בית המוות: הולנד משפילה גם את צרפת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏13/6/08.

1. ארצ'י באנקר Member

במקרה שרומניה מפסידה בהפרש של שלושה שערים ואיטליה מסיימת בתיקו כזה שישמר את המצב שמאזן שערי הזכות והחובה בין שתי הנבחרות יהיה זהה כמו למשל 3-0 להולנד מול רומניה ו 0-0 בין צרפת לאיטליה או 4-1 להולנד מול רומניה ו1-1 בין איטליה לצרפת תיקבע העולה לפי מקדם העפלה שמחושב לפי המוקדמות של היורו הנוכחי והמונדיאל הקודם. במקרה כזה נדמה לי שלאיטליה יש יתרון על רומניה. המקדם נקבע לפי סך הנקודות שנצברו במוקדמות חלקי מספר המשחקים.

2. eastlands Member

עד עכשיו אליפות נהדרת ,ומשחקי אתמול היו נפלאים . איטליה -רומניה משחק מצויין עם מצבים והמון כדורגל (חוץ מפרשן אחד ישראלי שאמר בדקה ה25 ,שאסור שנבחרת כמו רומניה תעבור שלב ,איזה אפס!)
    המשחק השני -שוב גדול ! המהירות ההולנדית ,השער של ואן פרסי ,איזה מהלך מהיר!
    צרפת היתה שותפה מלאה למשחק טוב ,למרות הגנה ושוער גרועים ,וכמובן מאמן מוזר שעלה עם מלודה החלוד וגובו הרדום ,ועוד החליף אותם באנלקה וגומיס ( מי זה המוזר הזה ? חלש להחריד)
    ועדיין ובזכות ריברי הנפלא ,השיוויון היה באויר (כולל פנדל ברור ב0-1 ,יד של אוייחר )

אני אומר אליפות מצויינת ,למרות שהיה לי קשה להתחבר בהתחלה ללא אנגליה אהובתי , אני מודה אני ממש נהנה ,ואפילו שמח שאנחנו בבית לומדים (למרות שמשחק ההגנה עד עכשיו באליפות הוא גרוע ,ואין ספק בכלל שההגנה האנגלית היא ברמה מעל האליפות הזאת )

תודה לך מקלארן , נשב נלמד ,נפיק לקחים ,ובעוד שנתיים כבר נוכל להסתער על התואר הגדול מכולם -2010 שלנו !
    ועדיין עד עכשיו אליפות קסומה .

3. משוגע בירוק Member

אתה טועה... כל הפסד רומני בצירוף של תיקו שהוא לא תיקו 0-0 בין איטליה לצרפת מעלה את איטליה וזה סגור וגמור וכבר רשמו את זה 200 פעם. במקרה של הפסד רומני ותיקו 0-0 במשחק השני, רומניה תעלה במידה ותפסיד בהפרש של עד 3 שערים, מלבד 3-0, ובמקרה ותפסיד ביותר או בתוצאה של 3-0 אז איטליה עולה...

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דווקא גובו היה בין הטובים בנבחרת הצרפתית, במחצית הראשונה כל הזדמנות של הצרפתים התחילה בזכותו.

הצרפתים חייבים לעבור מהפכה בהגנה, תוראם, סניול וגאלאס לא טובים מספיק, קופה בדיחה.... אין דור עתיד לצרפתים? זה הזמן להוציא אותו.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סאניול לא היה כזה גדול, אבל בישל את השער להנרי על מגש של זהב. מה גם שבמשחק מכריע הניסיון במעמד ישחק תפקיד בעצבים של השחקנים ופה סאניול מקבל עדיפות ברורה.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דור עתיד לצרפתים בכל העמדות... לוריס בשער, סאנייה בעמדת המגן הימני (זה לא נקרא עתיד אפילו, זה הווה, היה המגן הימני הכי טוב בפרמיירליג העונה), מקסס בלם, שפע של מגנים שמאליים, רק מה, יש מאמן מוגבל לנבחרת הזו שרק מפריע לה. צרפת כבר הגיעו מבחינתי בעשור האחרון למעמד של מעצמה אמיתית, קרי מדינה שלא מושפעת מחילופי דורות כמו נבחרות קטנות יותר שיש להן תור זהב ואז שנים חלשות בפער משמעותי (כמו רומניה נגיד), אלא אחת שתמיד תהיה חזקה ותמיד יהיו שחקנים צעירים שיתפסו את מקומם של הותיקים יותר. יש להם עתיד גדול.

