בית"ר ירושלים 2020/21 - פותחים עונה בבלאגן אופייני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. itzik.miro Member

יש המון מה לבקר את חוגג, המון
    אבל צריך לשים את האצבע ואת הזרקור גם על האחראיים הנוספים למחדל הזה שנקרא בית"ר ירושלים 2018-2021

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צר לי לאכזב אותך, בניון חתום על כל מהלך מקצועי של בית"ר מהרגע שמונה למנהל מקצועי ועד הרגע שבו רוני לוי פוטר ואז הוא התפטר, במיוחד על החתמות כמו מוחמד, גארסיה, אוחנה ועטר.

קינדה ופלומה הגיעו בחלון ההעברות של ינואר ושיחקו איתו, רכשים של קלינגר.

לא חושב שהיו בבית"ר מנהל מקצועי ומאמן שקיבלו כזה חופש מקצועי כמו בניון ורוני לוי, ואיך הם החזירו: 30 הפרש מהמקום הראשון, הדחה מהגביע לקבוצה מהלאומית והפסד לקבוצת אמצע טבלה באלבניה. חוגג אולי מנהל גרוע ויש לי ביקורות עליו מכאן ועד אבו-דאבי אבל כדי להתעלם מהעבודה הגרועה של השניים האלה ולהפיל הכל עליו אתה צריך להיות בן-אדם עם אינטגריטי של מוטי פשכצקי.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  3. Telkiyski Member

נייג'ל שכנע אותי.
    בניון כושל לא פחות מחוגג.

4. סמואל אטו Member

קלינגר רכש את גדי קינדה? אוקיי.
    זה בטח היה בניון שסיכם עם אצילי ואז החליט שלא להחתים אותו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. חוגג רכש את קינדה, לקלינגר שאימן את קינדה שנתיים באשדוד היה חלק גדול בכך.
    2. חוגג סיכם עם אצילי בקיץ, בניון הטיל וטו כי לא רצה שהגעה של אצילי תטיל עליו כתם שיפגע בסיכויים שלו לקבל את הנבחרת לאחר האוסטרים.

EO11 אוהב/ת את זה.
  6. yakov_y YNWA

חוגג אמר בזמן הרכישה שהוא רכש את קינדה אחרי המלצות ודחיפה של קלינגר שאימן אותו, ציין גם את אלי אוחנה שאימן והמליץ.
    חושב שבניון סירב מבחינה מוסרית מבחינתו, יש לו ילדה בגיל הזה וגם הרעש של התקשורת זה גם חיסרון משמעותי למועדון כזה.

חוגג וסלובו אשמים עצומים במצבת הבלמים של בית״ר, כל אחד עם הטעויות שלו, מחדל רציני.
    אני חושב שבלי איתמר ניצן הם היו במאבקי תחתית.

7. סמואל אטו Member

אז ניר קלינגר הביא את קינדה בתקציב ה"עתק" של בית"ר? או שבמקרה הטוב קלינגר אמר לחוגג שקינדה יהיה רכש טוב?

וכשערן לוי בוזגלו חתמו, זו הייתה החלטה של גיא לוזון?

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שערן לוי, בוזגלו וגיא לוזון מאוד רלוונטיים לדיון הנוכחי שעוסק באחריות של חוגג בקבוצה הנוכחית לעומת זאת של בניון ורוני לוי.
    הבנתי שציירת מטרה סביב החץ ואתה כרגיל לא מוותר ולכן בכל הודעה אחרי שמפריכים את הטענות שלך אתה הולך אחורה עוד חלון העברות(עוד רגע אתה מגיע לתקופת טביב) אבל שחרר, חוגג טמבל שלא חף מטעויות אבל להפיל עליו את כל האחריות אחרי הנזק שחברים שלך בניון ורוני לוי עשו זה גניבת דעת רצינית.

Roma, itzik.miro ו-EO11 אוהבים את זה.
  9. סמואל אטו Member

לפני שאני חוזר לדבר על כדורגל?
    יש לך עוד מילים שאתה רוצה להכניס לי לפה או עוד משהו שאתה רוצה להגיד לגופו של אדם? לא, יופי.

