בית"ר ירושלים 2018/19 - מסיימים במקום ה-7. בניון מונה למנהל מקצועי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Abu George, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שאנחנו צריכים להעביר לאשדוד 50% מהכסף שבית״ר מעבירים עבור אוחנה כי רכשנו רק 50% מהכרטיס בזמנו.
    כלומר אשדוד מקבלת מיליון יורו (אם זה ישר 50%) או חצי מיליון יורו (אם ה-50% הם רק מהסכום שמעל המיליון יורו ששילמנו עליו) מהשני מיליון שבית״ר שילמה.
    אם אנחנו הופכים את זה לטרייד, אז זה בעיקר אומר שאשדוד תפגע, כי אם זה הופך להיות קלטינס פלוס 500 אלף יורו, אז או שאשדוד מקבלת 250 אלף יורו (ואז קלטינס עלה לנו 750 אלף) או שאשדוד מקבלת 0 (ואז קלטינס עלה לנו מיליון יורו).
    במחירים של השוק היום, מיליון יורו על קשר אחורי ישראלי מהטובים בליגה (ביחד עם גלזר ולביא) ועוד בגיל שלו (24) זה אחלה מחיר.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נטע לביא הוא ליצן שלא ייצא ממנו כלום, קלטינס הפסיק להשתפר אי שם לפני 3 שנים, שחקן בסימן שאלה עם מחיר גבוה מאוד, לא בטוח בכלל שמשתלם ונכון. עסקה מיותרת.

JR-Riquelme אוהב/ת את זה.
  3. hbs7 Member

ה-50% של אשדוד הם רק מרווחים.
    במקרה שזה טרייד והסכום מקוזז, נישאר עם קלטינס ו-2 מיליון שקל ביד.
    אפשר להנדס את זה ככה וכנראה לדפוק את אשדוד, נקודה יפה האמת.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לביא וגם קלטינס אחלה שחקנים שסבלו מזה שלא נתנו להם מספיק קרדיט (לביא) או החליפו להם עמדה (קלטינס) בשביל קשרים זרים בינונים ומטה. גם בגלזר עד ההגבלות של הפייר פליי לא האמינו במכבי ושלחו אותו להשאלות לקבוצות אחרות.

5. Ajax Amsterdam Member

אני חושב כמו הסיטואציה שאוהדי ביתר העלו כאן (והסבירו יפה מאוד, באמת בלי ציניות), קלטינס לפי דעתי מוכשר הוא בנוי טוב וגם יכול להשתפר תחת בכר.
    נותר לקוות שהוא לא ילד חרא כמו כל השאר מהאשדודיה.
    אם הוא חותם כאן אז אני מניח שזה גם בגלל הבת זוג הבאר שבעית שלו (אם הם עדיין ביחד)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

6. קשר שמאלי Member

הם קיבלו את אוחנה, הוא שחקן בית של בית''ר. ברור שהכל מבויים. אין לי ספק שקליטנס סגור ממזמן בבאר שבע

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 מיליון שקל על שחקן בינוני שבינואר היה עוזב ללא תמורה.

וואלק בביטקוין הוא לא פגע ככה.

8. קשר שמאלי Member

לביא לדעתי שחקן יותר טוב מקליטנס

9. South Boy Member

אני ממש מת להבין למה על כל צעד של בית"ר אומרים שהוא משרת את באר שבע.
    חוגג מוכר שחקן שלא רוצה להאריך חוזה ונכנס לשנה האחרונה בחוזה - עוזר לבאר שבע.
    חוגג משקיע מיליונים בקבוצה שלו וקונה מאלונה שחקן שיוסי בניון ואלי אוחנה דחפו לקנות, שחקן אחד מתוך רבים אחרים בליגה שהוא קנה במחיר מופרז - עוזר לבאר שבע.
    מה, לעזאזל, אתם, רוצים? כשטביב העביר חצי כפר סבא להפועל במחיר של חצי מנה פלאפל לא היה הד כזה.
    תנוחו כבר עם הקונספירציות הטיפשיות שלכם, חוגג בכלל לא אוהד אלא סתם היה ספונסר שרכב על ההצלחה כמו הרבה באר שבעים, כל הקומבינות שהולכות בכדורגל הישראלי והבעיה זה שני אנשים שמחזקים את הקבוצות שלהם האחד על חשבון השני?
    לפחות תסבירו את ההיגיון, כשחוגג שופך מיליונים על שחקן של אלונה שהוא רצה הוא עוזר לה וכשהיא שופכת מיליונים על שחקן של חוגג שהיא רוצה אז הוא גם עוזר לה? מה ההיגיון של המוסר הכפול הזה לעזאזל אני לא מבין.

10. Telkiyski Member

חוגג : נראה אתכם מסרבים לכל כך הרבה כסף
    */aaarofl

Nigel de Jong ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  11. Ajax Amsterdam Member

גם לא שילמנו הרבה לאיזי הכל עיניין של שתפ ביננו בחיי.
    אני יכול לזרוק קונספירציות גם על בני יהודה ומכבי תל אביב אבל זה כל כך ילדותי אז אני לא אעשה את זה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שאני חושב.
    קלטינס נחשב לשחקן מוערך שבונים עליו לעונה הבאה, יושב להארכת חוזה שנכשלת, באותו יום(נראה לי אפילו שעה אחרי) יוצאת הודעת מועדון שבאה להכשיר את העזיבה שלו בלי המשך מו"מ וניסיונות לגשר על הפערים. יום למחרת כבר מסוכמת ההעברה שלו ל...ב"ש שאיכשהו בכל עסקה מאז הגעת חוגג יוצאת נשכרת.

מצטער אבל משהו כאן מאוד מסריח.
    כל עוד חוגג לא יתן הסבר אמיתי למהלך ההזוי הזה שמחזיר אותנו לעידן טביב בלא מעט מובנים אני מנוי לא ארוץ לקנות.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  13. קשר שמאלי Member

Ajax Amsterdam
    אז מה אתה אומר בעצם
    שאלונה שילמה 6 מיליון ש''ח על קליטנס? מה היא מטורפת?

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי בית״ר שדיברתי איתם אמרו לי שקלטינס ילד טוב עם ראש על הכתפיים, מניח שאוהדי בית״ר כאן יוכלו לשפוך אור על האופי וגם האיכות המקצועית שלו.

15. South Boy Member

איכשהו בעסקת אוחנה לא דיברת ככה.
    איכשהו קלטינס בעצמו אמר שהסכומים שהציעו לו בבאר שבע פשוט הרבה יותר טובים וחוגג לא רוצה לצאת קירח משני הצדדים ולקבל צ'ק שמן על שחקן שהוא הציע לו הארכת חוזה ולא רוצה להאריך אותו. שוקינג. כנראה אלונה שמה לקלטינס סם אונס במשקה והכריחה אותו לחתום אצלה.
    איכשהו גם מכבי הייתה בתמונה להחתים את קלטינס ואפילו ניהלה מו"מ שנכשל עם חוגג, כנראה איכשהו אלונה שיתפה אותם גם במידע העיקר לדפוק את חוגגי.
    ההזיות שלכם פשוט מצחיקות.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.