בית"ר ירושלים 2018/19 - מסיימים במקום ה-7. בניון מונה למנהל מקצועי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Abu George, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Noam77 Member

זה הוא, זה הוא.
    כל מה שאבא שלו אומר, מאור עומד מאחורי זה.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  2. Raulito Madridista

בשקט אפשר להכניס מצלמות לחדר ההלבשה, לבית וגן וגם ליד האב יעקב ובית"ר תקבל בתמורה נכס רציניח מהתוכנית עם הופעת אורח של חוגג. אני חושב שנורא קל לבוא בטירוף למשחק חד פעמי נגד מכבי עם טדי מלא אבל עדיין מנסים לראות נקודות אור בבית"ר ושינוי מסוים ומדהים עד כמה מתעסקים שם בקקה. לגבי בניון, הוא לא מתאים מקצועית לדעתי במאה אחוז והכי גרוע שקלינגר הוא המאמן והסמכות והוא לא באמת רוצה אותו, אחרת זה מזמן היה קורה, ומה הטעם, זה מסלול התנגשות ברור? בית"ר צריכה שחקני הגנה וקשר אחורי, קלטינס כבר שכח מה עושים שם, גם כי הוא בקושי משחק שם. אגב, אני הזהרתי לא לעוף על וארן וסילבסטר יותר מדי. החיים תותים כשהקבוצה בכושר שיא ויש לידך את איתי שכטר הגדול.

3. yakov_y YNWA

אפשר להגיד את זה על בן שהר שהבהיר לברק בכר שאין לו שליטה על הדברים של אמא שלו, שלא מדליף ואף פעם לא תשמע ממנו רעש בתקשורת או ריאיון בו אתה מבקר את המאמן שלך.

מאור בוזגלו עומד מאחורי אביו, צבוע שיורק למעסיקים שלו בפרצוף ולא חסרות דוגמאות (הראיונות שלו למשל).

rivaldo אוהב/ת את זה.
  4. FelaKaT Member

אם ערן לוי לא עוזב בינואר ובניון מצטרף, חייבים לעשות תוכנית ריאליטי על חדר ההלבשה של בית"ר.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיע לראות איך עדיין אנשים חושבים שזה האבא שעושה את כל הבאלגן.

6. קשר שמאלי Member

האבא לא בסדר בראש. במשחק מול פ''ת הוא ישב ביציע כולו לחוץ, מתוח, כאילו הבן שלו נמצא בשדה קרב
    זה כדורגל. שחרר מהילד, הוא בן 31, תן לו לחיות.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  7. סיונרה Member

הדיבור הוא שבוזגלו רצה לחזור להגנה, אבל יחזקאל אמר לו שישאר למעלה ועכשיו כולם מאשימים את בוזגלו. בושה.

8. Raulito Madridista

נראה שחסרה רק הודעה רשמית על הקאמבק של יוסי בניון.
    א. הפרישה - בכל-מקרה זה ייגמר בצורה לא מספיק מכובדת, ולא בגלל בית"ר כמובן, בניון היה שחקן שצריך לקבל מחיאות כאפיים מכל האוהדים בארץ, וזה לא יקרה. אשכרה יהיה לו בחוזה סעיף שאסור לו להתלונן על דקות משחק, היכן נשמע דבר כזה? בניון רב, הסתכסך, התעסק בקקה, היה אובר-רגיש, עשה את כל הטעויות האפשריות ונדד יותר מדי, היה אמור להיות הפנים של מכבי חיפה המתחדשת. בית"ר במקרה הטוב תעשה פלייאוף עליון ותוצאות טובות.
    ב. מקצועית - בניון לא ממש השחקן שנותן את הפס לגול, ברור שהוא חכם, אבל הוא כבר די איטי ומשחק בעמדה ממש אחורית. ונניח רוצים לשלב אותו מקדימה - בוזגלו נכנס לעניינים והוא בכושר, ורד זה באנקר, אני לא משוכנע שקלינגר נעול על הרכש הזה.
    ג. מה דחוף לחוגג ושות' שבניון ימשיך בבית"ר בתפקיד כלשהו מעבר לחצי השנה הזו? מאיפה הביטחון הזה שהוא יהיה מנהל מקצועי טוב במחלקת הנוער?
    ד. קראתי ב-'ישראל היום' שאזולאי או איך שלא קוראים לו דווקא עושה עבודה טובה שם, לא חושב שתמצאו נוסחה שהוא יעבוד יחד עם בניון..

