בית ח': ספרד גוברת על צ'ילה ומסיימת ראשונה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Raulito, ‏25/6/10.

1. 亚历山大帕托 Member

חס וחלילה שארמוז לאינטרס כלשהו אצל השופט, אני פשוט מכין קרקע לדה-לגיטימציה של הנצחון ועלייתה של ספרד מהמקום הראשון, שבהמשך יכולה לשמש אם ספרד תצליח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/6/10
  2. xavi6 Member

השחקן של הונדורס לדעתי בעט בו או נתן לו מכה, לכן וייה הגיב כמו שהגיב והוא גם אמר את זה לשופט באותו רגע. כל פיפס קטן הוא מזיין את המוח "צלל בשיא גועל!" ורץ לאונן על תמונות הומוריסטיות, עד היום הוא לא התגבר על ג'רארד. אולי גם מוראטי שילם לפיפ"א על ההרחקה המוגזמת של ריברי? תפסיקו לחפש בכוח מלחמות של שיפוט, השיפוט גרוע וגם פיפ"א דפוקים. לכולם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/10
  3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אפילו לא הקשר הכי טוב בברצלונה. שלושה שערים בעונה זה מאזן של אלכס חלב.

4. gonzo18 Member

זה ללא ספק המשחק הכי גרוע שראיתי מספרד בשנים האחרונות. מה שדל בוסקה עשה במשחק הזה זה פשע. אנחנו רואים 4 קשרים משחקים באמצע (אינייסטה,צאבי,אלונסו ובוסקטס), חלוץ אחד באגף שמאל (וייה) ורק טורס בחוד. התוצאה משקרת,צ'ילה לא היתה צריכה להוביל,אבל תיקו היא משקף את המשחק הזה.

נגמרו לי המילים על המאמן של ספרד.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק הזה? ספרד לא היתה יותר טובה מצ'ילה אפילו שניה אחת מהמחצית הזאת, למזלה של ספרד, השוער הצ'יליאני החליט להיות שטראובר וההגנה של צ'ילה לא שמה לב מה היא עושה בחצי שלה...

אגב פיקה נכון שההתנהגות שלו דוחה, סטייל בוסקטס, אבל מה שכן הוא הציל 2 גולים בטוחים, פעם אחת כשחזר בספרינט מהיר להגנה ובפעם השניה שהתייצב נכון וכדור רוחב פגע בו וכתוצאה מכך הגיע לא טוב למארק גונאלס שהחמיץ.

איך הקוון לא מתקן את השופט? רבאק זה היה בצד שלו, השחקן הצ'יליאני אפילו לא ראה את טורס, עבירה זה בחיים לא היה...

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא כזה מדוייק.... בגדול ברור לכולם שספרד עדיפה, אבל צ'ילה פתחה את המשחק הרבה יותר טובה, 25 דקות שספרד לא מדגדגת את צ'ילה בהגנה, עד שבא בראבו ונתן מתנה לכבוד הקיץ לספרדים, ברגע שזה קרה, זה פגע בביטחון של צ'ילה וספרד מספיק איכותית כדי לנצל זאת ומשם החזיקה יותר בכדור, הבקיעה ממתפרצת, והאדום כמובן גמר את הסיפור.
    אם צ'ילה הייתה מנצלת את המצב וחצי שהגיעו אליהם... במיוחד מארק גונזאלס שקיבל כדור לא נוח מול שער חשוף, הכל נראה אחרת.
    נגד נבחרת כמו ספרד לא צריך לטעות יותר מדי, טעות אחת שתעשה ואתה מוציא אותם מהלחץ, אם לא בראבו... המשחק הזה נראה אחרת.

7. 亚历山大帕托 Member

אחד הליצנים באולפן אומר שזה משחק כדורגל פנטסטי והכי טוב במונדיאל עד כה. :aaatv:

8. xavi6 Member

הוא היה פצוע חלק נכבד מהעונה, שלא נדבר שאיניסטה אף פעם לא היה שחקן של שערים, הוא יותר מפרק הגנות, לא רשתות.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

השופט? אני חושב יותר בכיוון של כל נבחרת צ'ילה, עולה ריח מסריח מאוד מהמשחק הזה, היציאה ההזויה של השוער, שחקן הגנה שממש מחפש להרחיק את עצמו, פתיחת רגליים בגול של אינייסטה. עד לפה זה מריח רע.

10. riquelme1 Member

גם צ'אבי רץ לשופט, איכס צ'אבי גועל נפש, איכס. כמובן אתה תמיד נטפל למי שנוח לך.

אני לא לוקח את המילים שלי לפני הגול, ספרד נראת פשוט זוועה, אפטית, בלי שיטת משחק, בלי סדר ובלאגן איום ונורא גם התקפה גם בהגנה.

התוצאה משקרת, צ'ילה הייתה לא פחות טובה, אבל טעות חמורה של בראבו, וייה מנצל בבעיטה אדירה מ40 מטר עם טכניקה מושלמת, ועוד גם נאה מאוד של איינסטה.

