איך אני מת על ההודעות של אילן. רקע, פירוט, הסבר, נימוק וסיכום, העיקר לא הודעות של שורה אחת שסותרות לחלוטין את המציאות ומעל הכל - חושפות את הפעילות המעטה שלו בין האוזניים. בני יהודה ובית"ר זה אותו חרא, אה? אנחנו זרקנו אבנים? בכלל, למה אוהדי בית"ר כאלה חוליגנים? כי הם קיללו את אריאל שיימן (חלילה וחס)? כי אוהד מכבי ת"א מסכן דמיין שפגע בו בקבוק? זאת סתם סטיגמה. כולנו ראינו את דברי החוכמה של זהובניק "אוהדי בית"ר ידועים באלימות שלהם ותפסיק להיתחסד". כאילו בית"ר בצעו פשעי מלחמה, זרקו רימון הלם ליציע היריבה או פרצו למגרש. כל זה לא משנה - אנחנו יודעים שאוהדי בית"ר ידועים באלימות, וזה מספיק לנו. אני מצטער, אבל אין שום טענות לאלי גוטמן, שהראה כוחות ריפוי על-אנושיים. פתאום הוא החליט שיש לו התקף לב, הלך לבית חולים ושוחרר כעבור יומיים, בלי צנתור, בלי תגובה של רופא ובכלל - מישהו יכול לחשוב שבאמת היה לו התקף לב לאור רקורד השקרנות האדירה שלו? אתם זוכרים שרק לפני שנה במלאבס, אלי גוטמן לא הופיע לאימון הפועל פ"ת בגלל כאבי תופת בגב, אבל מיד לאחר מכן הופיע לו בבית קפה יחד עם חבר? בגיל 40 התקף לב...ועוד לאלי גוטמן, איזו טרגדיה... די כבר, תעשו לי טובה![/code]
תתפלא, אבל שחקנה של פנרבחצ'ה, וושינגטון, קיבל התקף לב בגיל 27, וגמר את העונה. יש הבדל בין להיות באימון, שמצריך כושר גופני ויכולת פיזית תקינה גם מצד המאמן(אלא אם קוראים לו שלמה שרף), לבין להיות בבית קפה.
יש הבדל בין להיות באימון, שמצריך כושר גופני ויכולת פיזית תקינה גם מצד המאמן(אלא אם קוראים לו שלמה שרף), לבין להיות בבית קפה.[/quote] אה, המאמן צריך כושר גופני ויכולת פיזית לבוא לאימון, הא? ממתי מאמן משתתף באימון, מקפיץ כדורים וכו'? מאמן צריך לנהל את האימון בישיבה או משהו. אלי גוטמן התלונן על כאבים כה חזקים שהוא לא יכול אפילו להגיע לשם. מוזר שלבית הקפה הוא יכל להגיע.