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שלערן לוי יש מקום ע"פ איך שהוא נראה העונה ובניון מגיע במקומו, מי מביניהם יתרום יותר למשחק הקבוצתי ויספק יותר מספרים נראה לי אין שאלה בכלל כך שלבניון יש מקום מבחינה מקצועית. לגבי התפקיד שלאחר הפרישה נראה לי ברור שזה עניין של זמן עד שבניון יקבל תפקיד בהתאחדות, מאמן נבחרת צעירה או משהו בסגנון.

10. Raulito Madridista

לא שאני רומז או אומר משהו עלייך, מותר כאוהד להיות לא אובייקטיבי לגבי שחקן שאוהבים, ובקונוטוציה אחרת לא היה אכפת לי לראות את בניון לובש גם את החולצה של הפועל. אני פשוט חושב שמתאמצים יתר על המידה בשביל זה, למרות שזה רכש שילהיב את הקהל. מי אמר שצריך מישהו במקום ערן לוי שעושה קצת בלאגן בחדר ההלבשה ובגדול הוא שחקן ספסל? אפשר לצרף בלם במקומו, לדוגמא, הקישור ההתקפי די עמוס גם אם ברור מי מקבל עדיפות - בריהון או בניון. אגב, אינברום - נגד הפועל הוא עצר כדור על העקב ודחף אותו קדימה מדהים - היה נראה מהיר כמו שד, אבל לדעתי זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות, הטאץ' האחרון לא מספיק טוב, קבלת ההחלטות גם.

אני באופן כללי נגד שילוב של שחקני עבר מייד כאנשי מקצוע, כמו שבהפועל מינו כל מיני יצורים לסקאוטים. גם מנהל מקצועי אתה לא הופך להיות בין-רגע לדעתי. כן צריך שחקני עבר ופיגורות אבל בתפקידים אחרים.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שיש כאן מאמץ מיוחד של חוגג, הוא יודע שבניון יכול להוסיף עניין בעונה המתה הזאת וגם למכור כמה חולצות.
    אני שופט את המצב בעיניים מקצועיות ואני חושב שלבניון יש מקום. כל הבעיות מסביב? לא נעים, מקווה שלא יהיה אבל מועדון חזק וזה מה שחוגג רוצה אמור לדעת להתמודד עם סיטואציות כאלו.

הקישור ההתקפי עמוס אולי מספרית אבל לא עמוס מבחינת איכות.
    בריהון בעיני לא שחקן כדורגל ברמת ליגת על, מביך שיש אוהדים שלנו שמדברים עליו ככישרון צעיר כאשר הבחור עוד כמה חודשים כבר בן 26.
    ערן לוי זה לא זה וההחלטה שלא ימשיך נקבעה לדעתי כבר לפני חודש וחצי, כבר הורדנו שני שחקנים.
    נשארנו עם בוזגלו, ורד ואינברום שנותן משחק טוב ואז 4 לא טובים. כאשר יש גם את ז'אורז'יניו שאולי יעזוב ואולי פשוט לא יהיה כשיר לכדורגל בזמן הקרוב. יש מקום לעוד שחקן אולי אפילו שניים אם ורד ישחק באמצע. אני הייתי מצרף את בניון ועזרא/פלומאן.

