בית"ר ירושלים 2019/20 - מסיימים במקום השלישי; רוני לוי ימשיך

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. JR-Riquelme Member

למה איינבינדר/קריאף על המגרש בכלל זה יותר קריטי

2. סיונרה Member

אם כבר הם שם, לפחות שיועילו.
    קריאף הוא באמת לא לרמה של בית"ר, אבל אייבינידר, כמה שאני לא אוהב אותו, הוא כן שחקן סביר. המשחק בראשון היה אחד הגרועים שאני זוכר אבל הוא לא הראשון שמשחק גרוע בהיסטוריה.

3. Raulito Madridista

פרטי החוזה של אלירן עטר במכבי תל אביב נחשפים לאט לאט. מה בתפריט? שכר די גבוה, לעונה וחצי עם חידוש לשנה נוספת, תחזיקו חזק - בהתאם לגולים ובישולים, וגם בונוס על גולים ובישולים. מצד אחד כביכול זה משתלם - בוא תראה לי שאתה בכושר משחק. מצד שני, עכשיו כל שחקן התקפה שיגיע לבית"ר ידרוש מענקים כאלה על שערים ובישולים בתור פתיחה למשא ומתן בכלל. מעבר לכך עטר ידוע בפיוז הקצר שלו ובכך שהוא לא ממש שחקן קבוצתי, והוא לא היחיד בבית"ר אגב וזה עלול ליצור פתח לבעיות. זה נשמע אחלה להביא את עטר וממן אבל אתם יודעים מה, אולי בקיץ, ולא בינואר, כשיש מחשבות גם על העונה הבאה. ממן ייתן חצי עונה גדולה, ייפצע, יידחק לספסל ואז, נו, אתם מכירים את הסבל הזה. אני לא אומר שמה שקורה זה רע אבל אפשר יותר מזה.

4. רוברטו באגיו31 Member

בית"ר ירושלים: אלירן עטר חתם לעונה וחצי - וואלה! ספורט

רכש גרוע לביתר, גם בטווח הקצר ובמיוחד הארוך .
    עטר החודש יהיה בן 33, אחרי חצי עונה שבקושי שיחק ( ובצדק - איביץ' יודע לזהות מתי שחקנים נמצאים בכושר גרוע ) ומגיע לקבוצה עם המון שחקנים בעייתיים, לא ממושמעים ובלי הבנה טקטית .
    הוא בהחלט יוסיף בעיות בחדר הההלבשה ועוד אגו ובעיות משמעת, ומצד שני הוא כבר מעבר לשיא ולא יתרום מקצועית .

דרך אגב, זה לא מפתיע בכלל שבניון הלך על עטר, הרי הסוכן של שניהם הוא אבי נימני .

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/20
  5. italiano Member

לפחות לרגע זה - בית״ר נחלשה מאוד בינואר הזה.
    לא מבין איך לא הצליחו להנחית מחליף זר לקינדה. כישלון גדול של בניון.

6. JR-Riquelme Member

השאלה איזה זר יביאו אם בכלל, עדיין לא נגמר החלון. אבל זה מחדל שלא הצליחו להביא זר כל הזמן הזה. אני רק מקווה שבקיץ הם לא יקחו גם את הזמן ונקבל שוב השפלה באירופה בגלל זה בסיבובים המוקדמים כמו עם טביב.

7. zivmay Member

מה קורה עם ממן? מצדי גם מוסיף כסף, עוקב לאינסטה של חוגג וחותם כבר עכשיו על שלושער שלו מולנו, רק שיילך.

Ajax Amsterdam ו-italiano אוהבים את זה.
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה זרים עומדים בתור להגיע לישראל ועוד בינואר ?
    רכש טוב של בית"ר.
    ממן זה שחקן שברגע שנותנים לו את המושכות הוא מחזיר,בעונה הראשונה שלו בב"ש לא סתם נבחר להיות שחקן העונה.
    חסר יצירתיות וממן ועטר יוסיפו את זה,אבל זה לא מספיק עטר לא חלוץ ולפני הכול הם חייבים חלוץ.

9. alexshw Member

ממן זה שחקן שדרך קבע מתחיל חזק ואז נחלש בהדרגה. הוא כבר היה בבית"ר. מה נשתנה?

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  10. JR-Riquelme Member

לא צריך שיעמדו בתור, בשביל זה הם מקבלים כסף שם למעלה, לשדרג את הקבוצה על כמה שזה קשה. לא לתת לנו חנן ממן. שלדעתי עידן ורד עדיף עליו גם במצבו הנוכחי. בכל עמדה.

11. yedidel Member

בחיים לא חיכיתי כל כך לוולקאם של קבוצה אחרת

Raulito, alexshw, hbs7 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  12. Ajax Amsterdam Member

חייב להגיד לכם שאני שמח שרוני לוי אוכל את הדייסה שלו. מאמן שאמנם הביא 3 אליפויות לחיפה באמת איכותית.
    שאתה בא ורוצה שיגידו לך תודה וישתפכו בפנייך זה מגיע לך. אתה קודם כל בדרן והקהל הוא הצרכן והקהל לא מטומטם

13. Raulito Madridista

יוסי בניון צריך להיות זה שעוצר את הטירוף המשותף של חוגג ורוני לוי. לגבי עזיבת קינדה בית"ר הייתה כבולה ונניח עטר זה בסדר אבל ממן? שום חשיבה קדימה ואני לא בטוח שזה רעיון טוב שוארן יעזוב לפני הקיץ. מצחיק ההבדל הזה בין העברות קשות ומאתגרות : פרויקטים כמו אוחנה ומוחמד לעומת הבחירה במוכר והבינוני. את הכסף צריך לשמור לקיץ. המקום השלישי די מובטח וגביע זה פיפטי-פיפטי.

אגב עטר אמנם לא היה פצוע אבל התייבש על הספסל בקטע אחר ויש לו מספר דקות כמו דמארי העונה בליגה או קרוב לכך אני מניח. לוקח זמן להוריד חלודה. אני מאמין שנראה מספרים טובים יותר מליוואי גרסיה בעונה הבאה.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי הטיפש שאישר את הטרייד של ממן-וארן?
    הוא לא יודע שעטר שחקן כנף ולא חלוץ? עוד עונה שבינואר אנחנו נשארים עם חלוץ אחד בסגל, הפסקתי לספור כמה כאלה היו לנו.

15. italiano Member

לא יודע מי אבל הוא הולך לקבל פרס תושב כבוד באר שבע.
    אוהבים אותו!

מצב נושא:
הנושא נעול.