בית"ר ירושלים 2020/21 - פותחים עונה בבלאגן אופייני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

שאלת שאלה וענית לעצמך באותו משפט.

יש כאן משתמשים שמבקרים את חוגג, ארז כלפון, מאור בוזגלו וערן זהבי על האובססיה שלהם לפרסום, כולל אוהדי בית״ר, לא מבין למה אתה מתרגש כשזה נוגע לקבוצה שלך ?
    חוגג חולה פירסום ואפשר להגיב על כך.

מזכיר לי את הצביעות של הפורום, מתלוננים שערוץ הספורט מדברים על פוליטקיה אבל הפורום מלא בנושאים פוליטיים, צביעות.

2. itzik.miro Member

מתרגש? איפה אתה רואה אותי מתרגש? ואני לא יודע וגם לא מתעניין במה שכותבים על קבוצות אחרות, אני תוהה מה הקשר של כולכם לבית"ר שפתאום דחוף לכם להעלות כל פיפס שקשור למועדון הזה ולעסקה הזו.

כמו שכבר אמרתי, הבהרתם שאתם חושבים שחוגג שרלטן, מה הפואנטה להמשיך עם זה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב לטפח ולשמר את הקאצ'פרייז.

Roma ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  4. סמואל אטו Member

הבן אדם מתראיין בקצב שאיש זקן משתין.
    אם הוא לא היה מתראיין, לא הייתי מרגיש צורך לשתף בפורום ולהגיב על זה את דעתי.
    אם היה אומר דברים יותר הגיוניים(הכוונה שקרים יותר נכונים) אז אולי גם הייתי מגיב אחרת, אבל בן אדם שאומר בריש גלי שהוא לא בודק את ה"שותף" שלו ולא אכפת לו כמה כסף יש לו, הוא פשוט נוכל ושקרן וחשוב לציין את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/21
    oranfu אוהב/ת את זה.
  5. itzik.miro Member

אה, בגלל שהבן אדם מתראיין עולה אצלך הצורך לשתף אותנו בראיונות שלו ולכתוב כל הזמן את אותו הדבר. הבנו שאתה חושב שהוא נוכל ושקרן, שחרר אותנו מהראיונות המעיקים שלו והמתגובות המיותרות האלה עם אותה שורה תחתונה או בקיצור: די עם האובססיה, זה לא בריא לנפש.

יש מכבי חיפה, יש מכבי תל אביב, יש פפ גווארדיולה, יש ברצלונה - לא חסר לך במה להתעסק אז שחרר אותנו מחוגג ומהמנטרה הקבועה שלך. אוהדי לה פמיליה לא חופרים כמוך על חוגג.

6. סמואל אטו Member

דעה מעניינת, אך לא זכור לי ששאלתי אותך במה להתעסק.

7. itzik.miro Member

אז אולי הגיע הזמן שתשאל אותי, כי זה נראה כאילו חוגג רודף אותך בחלומות.

8. Roma מנהלים

מה אתה רציני משווה בין ערוץ שמוגדר ערוץ ספורט ועסוק יותר בפוליטיקה מאשר ספורט מאשר פורום באינטרנט? בניגוד לערוץ הספורט בפורום לא דוחפים פוליטיקה בספורט אלא באוף טופיק.

הצביעות היא שלך שאתה מסכים עם הפוליטיקה בערוץ הספורט וקשה לך לראות ביקורת על כך. ממליץ לך לשמוע עוד מונולוג חמוץ של שגיא כהן.

יש בפורום הישראלי נושאים שלא יורדים מהפרק גם שהם לא בכותרות, אנשים אובססיביים, בסוף חוגג עומד בתשלומים והתחייבויות שלו וזה מה שחשוב. הבעלים המושלם? לא.

Abu George, Nigel de Jong ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דעה חשובה ומקורית שעדיין לא נאמרה כאן: חוגג נוכל רמאי ורודף פרסום.
    יאללה תזרקו עליי לייקים.