אדום אגב לא היה, ולא מגיע לצ'ילה לעוף, נבחרת מצויינת ואני מקווה שהונדורס יעשה את העבודה.

די עם ה4-3-3 המגעיל הזה, פשוט גועל נפש.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה מסריח? צ'ילה לא רוצה לעלות? שחקן טיפש לא אומר משחק מכור.

12. Raulito Madridista

http://www.as.com/prom/201006/pro_photo1277493167.Xxx

הניצחון בכיס. הדקות האחרונות של המחצית השנייה היו קריטיות עבור הנבחרת - השער של אינייסטה שהגיע אחרי מהלך קבוצתי נאה, הכרטיס האדום שספג השחקן של צ'ילה(אני לא בטוח שמדובר כאן בפאול מכוון, אולי הם נתקלו זה בזה, אבל שחקן אחר בצ'ילה היה צריך לראות את האדום אחרי שעשה עבירה מכוערת כשהוא כבר עם כרטיס צהוב, ומה גם שצ'ילה לא מפסיקה לכסח והיא נענשה על כך), ואחר-כך הנעת הכדור השקטה של השחקנים - הלחץ ירד. פתיחת המשחק של ספרד הרגיזה אותי מאוד - השחקנים היו מבוהלים, ממי לעזאזל אתם מפחדים? אתם אלופי אירופה או צ'ילה? היריבה אמורה לחשוש ממכם ולא להיפך. בדקות הפתיחה כל השחקנים לא הצליחו במסירות והמהלכים הפשוטים, עמדנו קצת בלחץ אבל אז הגיע ויאה. השער השישי שלו במונדיאל, הראשון בהיסטוריה של ספרד שמגיע למספר הזה, היה סופר-חשוב. כמה דיוק יש לו בבעיטה, זה מדהים. אני זוכר שגם נגד ברצלונה בעונת 06\2005 הוא כבש שער ממרחק אחרי טעות של שוער, במקרה ההוא זה היה וואלדז ששגה.
    פרננדו טורס היה זוכה למטר של ביקורות אם התוצאה לא הייתה כזאת. בתחילת המשחק הוא החמיץ ממצב קורץ אחרי טעות של צ'ילה, והוא איטי ומסורבל. תראו את התרומה של ויאה למשחק - כל נגיעה שלו בכדור מולידה משהו או לפחות הוא לא מאבד כדורים - ושימו לב איך טורס משחק.
    לטעמי בלי שני קשרים אחוריים, ספרד לא הייתה שורדת את החצי השעה הראשונה. אלונסו תרם יפה בהגנה ובוסקטס לבדו לא היה מסתדר. ובכל-זאת, אולי צריך לשקול לשחק עם צ'אבי מעט יותר מאחורה ולוותר על בוסקטס.
    שום דבר עדיין לא סגור בקשר למקום הראשון כי שוויץ יכולה להבקיע ארבעה שערים גם במחצית אחת כאשר היריבה ממול היא הונדורס החלשה. צריך עוד גול של ספרד וזה אפשרי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריברי הורחק עוד לפני שאינטר עלתה בכלל לגמר כך שהטיעון הזה הוא פשוט ליצני...ומה שהשחקן עשה לדויד וייה הצדיק צהוב והוא אכן קיבל אותו, אני לא מבין על מה הויכוח פה?

בנוגע לאי ההרחקה של וייה - האפליה של פיפ"א זה לא חדש, כשזה טוב לאג'נדים שלה, היא תרחיק, וכשלא אז לא, והרחקה של וייה כשספרד לא במקום ראשון זה לרעתה.

וחוץ מזה, שריברי גם לא הורחק על ידי פיפ"א על ידי אופ"א, שכארגון מתנהל פי 100 יותר טוב מפיפ"א בכל נושא כלשהו, בטח ובטח בנוגע להרחקות כאלה ואחרות אחרי משחקים.

14. RealStretford Member

בא לי להקיא על השופט הזה, אבל יותר מזה בא לי להקיא על פיקה האפס המאופס הזה שברגע שהבין שיש סיכוי לאדום הזוי רץ לשופט ועעוד חגג את ההרחקה. לא יעזור כלום, חצי האי האיברי - SAME SHIT.

15. ArsenalFan Member

תסלחו לי, זה כדורגל בלתי נסבל. צ'ילה היא ביי פאר הנבחרת הכי כסחנית שראיתי עד כה במונדיאל, היו שם כמה עבירות ששוות אדום ישיר. מצד שני, גם השופט לא מסייע כאן בכלום והספרדים מצדם לא טומנים ידם בצלחת עם צלילות והתבכיינויות כמיטב המסורת.
    תוסיפו לזה את העובדה שאת השער שחרץ ככל הנראה את גורל הבית הזה, כבש שחקן שאמור היה להיזרק ליציע לפחות לשני משחקים על עבירה בלתי ספורטיבית, ותקבלו גועל נפש אחד גדול.

Forza Svizzera

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/10