מה ערן לוי בוזגלו רלוונטיים? הם רלוונטיים לבסס דפוס התנהגות של מועדון.
    הדפוס הזה אומר, שלא משנה מי מאמן/"מנהל" את בית"ר, משה חוגג הוא האיש הדומיננטי בבניית הקבוצה ולכן רוב ה"אשמה" היא שלו.
    ניר קלינגר "המליץ", יוסי בניון "אמר כן", בלי לוזון "הוא לא היה מגיע" הכל סיפורים בעלמא. אם אתה מאמין להם, לבריאות.

10. yakov_y YNWA

חוגג התערב לפני ובמיוחד אחרי בניון, בתקופת יוסי בניון גם בניון עצמו הודה שחוגג לא התערב בכלום עד הפיטורים של רוני לוי.

הכישלון הכי גדול של חוגג זה מה שקרה בינואר האחרון, האשם העיקרי שכנראה יסיימו בחוץ.

11. סמואל אטו Member

הוא הלך וסיכם עם אצילי בלי לשאול את בניון, זה לא להתערב?

12. Raulito Madridista

אני לא חושב שזה משנה מי האשם הבכיר, העניין הוא שחוגג (כמובן שהוא לא האשם היחיד) כבר כמה שנים בענף והוא לא מפסיק לטעות, לא לומד, ובהחלט יש לו חיבה לגלאקטיקוס. גם בחלון הנוכחי עם מרקו יאנקוביץ' שגם אם הוא שחקן-שחקן (נגיעות יפות בכדור אבל מוקדם מדי לדעת) אולי היה עדיף להביא בלם. אני חושב שאת קונטה היה צריך לחתוך מזמן (לשלם לו - אין ברירה) כי הוא עושה רק נזק, וגם בחירת המאמנים הייתה לא טובה, כי גם עם מה שיש אפשר וצריך היה לחלץ פלייאוף עליון, כולה ק"ש ומכבי נתניה מתמודדות. לגבי עומר אצילי אני לא חושב שזו טעות כה קריטית ושום תמיד מגיעים לעניין של שחקני קישור התקפי ומעלה, ככה לא בונים קבוצה וככה לא מתקנים. מה תפקידו של אלי אוחנה בכוח? אני באמת שואל, חוץ מלראות אותו מתבאס או קופץ בגולים בזמן משחקים? הוא כמו אודליה שלנו המנכ"לית הכל יכולה?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הכישלון הכי גדול של חוגג היה להמשיך עם רוני ובניון עד לנקודה שהנזק שהם עשו היה באמת גדול.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשאל איזה התערבות פושעת, אחרי מכירת גארסיה הוא סיכם עם הישראלי הטוב בליגה באותה עמדה והביא אותו למנהל המקצועי על מגש וגם אז השאיר לבניון את זכות ההחלטה וכמו שאנחנו יודעים בניון ויתר משיקולי אגו/פוליטיקה אישית.
    אחרי 5 שנים עם טביב, אותו אחד שבמשך כל העונה האחרונה שלו פה קבע הרכבים וחילופים בוואטסאפ לבחור אקראי ואנונימי אותו כינו בתקשורת "מאמן" אני מצטער שזה לא ממש מרגש אותי שזאת הייתה ההתערבות היחידה למנהל המקצועי המהולל.

בעולם בו שיח הספורט בארץ לא מושפע מכל הצנציפרים, יוסיפוביצ'ים ופשכצקים במקום ללכת למקום הקל של לבקר את חוגג על כל שטות כי זה הכי קל ובנאלי היו גם הולכים לעומק ובודקים למה בשנה ושלושה חודשים הרכשים היחידים שהם מחוץ לקופסא של המנהל המקצועי המהולל יוסי בניון, בעל הקשרים הבלתי נגמרים באירופה וביקום הם דיוגו ורדסקה ולירן רוטמן ולמה הוא התעקש על מאמן חלש ומיושן כמו רוני לוי.

itzik.miro ו-Roma אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

מי מינה את בניון? מי מייצר רעשי רקע אינסופיים? מי פותח עונה עם מנהל מקצועי ומאמן שהוא לא מאמין בו?
    יום אחד יש שיח, יום למחרת חוגג על "אדי דלק אחרונים".
    לא תצליחו איתו כבעלים. יש לו את כל התכונות הרעות של שחר,ןהוא לוקח אותן לקיצוניות מסוימת, כנראה בגלל שהוא צעיר הרבה יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.