7. FC_Bayern Member

משחק מדהים של נבחרת הולנד. המהירות בהתקפה, קבלת ההחלטות, היצירתיות של השחקנים שלה וחוכמת המשחק - פשוט מדהימים. יחד עם זאת, אני מאוד ממליץ לאוהדי הולנד שלא להיכנס לאופוריה. ראינו נגד רומניה שאיטליה וצרפת נבחרות מאוד בינוניות (אם לא מתחת לזה) ולכן לא הייתי לוקח את התבוסות כמשהו שהאורנג' יתרגלו אליו במהלך האליפות. מצפים להולנד משחקים קשים בהרבה מהמשחקים בבית המוות. לעומת זאת, צרפת- פשוט זוועה, מעוררת בי תדהמה בכל פעם שאני חושב "איך לעזאזל הידרדרה הנבחרת הזו", התקפה פשוט חושך, אפילו כשהטריקולור מגיעים לרחבה סוף סוף, הם מחמיצים- פשוט שערורייה. הולנד ורומניה צריכות לעלות מבית המוות.

8. mr.shmactics Member

צרפת זה מעצמת כדורגל כבר עכשיו לראות את הררכב שלהם זה מפחיד כמה כוכבים
    לנבחרת יש גם עתיד גדול אבל יש שם מאמן ליצן ומדינה מפורקת.
    מבחינת כדורגל שחקן לשחקן כבר עכשיו לדעתי הם הנבחרת הכי חזקה באירופה, אבל
    שיש לך מאמן שמעדיף להעלות את אנלקה ה"מת", גומיס החסר כל יסוד של כדורגל ומלודה האגרופן
    שלא הראה אפילו ניצוץ של כדורגל השנה לפני בנזמה הנרי ונסרי אז יש לך בעיה.

9. אלי מתחן Member

נגד איטליה נוכחתי לדעת שההגנה הרומנית פשוט הגנה מצויינת, השחקנים שלהם קפצו על כל כדור ולמרות שאיטליה התקרבו מאוד להזדמנויות היה אפשר לראות איך תמיד שחקן רומני מגיע ראשון לכדור.

10. M_T_A Member

אי אפשר להגיד שההצגות המדהימות של הולנד זה לא דבר מפתיע, אף אחד לא באמת ציפה להתפוצצויות כאלה. אבל אחרי שכל העולם נפל על ההולנדים והשמיץ אותם בצורה חסרת תקדים תמיד כיף להיות זה שאומר "אמרתי לכם".
    אמרו שאין להם מה להציע, שהם היו במוקדמות יותר חלשים מאלבניה, שההגנה שלהם ברמה של נבחרת דרג 3, ועוד בולשיט בסגנון..
    לגבי כל נבחרת התייחסו קודם כל לכמה חזק הסגל שלה על הנייר, ורק במקרה של הולנד אנשים הרשו לעצמם להתעלם משמות כמו רובן, קויט, ואן ניסטלרוי, סניידר, ואן פרסי. וכשכל אלה מציגים בטורניר יכולת כ"כ טובה התוצאה היא 7 שערים לרשת של 2 נבחרות שביחד בכל המונדיאל ספגו 5(ש2 מהם היו במשחק ביניהן בגמר). וזה עוד לפני שהונטלאר בכלל קיבל שניית משחק אחת..
    אז במקום להתחבר במוקדמות, לתת הצגות ולהגיע כפייבוריטים גדולים ומאיימים ולהתרסק בטורניר, ההתחברות הגדולה שלהם הגיעה בטורניר והרווח כולו שלנו.

