בית"ר ירושלים 2020/21 - פותחים עונה בבלאגן אופייני

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏28/8/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

מה שכן, עברו בביטר של חוגג שחקנים לא רעים בכלל ואפילו מצויינים לליגה ישראלית.
    קינדה, גארסיה, אפשר להגיד גם פרדי.

הבעיה שהוא נראה לי מחפש רק אקזיטים כל שניה.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא היית רק חד סטרי במחשבה ובראייה שלך היית יכול לראות שכולנו כאן אומרים שחוגג לא בעלים אידיאלי ומתנהל גרוע, אני אישית לא מאמין בו.
    אבל שבאים לספר מי אשם אי אפשר להזניח את החלק הלא קטן של בניון ורוני לוי בסיפור.

itzik.miro, italiano ו-Roma אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

אני קודם כל מסתכל לאורך תקופה ארוכה. חוגג כבר מספר עונות בתפקיד ובניון עם רוני לוי לא היה את כל התקופה שלו.
    לא צריך לנתק את האווירה מסביב ואת כל הרעש שחוגג מייצר. זה מפריע ומסיח את הדעת.
    אני חושב שהחלק של חוגג יותר הרסני. למשל הקטע שרוני לוי החל את העונה, זה בדיוק מכבי חיפה 2016/17. גם זהות אותו מאמן וגם אפילו הדחה מביכה מאירופה בשני המקרים.
    בזבזו את כל הפגרה לחינם.

4. סמואל אטו Member

אז עכשיו הוא כן מתערב, רק שזו התערבות טובה. סבבה, חשוב לדעת.
    אם אתה לא מצליח לבד את הבעיה של מועדון שהבעלים שלו ממנה מנהל מקצועי ואז עושה את העבודה בשבילו אז אין לי יותר מה להוסיף.

רק תעשה טובה, תפסיק להטיף לי מוסר על מי אני בוחר לצייר מטרה סביב החץ כשאתה עושה את זה בעצמך.

5. itzik.miro Member

זה מצחיק לראות שניי אנשים שלא חיים את המועדון מנסים להגיד לשלושה - ארבעה אנשים שהמועדון בדמם וחיים אותו יום יום שליוסי בניון ולרוני לוי אין חלק משמעותי בכישלון של בית"ר.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

6. סמואל אטו Member

הופ, הנה עוד הודעת אובססיה.
    רק תסביר לפשוטי המוח כמוני איפה טענתי שלבניון ורוני לוי אין חלק בעונה של בית"ר?
    איפה בכלל דיברתי על מה שקרה בעונה הזו מקצועית? את זה אני משאיר לאנשים חכמים כמוך.

7. Raulito Madridista

מה זה קשור אם מישהו אוהד בית"ר ירושלים או לא, אסור לנתח את המצב שלה? הסגל היה לא (מספיק) טוב כבר בקיץ, ברור לכולם מי אשם. יוסי עשה טובה לכולם והתפטר, הוא לא אמר שהוא נכשל כמובן אלא הגן בחירוף נפש על הפרטנר שלו, וכעת הכדור היה אצל חוגג שבחר קודם כל גרוע מאוד את המאמנים וגם הסגל לא התחזק מספיק. יאנקוביץ' הגיע והעמדה של קשרי הכנף עמוסה אבל בלמים טובים אין בנמצא למשל. בית"ר נופלת משמעותית ממכבי חיפה ומכבי ת"א אבל הסגל שלה חרא לעומת מ.ס אשדוד ומכבי פ"ת, בפער כזה? זה לא נכון. אגב גם את יוסי בניון בחר אחד בשם משה חוגג שהתלהב מהקשרים הפוטנציאליים שלו וכן הלאה, אולי חלם על זרים גדולים שידרכו בבית וגן אבל לרואה לא הגיע לדוגמא. על סמך מה הוחלט שיוסי יהיה מנהל מקצועי מדהים?

8. itzik.miro Member

יש לנתח את המצב ויש לומר שרק חוגג אשם ולפטור את מר "שיחקתי באנגליה אז יש לי קשרים" ואת אדון "שיחקנו טוב אבל לא הצלחנו להבקיע'.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שבניון נכשל בבית״ר, אבל זה הרגיש לאורך כל הדרך שגם חוגג שם ברקע מקבל החלטות, מחתים שחקנים, דוחף להחתים עוד ועוד שחקנים התקפיים (גם היום) כאילו זה קט רגל בשכונה ולא צריך גם כאלה שיעשו הגנה או ירוצו.

סמואל אטו ו-alexshw אוהבים את זה.
  10. itzik.miro Member

זה ידוע שחוגג נמצא ברקע, אף אחד לא טען אחרת.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי ברדה ודראפיץ יפוטרו? עכשיו או בקיץ?

12. Butragueño מנהלים

מה זה כבר משנה?
    את מי יש להביא עכשיו? או שישאירו אותם עם המשכורת או יוסי מזרחי עד סוף העונה.

13. yakov_y YNWA

בית״ר רק 6 נק׳ מירידה והשנה התחתית בוערת כי כולם משיגות נק׳ ואין נמושות, מכבי נתניה ירדה ליגה לא מזמן עם 37 נק׳ ואני חושב שגם השנה 37 נק׳ לא יספיקו שזה נדיר.
    צריך לשקול זאת, בטח כשבית״ר עם ההגנה אחת החלשות בליגה אם לא החלשה ביותר (ביחד עם הפועל חיפה לדעתי) ויש לה מאמנים שלא יודעים לאמן הגנה או לא מאמינים בזה.

14. alexshw Member

בלבול כנראה יכול לעשות טוב לבית"ר, אבל זו תהיה הטרלת על לשועה -)

15. סמואל אטו Member

ברקע - אתה מתכוון לקדמת הבמה אני חושב.

מה יעזור לפטר את דראפיץ' וברדה? את מי כבר יביאו?

בלבול היה תפור לבית"ר של העונה הזאת.
    הוא היה משחק ב-3 בלמים כמו שהוא אוהב כי לבית"ר אין מגנים טובים, ואפילו שועה היה פורח כי בניגוד לתקופה בחיפה בלבול כן היה מסתמך עליו עם הסגל הזה(זה גם המערך שהצליח איתו בבני יהודה). כמובן שמישהו, שאסור לנקוב בשמו כאן בפורום, החליט על מינוי יותר "מגניב" כמו שהוא אוהב.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/21
מצב נושא:
הנושא נעול.