בית"ר ירושלים 2020/21 - פותחים עונה בבלאגן אופייני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונסטנטין הגיע לבית"ר בגרושים תמורת...אבישי כהן, לא שמעתי על אופציה של טרייד הפוך אבל אם כן לא יהיה מדובר באיזה הבדל עצום.

קונסטנטין אגב לא להיט גדול, מזכיר מאוד את דור אלו, עשה עונה גדולה מבחינת מספרים בקו של 5 בהגנה אבל שעבר לקבוצה יותר מתוקשרת במערך שמוציא ממנו פחות כל החולשות שלו נחשפו. אצלנו בקו של 4 היו לו פה ושם משחקים טובים אבל מדובר בשחקן מאוד(מאוד מאוד) לא יציב. על כל משחק טוב הוא יכול לתת לך רצף של משחקים רעים. יש לו סוג של בעיה מנטלית, אם הוא נכנס רע למשחק בדקות הראשונות אז הוא יהיה מזעזע לאורך תשעים דקות ברמה של לא להצליח להשתלט על כדורים פשוטים ולהיות חור עם רגליים בהגנה. לא חושב שהוא שווה יותר מספסל בקבוצה עם שאיפות ליותר מלהשתחל לפלייאוף העליון.

2. Raulito Madridista

לחבורת גנבי הדעת אפשר להכניס גם את שי ברדה שזרק את ה-"מגיעים לכל כך הרבה מצבים" ו"נאיביים", אני לא יודע איזה משחק הוא ראה ושם בצד את ההפסד (בגלל השיפוט). ואם בית"ר הייתה משיגה תיקו? שלושה ניצחונות בסיבוב עם פוטנציאל לארבעה, מה עשינו בזה? התנועה לעומק וההטעייה החביבה של עלי מוחמד שכבש, זו נקודת האור היחידה. כבר שלוש שנים שמשה חוגג בוחר לא נכון ועושה המון טעויות. סחטיין על הכסף ועל האמביציה והשאפתנות והוא קידם את בית"ר הרבה אבל מקצועית? הוא לא מבין בכדורגל וצריך להבין שהוא לא מבין. גם הבחירה בבניון הייתה עקומה. אלישע לוי היה יכול לעשות יותר מהמאמנים הנוכחיים. חוץ ממרקו מעגל המאמנים שלא דרך בבית וגן הוא מצומצם, רפואה, ניסו אביטן ומעט מאוד..

3. South Boy Member

אפשר להוציא שוב את השיר מהבוידעם.

4. Telkiyski Member

תסביר?

5. South Boy Member

איך הלכת פתאום
    ונהיית אדום
    איינבינדר הלוואי
    תישרף עוד היום

(במקור על שם אריאל AKA אריאל הרוש)

6. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

לא, לא... במקור לכבודו של אבקוסיס יוסף.

7. Telkiyski Member

אה נגרבינדר.

ממש שרף את עולם הספורט המעבר הזה.
    וגם הוא לא יקרה בסוף כי יריבו איתו על 74 שקלים חדשים אל תדאג.

Raulito ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  8. South Boy Member

אם היה יוצא לי לשמוע בטדי את השיר הזה עליו הייתי מצטרף לשירה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  9. Telkiyski Member

