בית"ר ירושלים 2018/19 - מסיימים במקום ה-7. בניון מונה למנהל מקצועי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Abu George, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כבר לא צחוק אם יפצע שוב פציעה דומה.
    יכול להישאר עם נכות או פגיעה בתפקוד להמשך החיים, עדיף לו שימשוך את החזרה וישתלב באופן הדרגתי. במכבי חיפה ראו מהרגע הראשון שמשהו לא בסדא בתנועה שלו והוא ניסה לקחת על עצמו יותר ממה שהגוף שלו יכל לתת. מקווה בשבילו שילמד מטעויות.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודו גורש טוב יותר מאיתמר ניצן או שמדובר בטרייד שמעיד על פאניקה?

4. Melikson24 Member

בעיקר יותר מנוסה. לא יודע כמה הוא משרה שקט כי משחק הרגל שלו ממש גרוע.
    אתבאס על טרייד כזה בעיקר כי אני אוהב את האישיות של גורש והוא חשוב לחדר הלבשה. מקצועית.... אין הבדלים באמת.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בוא נגיד שיש לכם בעיות יותר גדולות בסגל מאשר להביא שוער שטיפה פחות בינוני מניצן.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  6. Melikson24 Member

שיימן זאת החתמה טובה, אם וכאשר.

7. Noam77 Member

במקום הכלום שיש להם עכשיו?ברור.
    רק לא מובן לי למה הם לא הלכו על קורהוט כשהיה על המדף ודוידזאדה שכרגע נמצא על המדף.

לפי התקשורת זה נראה כמו גורש+שיימן תמורת ניצן+סאבו/סילבסטרה

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

דודו גורש זה בהחלט סתימת חור זמנית, לעונה אחת או שתיים.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גורש זה שדרוג על פני איתמר ניצן בוודאות, הוא מספיק טוב , עדיין, לכל קבוצה בליגה הזאת, גם למתמודדת על התואר. הבעיה זה הגיל שלו.. זה פיתרון לעונה אחת, גג שנתיים.

10. Telkiyski Member

נראה שהקזחי מוכן להשקיע.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. oFiRzZz Member

אז עכשיו ב"ש מחתימה שחקנים חופשיים בשביל לעשות עליהם טריידים באותו חלון.
    האמת, גאוני.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהלכי מנג׳ר.

oFiRzZz, Jakur ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה להשתגע. מגן שמאלי,ועוד ימני לגיבוי. וזהו.
    לא יודע כמה גורש זה שדרוג על ניצן (אם כבר לנסות להחזיר את מרציאנו) ,בן שהר מיותר, וגם הקישור שלכם כבר עמוס.

הרכש הכי טוב שתוכלו לעשות זה לפטר את לוזון.

14. Raulito Madridista

אני חייב לציין שהמגן של בית"ר, הצעיר, חלש מאוד, כרגע אני מתבלבל בין פלג לאור זהבי ואני עושה לאחד מהם עוול. גם אני מחר בלי כדורגל מקצועי כבר הרבה שנים, תעלו אותי ב-11 ואין מצב ששחקן התקפה עושה מולי 100% במצ'אפים. לא אגרסיבי, צעד ראשון די איטי, אולי חושש וחסר ביטחון. גם אם נזרק למים העמוקים.

ולעניין שלנו: אני אוהב את השאפתנות של חוגג בהנחה שהוא לא כבירי כרגע אבל מאיפה יש לו ככה 2.5-3 מיליון יורו לנפנף בהם ולדרוש את מנור סולומון? הוא שחקן ענק אבל אני חושב שעדיף להשקיע את הכסף בצורה אחרת ולפזר אותו מה גם שלבית"ר יש שחקנים, בוזגלו, ורד ועוד. אם בן-שהר יגיע זה נפלא ובית"ר בהחלט חייבת שוער. שיימן מצד אחד מגן שקט וסולידי ומצד שני יש סימן שאלה שהעונה בהפועל חיפה היא פעם בקריירה. ושוב, החיזוק העיקרי שבית"ר יכולה וצריכה לעשות - עמדת המאמן.
    צריך לבדוק טוב את סילבסטרה ובעיקר את ואראן שבשנה שעברה היה יציב מתחילת העונה בניגוד לסילבסטרה שבעיקר בלט לתקופה בחצי השני, אבל קשים החיים בלי שכטר, אנשים לא מבינים עד כמה הוא היה חשוב וזה לא רק השערים או הבישולים וסחיטת הפנדלים שבהם הצטיין עד מרץ-אפריל.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון לאור זהבי שהוא בכלל בלם עם רגל ימין ששיחק בעונה שעברה בהפועל ירושלים בליגה א' צפון, ורק כדי לחדד אני אציין שהם אפילו לא נכנסו לפלייאוף העליה. לזכותו של זהבי זה נראה שהוא מאוד משתדל ומנסה לקחת את הצ'אנס אבל הוא חלש וגם משחק בעמדה שלא מתאימה לו. אני לא יודע לאן נעלם דין אקפי שהוחתם בתחילת הקיץ כדי להיות המגן השמאלי המחליף כי איתו כנראה זה היה נראה פחות גרוע.
    ד"א, גם מתן פלג חלש מאוד ולו אין תירוצים, מגן טבעי שנראה רחוק מאוד אפילו מהרמה הלא גבוהה של ליגת העל.

אני חושב שהסגל של בית"ר הרבה פחות טוב ומאוזן מהסגל של העונה שעברה, דבר אחד אי אפשר לקחת מטביב וזה שהוא יודע לבנות קבוצה טובה בתקציב לא גבוה. בעונה שעברה היה לנו סגל עמוק עם שני שחקנים טובים בכל עמדה ופרט לעמדת הבלם והשוער(קליימן וסירושטן) כולם גם היו איכותיים וראו את זה גם בתקופות של המון חיסורים שהעסק המשיך לרוץ ולתפקד. אם חוגג מתכוון להפקיד את הכסף שלו אצל אוחנה ולוזון כדי שיבנו קבוצה עדיף לו כבר לארגן מדורה ולזרוק את כל השטרות ללהבות. גם אם תתנו ללוזון עשרה שחקני רכש חדשים עד החזרה מהפגרה הוא לא יצליח להעמיד כאן קבוצה סבירה ומדובר בכישלון ידוע מראש, לדעתי חוגג יודע שהוא יפטר אותו במהלך העונה ורק דוחה את הקץ מתוך נחמדות או אולי אמונה נאיבית שהעסק יתחבר לתוצאות.

מצב נושא:
הנושא נעול.