בית"ר ירושלים 2021/2022 - הרבה בלאגן, קצת כדורגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏30/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזכיר למי ששכח שרק לפני זמן קצר בן זקן שם ערבות של מיליוני שקלים כדי שחוגג ישוחרר ממעצר, לא חושב שהקומבינה שמנסים עכשיו לעשות תצליח…

2. DRORIKO Member

בסדר ג׳קי בן זקן לא קשור לאשדוד, לפחות לפי רישומי ההתאחדות :wink:

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

מזל שהנשיאה לא עושה עסקים עם ג'קי וחוגג

טונאלי, oFiRzZz ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

השבוע ראיתי בובה של לילה. ״שוקו״ שואל את אבוקסיס מה דעתו על בית״ר ולהפתעתי הרבה הוא דווקא הרעיף מחמאות למועדון למרות העבר ביניהם, עכשיו אני מתבשר שהוא בדרך לאמו את בית״ר. בינינו זה היופי בכדורגל הישראלי, שאתה חושב שכבר ראית הכל ואז מסתבר לך שעוד לא ראית כלום.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם אני מרחם על מימר או לא. תוך פחות מ12 חודשים פוטר מהפועל חדרה וסכנין, מקושר לבית״ר, משחק אותה אבו עלי ״מחכה לראות אם אוכל להביא רכש״, מודיעים על אבוקסיס על הראש שלו ויוצא בכותרת ״לא אאמן בבית״ר״.

prica9 אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

בתור מאמן הוא צריך לפתוח את כל האפשרויות, אבל בלי קשר אין סיבה שיהיו לו מילים רעות על בית"ר.

7. Raulito Madridista

גם אין לו ממש סיבה להגיע בתזמון הבעייתי הזה ואני לא חושב שבית"ר ירושלים תרד (הסגל נשמר), אבל יש סימן שאלה גדול לגבי הפן הכלכלי ובשנה הבאה מי מבטיח לו שיש קבוצת צמרת? יוסי מרוויח הרבה בבני יהודה כידוע לי, אולי אפילו המאמן היקר בארץ פרט לברק בכר - מבין הישראלים, והוא די מזוהה עם הכתומים. אני פחות מתייחס לעבר של אבוקסיס מול בית"ר כי עבר כל כך הרבה זמן והוא הוכיח את עצמו כמאמן טוב ואני חושב שכל הכעס כלפיו שקע מה גם שהוא כבר שנים לא בהפועל ת"א. משה חוגג על פניו עם מהלך שמראה שאכפת לו מבית"ר אבל קשה לבטוח בו. למה שאלי אוחנה 'יסרב' לאשר את מינוי אבוקסיס אם יהיה איכשהו כסף?

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ווין ווין לכולם. אבוקסיס יכול להרים קצת את הקריירה,וביתר מביאה מאמן שהתכונה הכי טוב אצלו זה לבוא כאנדרדוג.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוקסיס פעמיים ירד ליגה עם בני יהודה כשבא להציל אותם באמצע העונה וגם אז לפני המינוי אמרו עליו את אותם הדברים.
    חוגג ממשיך להטריל את האוהדים והמערכת כי משעמם לו אחרי שסגרו לו את מפעל המסיבות הביתיות, אני לא מבין למה אבוקסיס רוצה לשתף עם זה פעולה ולרדת עונה שניה ברציפות.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

@Nigel de Jong, מבחינתך כל מה שקרה עם בית"ר ירושלים והתקופה בהפועל תל אביב לא רלוונטית כבר ואתה שופט אותו רק מקצועית, כן? אני מניח שאתה מסכים שנניח ובית"ר צולחת את התקופה המחורבנת הזו ובונה קבוצה נורמלית בעונה הבאה, נניח מה שהיה בעונת 2019/20 - אבוקסיס הוא אחד המאמנים הטובים בארץ גם אם הכדורגל שלו לא מי יודע מה (אני חושב שבני יהודה שיחקה כדורגל סביר והוא קידם את דולב חזיזה, יובל אשכנזי ואפילו את צ'יבוטה). צריך לזכור גם שכל מיני הלוואות וקבלת תשלומים מוקדמים נניח מהשידורים לעונה הבאה, משרד כרטיסים או לא יודע מה - זו צרה שאין איך לצאת ממנה, גם הפועל יכולה לספר על זה. בעצם דוחים את הקץ.

אגב אני חושב שאין ליוסי ממש אחריות על ירידת הליגה בעונה שעברה. המועדון חיכה יותר מדי זמן עם מינוי מאמן ולא היה לו מרווח לשינויים. כלומר בטח שהוא לא נקי אבל זה לא ממש כתוב על שמו.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסקתי לקחת את בית"ר ברצינות כי מדובר במועדון מת שנרצח ע"י משה חוגג בסיוע ההתאחדות והמנהלת.
    כרגע המועדון הוא גופה מהלכת ובמצב כזה שרק השם נשאר וחייבים לעלות לשחק עד סוף העונה אין מה לחשבן לאבוקסיס או לכל אחד אחר על העבר שלו. אחרי שנלך לפירוק מתישהו במהלך השנה הקרובה ונחזור לחיים נתעסק בדברים כאלה שמעסיקים אוהדים של קבוצות פעילות.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  12. רוברטו באגיו31 Member

מצטער על השאלת קיטבג, אבל למה שאבוקסיס יסכים להכניס את הראש שלו לקו צרעות הזה שנקרא ביתר ?

יש לו רק מה להפסיד מהסיטואציה הנוכחית : סגל גרוע, בוס עבריין, הקהל נגדו והוא גם בקושי ירוויח כסף.
    .לדעתי גם יחתימו אותו רק עד סוף העונה, הרי אין כסף מעבר לזה .
    אז הוא יאמן את ביתר חצי שנה, יתבזה בתפקיד ובסוף העונה יעזוב בבושת פנים .

אני גם לא מבין את המאמנים האלו שאיך שהם מפוטרים מהתפקיד שלהם, הם ישר רצים לג'וב הבא .
    האנרגיה סביב אבוקסיס עכשי היא גם ככה שלילית אחרי הכישלון בבני יהודה והפיטורים ע"י החבר שלו.

מתבקש שינוח חצי שנה בבית במקום ישר לקפוץ כמו מטומטם לג'וב הראשון שמציעים לו .

13. DRORIKO Member

זה לא עזר לבני יהודה להשאר שנה שעברה בליגה…

14. oranfu Member

לא ממש התעמקתי, אבל אולי הרציונאל הוא שגם ככה כולם מצפים מהם לרדת.
    אם יירדו - לא תהיה עליו אשמה.
    אם יישארו - הוא ייצא ענק.

15. matanbl22 Member

יש פה איזו קומבינה מאחורי הקלעים

מצב נושא:
הנושא נעול.