12. DRORIKO Member

@Nigel de Jong @EO11 אני שוקל לכתוב משהו על דיווח של צנציפר, האם עדיף לוותר על כך?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בקשר לדיון שהתפתח כאן על בניון, אני חושב שמקצועית הוא כן החתמה נחוצה לנו. יש לנו בעיה, שלא הייתה נגד חדרה ולכן היה יחסית קל לצאת להתקפות, של הנעת כדור מהקישור להתקפה. טיירה מבריק מדי פעם אבל זה לא מספיק, איינבינדר מניע כדור טוב אבל לא מסוגל לקדם את המשחק בצורה מהירה וסירו הוא טרקטור עם רגישות של טרקטור ברגל (מת עליו). חסר לנו שחקן שישחק בקישור ויחשוב לעומק, ובניון הוא אחד כזה. בקדנציה הקודמת, שהייתה כולה לפניי שנה, הוא היה מעולה לטעמי, הפתיע מאוד. יכול להיות שהוא ירד ברמה מאז, ועדיין, במצבנו זה יכול רק להועיל לנו. אני רוצה להאמין שהוא יעריך את העובדה שחוגג לקח אותו לבית"ר כפי שרצה ולכן הוא לא יעשה כאן רעש, אבל זו יכולה להיות אופטימיות של תם.

@DRORIKO לטעמי עדיף לוותר על כך בכל הקבוצות ובכל הדיווחים. הבן אדם מפרסם כל מה שמגיע אליו, בידיעה שאף אחד לא מתייחס לכמות החרטוטים שלו ושבסופו של דבר הסטטיסטיקה תעזור לו לפגוע בידיעה אחת מתוך כמה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

בניון חתם בבית"ר לחצי שנה ובסיום העונה עתיד לפרוש מכדורגל, ועכשיו כמה משאלות לב:
    - העמדה: צריך לשחק כקשר התקפי ולא מאחורה כמו במכבי פ"ת. שיוכל לעשות איזה דריבל גם בגילו, לאיים על השער, אם אפשר אז עם פטור מסוים מעבודות ההגנה.
    - היריבות: יהיה קלאסי אם בניון ישחקו במשחקיו האחרונים נגד מכבי, ואז באר-שבע, ואז נגד מכבי חיפה, חלילה שבית"ר לא תהיה בפלייאוף תחתון שם היא תמצא אולי את הפועל ת"א אבל לא מעבר, משחקים משעממים נגד אשדוד ורעננה שאף אחד לא רוצה להגיע.
    - הסיום: בניון שחקן הליגה הכי גדול שאני ראיתי עם כל הכבוד לגולים של זהבי. היה לוקח כדור ועובר את כולם. מקווה שאוהדים יזכרו לו את הטוב וישימו בצד את השטויות שלו עם מכבי חיפה וגם הדם הרע עם באר-שבע. שחקן כזה שפורש צריך לקבל מחיאות כאפיים מ-30 אלף איש במגרש, נקווה שיווצר תקדים.
    - ובניון עצמו: בלי תלונות על דקות משחק, בלי ציטוטים מיותרים, וגם בלי פציעות - רק בריאות שיהיה.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיבור חזק על זה שהעסקה עם חדרה כמעט סגורה. פלומן יצטרף בימים הקרובים וטאפוקו יגיע בקיץ. נחכה להתפתחויות בשעות הקרובות כדי לדעת אם יש אמת בדבר.

@Raulito לא צריך שהמיקום של בית"ר או סדר המשחקים יקבעו את אופן הפרישה של בניון. המועדון בשת"פ עם השחקן צריכים לארגן משחק פרידה, משהו כמו בית"ר נגד 'החברים של בניון', קבוצה של שחקנים ששיתפו עם יוסי פעולה במהלך הקריירה, לכו תדעו מי יגיע. תמכור כרטיסים למשחק הזה ב50 שקל אחיד, תמלא את טדי ואת ההכנסות אפשר לתרום לאיזה עמותה לילדים בסיכון או משהו בסגנון. רק צריך מישהו שיחשוב מחוץ לקופסא.

Raulito אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.