יש גם יוסי אבוקסיס רציתי שתדע כמה שונאים את הפועל בבירה

10. Raulito Madridista

הקריירה של יוסי אבוקסיס הייתה יופי, בבית"ר הוא התקדם, קצר אליפויות והיה חלק מקבוצה שפחדו לשחק נגדה - ובהפועל ת"א הוא הצליח באירופה ובגדול - עונת הרבע גמר, וגם סגר את הסיפור עם הגביע - שתי זכיות בשנתיים האחרונות שלו. שנה לפניכן אגב ב-2000/01 הוא כבר היה סגור במכבי ת"א ואוהד הציע לתרום כליה אם אני זוכר כילד. אני מניח שאוהדי בית"ר, רבים, כבר סלחו ולא היה אכפת להם לראות את אבוקסיס על הקווים בטדי סוגר מעגל אם היה מוכיח את עצמו. לגבי השיר על יוסי - יש את הקונטרה עם "הפועל לקחה את הדאבל בבירה" וכאלה.
    מעברים בין הקבוצות הם כבר כלום ושום דבר, בואו, יוסי אבוקסיס ושמעון גרשון עברו בשיא הקריירה שלהם (פחות או יותר, גרשון מודל 2006 היה בלם טוב מאוד) וקצרו הצלחות מטורפות. מה כבר יעשה דן איינבינדר שמעבר לשיאו - יכבוש שבעה שערים וישאיר אותנו בליגה? הוא כבר לא מעניין אף אחד ואם יהיה קהל בטדי הוא יקבל בוז אבל רק כי 'צריך'. וואלה כבר שכחתי מכך שדגני עזב ומי כבר ייכעס עליו כשההנהלה עשתה לו את המוות והחו"ל לא הסתדר?

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יקרה בגלל שועה. אחרי מה שהיה בחיפה חוגג לא יביא מאמן שיפגע בשחקן שרכש לא מזמן בלא מעט כסף.

12. alexshw Member

חוגג עושה הרבה פעולות סותרות. הכל יכול להיות אצלו.

13. Raulito Madridista

שועה עלול להיות יותר 'קללה' מאשר 'ברכה' אבל המצב כאן שונה. ומעבר לכך אני חושב שלא באמת נעשה לילד הזה עוול, התחרות עם רוקאביצה ושחקני התקפה אחרים הייתה קשה לו, הוא נעדר מהרבה מאוד אימונים. ובלבול הרי לא ייאמן את מכבי ת"א והכיס של בית"ר עמוק במונחים ישראליים, קרי - יהיה שינוי אמיתי בינואר ולא כמו בהפועל ת"א, לאן יש לו ללכת? להפועל באר שבע כשאבוקסיס יעזוב? זו גם אפשרות אבל אולי בוער בו לאמן כבר עכשיו. שניהם יוכלו לפתוח דף חדש.

אני חושב שבקיץ יצטרכו להיפרד יפה מעידן ורד שהוא שם גדול מדי כדי לשבת על הספסל כנראה, אני דווקא קראתי כתבות על הארכת חוזהו וכאלה. מהי הסיבה שמיכאל אוחנה מתנדנד כל הזמן, הרי הוא החלים לחלוטין מהפציעה הטראגית ההיא, לא? יש משהו נורא יותר מאשר 'לא רוצים להעמיס עליו' בגלל הקורונה?

14. itzik.miro Member

אם בבית"ר חכמים (והם לא), אז מחתימים כאן שניים - שלושה שחקנים שיסייעו לקבוצה להישאר בליגה ומתחילים כבר מעכשיו לחפש מנהל מקצועי זר שיתחיל לבנות פה קבוצה ומועדון ולא ירכיב פאזל עמוס טלאים.

מלבד איתמר ניצן, סנטיאגו אוקמפוס, עוזיאל פרדו, זרגרי, תמיר עדי, ירדן שועה, עלי מוחמד ומיכאל אוחנה(תלוי מה רמת הכשירות שהוא יכול להיות בה) אין אף שחקן שצריך להישאר, בטח לא אלירן עטר, עידן ורד וטל בן חיים שהם כבר שחקני עבר שרק שכחו להודיע על פרישה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אובייקטיבית, ניצן, דגני וזרגרי היחידים ששווים משהו או יכולים לפתוח בקבוצה עם יומרות.
    היתר - את הרוב הייתי משחרר, לא ראויים לחולצה מה שנקרא, ואלה מתוכם שאפשר להשאיר הם לא יותר משחקנים משלימים.

אין יותר מדי אופציות בינואר.
    אצילי כבר בחיפה אני מעריך, נשארנו עם מיכה, צ'יבוטה ושהר/תורג'מן.
    את כולם אני אקבל בשמחה לאור המצב.

מצב נושא:
הנושא נעול.