בית"ר ירושלים 2018/19 - מסיימים במקום ה-7. בניון מונה למנהל מקצועי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Abu George, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שכטר הביא גולים מכלום? יותר נכון יצר מצבים מכלום, הוא לא סקורר. אין ספק שהייתי רוצה שחקן כמו שכטר יותר מהכל, למעט בלם זר, כי הוא גם משפר משמעותית את ההתקפה סביבו.אני חושב שיש צורך בחלוץ, אבל צריך להסתכל על הסגל ולהבין שבעמדה הזו עוד יש לנו מה להציע, בעוד עמדות אחרות כן.

@yakov_y בקיצור, כל מה שלא מתאים לך לשים עליו כוכבית. וארן התחיל לשחק רק מדצמבר בערך וההתקפה של בית״ר הייתה נוראית העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/19
  2. yakov_y YNWA

וארן כבש 3 שערים בעונה הסדירה.
    וארן כבש כל 217 דק׳ השנה גול ותוסיף לכך שכבש 3 שערים ב-2 המחזורים האחרונים של העונה שהיו שכונה ולא היה על מה לשחק.

זה ראוי לציין, עם נתונים אפשר לשחק לטוב ולרע, אתה ציינת את הנתונים שנוחים לך, אני ציינתי את החלק החסר.

אתה חושב שחלוץ שמבקיע כל 217 דקות שער וכבש 3 שערים בעונה הסדירה אז בסדר.
    אם וארן התחיל לשחק רק מדצמבר, מה עם שאר החודשים המאכזבים ? שיחק בתחילת העונה ולא הבקיע, שיחק בצי השני של הסיבוב השני ואיכזב.

3. סמואל אטו Member

לא מבין מה יש לשים על וראן כוכבית.
    סקורר ברמה גבוהה לליגת העל, אבל הוא מוגבל למצבים שמייצרים עבורו.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

17 שערים לוארן בעונה הראשונה בבית"ר.
    8 העונה שביחס לשאר הסגל ולעונה כולה זה בסדר גמור.
    סה"כ 25 שערים ו-6 בישולים בשנתיים בכל המסגרות זה נתון לא רע לחלוץ שהגיע בשכר נמוך מקבוצה שירדה לליגה א'.
    ויותר מזה אני לא זוכר מתי חלוץ אחר אצלנו כבש במספרים כאלה, ואם נשים רגע בצד מספרים אז אני מציע לצפות בכל השערים שלו אצלנו ולהבין שמשחק ראש, תנועה וסיומת כמו שיש לו ברחבה לא נמצא אצל אף חלוץ ישראלי אחר בפרופיל שלו(חשוב לומר שמדובר גם בשחקן שלא מתבכיין ועושה פרצופים אם הוא יושב משחק או שניים בחוץ). אם איזה שחקן גנרי מאשדוד או ק"ש היה מבקיע שערים זהים באותה הכמות כנראה שתג המחיר שלו היה עומד על 2 מיליון יורו וכל הגדולות היו רבות עליו הקיץ. ובעצם למה ללכת רחוק, תראו כמה שוינפלד מרוויח במכבי ומה התפוקה שלו בשנתיים האחרונות.

כרגע יש לבית"ר חלוץ עם משחק ראש טוב(וארן), חלוץ שיודע לשחק טוב עם הגב לשער(אזולאי) וחסר חלוץ מהיר למשחק מעבר אבל יש כמה מספרים שגארסיה יכול להיות כזה ואז ורד ישחק בימין. ישראלי בסגנון הדרוש וברמה מספקת אין בשוק ואם יש מקום לזר הייתי מעדיף לראות קשר אחורי או מגן שמאלי(בנוסף לבלם).

EO11 אוהב/ת את זה.
  5. Telkiyski Member

אפשר הסבר למה ביטר לא תראה כסף מחתימת כחילה ביוון?
    ולמה חוגג כועס עליו?

שואל ברצינות.

6. abcd Member

באמת יש אוהדים של בית״ר שקוראים להחזיר את ברוכיאן? וחשבתי שהקהל שלנו מתיש

7. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

ברוכיאן רוצה לחזור ולפרוש, אף אחד לא קורא להחזיר אותו.

8. Noam77 Member

אם היה חותם בקבוצה בארץ בית״ר הייתה מקבלת כחצי מיליון ש״ח דמי השבחה.
    כנראה שחוגג חושב שכולם חייבים לו משהו, לכן ציפה מכחילה לוותר על מעבר לחו״ל בשכר גבוה יותר בשביל שאדון חוגג יקבל דמי השבחה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

"על טל כחילה לא קיבלתי אגורה שחוקה".
    "קיבלתי".

איזה טייפ דוחה של אנשים זה.

הוא גם מתלונן אגב על זה שביטר מכרה רק 4000 מנויים עד כה.
    הוא לא ידע שאצלם קונים כרטיסים?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא סיים חוזה וחתם שם כשחקן חופשי.
    חוגג ציפה שכחילה יחתום בקבוצה ישראלית כדי שיקבל עליו דמי השבחה.

עכשיו או שחוגג נשבה בקונספט השגוי בכדורגל הישראלי ששופטים בעלי קבוצות על סמך היכולת שלהם להשביח שחקנים ולא על סמך הצלחות מקצועיות(ולכן איש הזוי כמו איזי שרצקי נחשב כאן לבעלים מוביל) ולכן הוא מתייחס לכל כדורגלן כאל מנייה או שהוא אידיוט שהוא חושב שכחילה יעדיף את אשדוד על פני קבוצה ביוון שגם משלמת לו לא רע ע"פ הפרסומים.