10. itzik.miro Member

בלי תוספת קישור לכתבה שמדברת על העסקה זה לא מתקבל.

11. italiano Member

קצת משעשע שחוגג בעצם מבקש שקט תקשורתי סביב העסקה(או לפחות פרסום חיובי ולא שלילי) ואז רץ לאולפן שישי לעשות כתבה שעוסקת כל כולה בשייח׳ ובעסקה השנויה במחלוקת הזו.

12. yakov_y YNWA

לא סתם רשמתי את מה שרשמתי, כיוונתי לשם וידעתי שתגיע התגובה הזאת, בגלל זה ציינתי את הצביעות.
    אני בכלל לא מדבר על פורום האוף טופיק, הפורום הזה מידרדר וזה פשוט נמאס, מדיבורים על ביבי המלך (כאן בפורום הישראלי) ומערבבים כאן בפורום גזענות ועוד (כלפיי ״הטיפשות״ של השחקנים האתיופים דרך הבוכרים, מאחלים כאן קללות לבעלים של קבוצה בליגה (יענקלה), אני עוד לא מדבר על כל הדיוני כנגד מכבי ת״א ועוד ועוד.

איך הגעת לזה שאני מסכים עם ערוץ הספורט ? אני בכלל לא צופה בערוץ הזה (מגרש פתוח, החדשות, אולפן הלילה), מת לדעת איך הגעת למסקנה הזאת שאני ״מגן״ על הערוץ הזה.

לא מבין מה רע במה שכתבתי, אותם אנשים שלוקחים רגשי תגובות על האנשים האהוביים עליי עושים אותו דבר לזהבי ובוזגלו, אז אגיד זאת שוב:
    חוגג חולה פירסום לא נורמלי וגם אדם טיפש, כן רק בגלל שהוא לא אשכנזי יש עליו ביקורת.

Roma אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

אני לא מבין על מה הביקורת בכלל וממתי אחד מטיף לשני על מה לכתוב או לא לכתוב? כשהפועל תל אביב עברה לידיו של אמיר כבירי היו בדיוק אותן זמירות - הן בתקשורת והן מאוהדי כל הקבוצות שכתבו בדיון של הפועל ת"א השכם וערב. לשמחתם התחזיות הקודרות יצאו נכונות. יש סיכוי שזה יקרה גם הפעם, אפשר להבין את כל סימני השאלה סביב העסקה הזו. ויכול להיות שלא. אוהדי בית"ר קצת לחוצים ולא שקטים ואוהדי הקבוצות האחרות מקוום שזה ייפול למרות שבית"ר לא תהפוך ברגע לבאיירן מינכן או זלצבורג שמגיעה כל שנה לצ'מפיונס או זוללת אליפויות.

אני חושב, בחזרה לכדורגל, שה-0:4 על הפועל חדרה לא ישרת את בית"ר בטווח הרחוק. קבוצה מוכשרת זה כן וגם מיכאל אוחנה יתרום מתישהו אבל היא עמוסה בבעיות ויש לה מאמנים בינוניים על הקווים וזה רק דוחה את הקץ. אני כבר מסתכל קדימה וסקרן מי ייאמן את הקבוצה הזו ב-2021/22. לדעתי אצילי התבלבל מעט, השתהה, אבל הוא יסגור במכבי חיפה. ונניח היה מגיע לבית"ר, ברור שהאוהדים מתים עליו - במקום מי?

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

מי שחושב שאוהדי בית״ר מתרגשים מכל מה שקורה לא יודע מה זה אוהדי בית״ר. הם עברו את גומא אגייר, את אלי טביב, את אביגיל שרעבי. בן חליפא זה כסף קטן בשבילם.

15. itzik.miro Member

אוהדי בית"ר נותנים להתאחדות לעשות את העבודה שלה. בינתיים 95% מההודעות בפורום הזה על העסקה הן מאוהדים של קבוצות אחרות וכל אותן הודעות מסתכמות באותו מסר.

מצב נושא:
הנושא נעול.