ההגנה באמת לא משהו, אבל אתם יודעים מה, זה בדיוק מה שכ"כ משמח אותי. שגם היום אפשר לנצח רק בעזרת התקפה קטלנית, גם אם ההגנה פחות טובה. זה מראה שהמשחק ההתקפי והיצירתי, זה ששואף להבקיע יותר ממה שהיריבה מבקיעה עדיין לא מת ועדיין מביא תוצאות. אני רק יכול לקוות שהולנד תמשיך לתת רביעיות(רצוי 4-2 ותוצאות בסגנון..) כל הדרך אל התואר וזה יהיה ההיפוך הגמור של היורו הקודם.
    ניצחון הכדורגל ההתקפי. איזה כיף שיש את הולנד. אני אוהב את היורו הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

11. chiae Member

אם כמה שזה נשמע דפוק אחריי ה 4-1 ,הצרפתים היו אתמול הרבה יותר טובים ושיחקו כדורגל הרבה יותר טוב (כזה שהזכיר את התצוגות שלהם מול ברזיל וספרד במונדיאל 2006 ) .

את ההפסד אפשר לשייך ל 3 סיבות :

1. השופט שלא שרק פנדל בנגיעת יד ברורה ,כשהתוצאה 1-0 .
    2. ההחטאות של הצרפתים .
    3. ההכנסה של גומיס שהרגה את המומנטום של צרפת לגמריי ,למה לא להכניס את בנזמה ? הליצן הזה הרס את המשחק ,הוא לא עשה כלום ,מהרגע שהוא נכנס זה כאילו שצרפת שיחקה ב 10 שחקנים .

12. ארצ'י באנקר Member

אני לא טועה... הפסד רומני בין 2 שערים למשל ותיקו כלשהו איטלקי מעלה את רומניה.
    במקרה כזה בטבלה הפנימית יווצר שיוויון ואז הולכים ליחס שערים הכולל שיהיה לטובת
    הרומנים. גם אם כתבו מאה אלף פעם דברים אחרת זה לא ישנה את העובדה הזאת...

13. JR-Riquelme Member

גומיס רק הזיק לצרפת, הרבה זמן לא ראיתי שחקן כל כך גרוע שמשחק בנבחרת כל כך גדולה, הוא ממש גמלוני ואין לו שום תכונה טובה שהוא הראה. הוא נראה ממש לא קשור למשחק.

אני בניגוד לכולם ממש לא חושב שהולנד נתנה תצוגת כדורגל טובה, היא פשוט מצאה לעצמה יריבה כל כך חלשה וזקנה בלי טיפת ביטחון, בנוסף המשחק של הולנד במחצית הראשונה היה מזעזע והיה המחצית הכי גרועה של נבחרת ביורו הזה בלי ספק לדעתי.

14. eastlands Member

חילוף הטורניר! ואן באסאן במחצית אתמול ,ביתרון 0-1 מחליף קשר אנגלאר ,ומכניס את רובן .

הגיע הזמן סוף סוף ,שכל המומחים שמנתחים משחקים גדולים ,ידגישו וילמדו את החילוף הזה ,נכון שרובן יש רק אחד ,אבל נמאס כבר שקבוצה ביתרון ,והמחשבה הקבועה של המאמנים היא קודם לשמור על היתרון.
    ואן באסטן חיזק את החלק הקידמי , ללחוץ את ההגנה הצרפתית ? לכבוש את השני ולגמור משחק ? להפתיע את היריב ? הכל יכול להיות ,אני לא שגיא כהן ,אבל זה היה ניצחון של חילוף התקפי-כל הכבוד!

15. chiae Member

עם החלק הראשון אני מסכים איתך לגמריי ,עם החלק השני ממש לא .
    צרפת אתמול נתנה תצוגה נפלאה ,התוצאה משקרת ,צרפת אתמול שיחקה כדורגל נהדר ,כדורגל התקפי וניצול המצבים +טעות שופט +חילוף הזוי של המאמן הביאו את התוצאה ל 4-1 שהוא רחוק מהמציאות .

נדמה היה שצרפת הולכת להשוות אבל אחריי דקה הגיע שער משום מקום .

אני בדיעה שצרפת נבחרת יותר טובה מהולנד ,הלוואי והם יפגשו בשלב מאוחר יותר ,נקווה רק שההולנדים לא "יפתחו רגליים" מול הרומנים .