בכללי אני לא אוהב את ההתנהלות של חוגג הקיץ, הוא חייב להתחיל לרסן את עצמו.
    התאהב בכוח שצבר, גם משמיע את עצמו יותר מדי וגם מרבה להיכנס לעימותים מול הקהל או סתם עוקץ אוהדים, עכשיו זה עוד נסבל אבל ברגע של כישלון מקצועי הכל יתפוצץ לטעמי.

hbs7 ו-Noam77 אוהבים את זה.
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משה חוגג: כותבים לנו המון על אבירם ברוכיאן ועל זה שצריך לכבד שחקני בית, כמה דברים יש לי לומר על זה, קודם כל בית"ר מחפשת לזכות בתארים ולצרף את השחקנים הטובים ביותר, אם המטרה תפסיק להיות תארים אפשר יהיה לחשוב על צירוף שחקנים לפי יכולתם המקצועית.
    שנית לפני שהמועדון צריך לכבד שחקני בית, שחקני הבית צריכים לכבד את המועדון, לא כך היה עם טל כחילה, שחקן בית שגדל במועדון מגיל ילדים, שחקן שגם אם המאמן החליט שהוא לא בתוכניות שלו להרכב לעונה הבאה זה לא אומר שלבית"ר לא מגיעה עליו תמורה כספית. חצי מיליון שקלים 2 מועדונים מליגת העל הציעו על טל כחילה, הייתי מוכן לרדת גם ל300 ולתת לטל 200 מענק שחרור אבל טל בחר ללכת למועדון מחוץ לישראל וככה בית"ר לא קיבלה עליו אגורה שחוקה למרות שהשקיעה בו שנים על גבי שנים מגיל ילדים.
    במקום לתמוך בכל מיני שחקנים, תתמכו במועדון, שחקן שפוגע במועדון זה רע, אומרים לי סמל, אלי אוחנה זה כנראה הסמל האמיתי האחרון שהיה וכנראה שיהיה, היום הסמל הוא ה$. לפחות אתם תראו שאתם אוהדי בית"ר ירושלים ולא אוהדי בית"ר כחילה/קלטינס/ברוכיאן/אחר.
    אני לא מכיר אישית את ברוכיאן אבל מילותיו מרגשות, עושה רושם שבשבילו בית"ר זו באמת אהבה אבל בעונה שבה אני הולך להשקיע מעל ל70 מיליון שקלים אני רוצה להתמודד על תארים יותר מכל דבר אחר וכל מחווה מרגשת ולכן ההחלטה היא רק של יוסי ורוני והיא תהיה רק על בסיס מקצועי.
    מסע הרכש שלנו לא הסתיים אבל חייב להגיד שאני חש קנאה למועדונים הגדולים האחרים, מצד אחד הם כולם ביחד לא הוציאו חצי ממה שאני הוצאתי על רכש ומצד שני למועדון הכי גדול בארץ אין אפילו שליש מכמות המנויים שיש להם. אפילו לנתניה (כבודם במקומם מונח) יש יותר מנויים מלנו.
    אי אפשר שכל שנה המועדון יתבסס רק על הכנסות ממני, צריך בסיס מנויים גדול ויציב, כמו שיש לאחרים, כדי לדעת שיש קהל נאמן שהולך עם המועדון תמיד.
    מצד אחד אני מרגיש שיש לנו 100 אלף מאמנים אבל מנויים פחות מ4000...
    ולסיום, לראות אתמול במשחק את הקהל מגיע ומעודד במשחק אימון מראה לי כמה כולנו צמאים (או רעבים?) לעונה החדשה, זה נותן חשק להשקיע עוד ולהפוך אותה לעונה מיוחדת מאוד.
    תעשו מנויים, נחזור לבשל
    שבת שלום

זה מה שרשם.

בעייתי מאוד , גישה לא נכונה בכמה אספקטים. זה לא כיוון בריא.

12. Telkiyski Member

הוא חש את עצמו איזה יזם גדול.
    מרגיש שכל הזמן הוא חושב מה לעשות כדי שיגידו אחר כך "וואו איזה גבר חוגג, איך אף אחד לא י
    חשב על זה קודם".

הכרטיס ביטריסט הזה, החזר כספי לאוהדים אם הקבוצה זבל. מתכתב עם אוהדים ברשתות.

יאללה שיזדיין. בלתי נסבל.

מה שכן, לפחות הוא עשה משהו מעבר לדיבורים והביא מוחמד לביטר.

13. oFiRzZz Member

לא הבנתי, טל כחילה חייב לו משהו ?
    מצא אופציה מעניינת בחו"ל עם שכר גבוה יותר, מה הבעיה?
    גישה מאוד בעייתית שלו. מילא היה מרגיש ככה וסותם את הפה אבל להוציא
    את זה ככה החוצה, כאילו כדי להתסיס נגד כחילה .. זה כבר מגעיל.

14. Telkiyski Member

הוא כאילו ציפה שטל כחילה יעשה בחירה שלפחות תכניס לביטר דמי השבחה?

זה הזוי אם הוא באמת חשב שאחרי שמודיעים לשחקן שהוא לא בתכניות הוא צריך עוד לחשוב לאן לעבור.

גם זה לא שחתם באיזו יריבה מרה, כולה הלך ליוון.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

התגובה שלו על טל כחילה פשוט מדהימה, מקוממת והזוייה. בגדול רק בן אדם מאוד מאוד טיפש יכולה להתבטא בצורה כזו מנותקת ואנוכית. באמת על גבול ההזוי מבחינתי. אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.

מצב נושא:
הנושא נעול.