אם הדבר יתאפשר.
    משחק ההגנה הדני לא ממש היה איכותי אלא הסתמך יותר מידי על השוער שיציל אותם, וכמובן על ההולנדים שיחמיצו בסיטונאות, ובמצבים איכותיים וברורים - שיחק להם המזל והם שמרו על רשת נקייה - אבל רשת נקייה לא אוטומטית אומרת שההגנה עשתה עבודה יוצאת דופן(או לפחות משחק השדה כי השוער כאמור שיחק נהדר), עם כמה שזה יכול להשמע מוזר לאנשים - טענתי דבר דומה במשחק של ברצלונה מול צ'לסי בלונדון ואני חושב שזה תקף גם לגבי היום.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  9. Civil Anti Madridista

קשה לאכול נבחרת כמו פורטוגל. מצד אחד כמו שגרמניה יצאה עם הנקודות, באותה מידה יכלה לנצח פורטוגל הודות למצבים שהיא הגיעה אליהם בסיום

איש המפתח שלא הפסיק לספק כותרות לעיתונאים בימים האחרונים, שוב נראה כמו הצל של עצמו. (כריסטיאנו)
    הכניסה של ואלרה למשחק עוררה קצת את הפורטוגזים, אבל היו להם כמה החמצות מזוויעות

בנוגע לגרמניה, עשו את שלהם ויצאו עם מקדמה גדולה הודות להפסד של הולנד היום.
    אני מההתחלה הימרתי על זה שהולנד תעוף מוקדם מהטורניר, אבל אם איך שפורטוגל נראת אני עדיין בספק

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני מבין שאתה כלל לא סופר את דנמרק כפקטור שיכול לאיים על המקום ה2 בבית...

11. Civil Anti Madridista

בשבילך מר בופן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

התכוונתי לזה:

דיברת רק על הולנד \ פורטוגל, כאילו דנמרק לא בסיפור... (בינתיים היא במצב טוב יותר משתיהן..). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. f-side Member

גרמניה אתמול אומנם הייתה זכאית לשער שכבשה אך בטוח לא לניצחון שהישיגה...
    פורטוגל היו שווים תיקו לפחות.

14. Landon Donovan Member

התכוונתי לפושטיגה - הוא דווקא עשה את הדרך ההפוכה.

Muraad - למה אתה חושב שהוא לא רציני?

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוטיניו ענק בפורטו. קונצמזוס.