בית"ר ירושלים 2021/2022 - הרבה בלאגן, קצת כדורגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏30/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

זה עדיין ידבק אליו. ראה למשל קורצקי שהפך להיות מזוהה עם הירידה של הפועל למרות שהיו אשמים יותר גדולים ממנו ולמרות שהורידו לקבוצה 9 נקודות. ראה למשל לחמן והפועל רעננה. יש הרבה דוגמאות. את הציבור/תקשורת לא מעניין אם אתה אשם או לא אשם בירידה, מה שמעניין אותם זה שיש דם.

2. רוברטו באגיו31 Member

כרגע ביתר מעל הקו האדום, המינימום המצופה מאבוקסיס זה להשאיר אותה לפחות באותו מקום .
    להפועל ירושלים יש סגל יותר גרוע משל ביתר ומכבי פתח תקווה 7 נקודות הפרש מהם.
    אם ביתר תרד עם אבוקסיס זה כישלון גדול בשבילו, בטח לרדת עם מועדון שלא ירד ליגה 30 שנה .
    את האוהדים של ביתר לא מעניין כלום, אם הם יירדו ליגה ועוד איך יאשימו את אבוקסיס .

ואם הוא ישאיר אותם, אז גם ככה הוא לא יישאר בתפקיד, אז מה ייצא לו מהכמה חודשים האלו ?

טוב כנראה שהוא באמת שרוט או שיש פה באמת קומבינה של חוגג ואברמוב.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שיש פה קומבינה זה ברור.
    אבל בית"ר רק מרוויחה פה. אבוקסיס עדיף בהרבה על מזרחי,גל כהן או מימר.

4. Raulito Madridista

זה היה יום הזוי גם במונחים של בית"ר ירושלים, אבל אני חושב שאם אבוקסיס אכן מתמנה אז כולם ישכחו מזה די מהר, למעט אולי שרון מימר (אגב, קראתי את 'רשימת הרכש' התיאורטית שלו והיא הייתה די אופטימית). אני בטוח שאבוקסיס שורד עם הסגל הזה, ואפילו מאמן אחר שהוא לא גל כהן. מה שכן, לגבי עונת 2022/23 אין ממש אופק. הלוואה שמשאירה את המועדון שאינו חדל פרעון עכשיו - באה על חשבון העונה הבאה. לא שאבוקסיס נחנק מהלחץ אבל בבני יהודה, שכן יכולה להעפיל לליגת העל וגם להגיע לחצי הגמר ומשם לכו תדעו - הרבה יותר נוח. אגב, שועה מתפקד תחת לחץ יחסית, הוא עוד ינצח משחקים, זה חשוב שהוא נשאר.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

השלב הבא הוא גל סוקולובסקי כראש מערך קשרי קהל.
    חוגג כנראה מנסה לאזן את שהותו המדורים הפלילים, שיהיה קצת קורבן ולא רק נאשם.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. yedidel Member

לא אמרו פעם שאין סיכוי שאבוקסיס יתקבל חזרה בבית"ר?

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול להסביר לי משהו. בית"ר משחררת שחקנים בגלל בעיות כלכליות, אבל מחתימה עכשיו את אבוקסיס. הוא יעבוד בחינם?

oranfu ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אברמוב ישלם לו.

9. Raulito Madridista

- המאמן הכי טוב שאפשר לבקש במצב הנוכחי, פי כמה וכמה יותר טוב מהשרון מימרים. אני אפילו קצת מקנא שיוסי אבוקסיס מאמן את בית"ר ירושלים
    - אף שחקן משמעותי באמת לא עזב להוציא אולי זר אחד שהוא לא יאנקוביץ' כמובן. ירדן שועה פה, אביאל זרגרי פה, גם אוראל דגני שאולי יחזור לו החשק.
    - נקודות לא ירדו, המצב בליגה קשה אך בטח לא בלתי אפשרי כשיש ארבע קבוצות בקלחת ומכבי פתח תקווה עמוק-עמוק-עמוק בבוץ.

אני בהלם שבני יהודה ויתרה על אבוקסיס שכל כך חשוב לה, על אחת כמה וכמה לאברמוב, אבל במונחים של 21/22 - יום מוצלח מאוד לבית"ר ירושלים, תשע נשמות, באמת סחטיין (אני האמת כן הנחתי שיימצא פיתרון, לא מופתע). אף אחד לא יודע מה יקרה עוד כמה חודשים ובכדורגל הישראלי דברים משתנים מהר מאוד. כמו שצ'ולו אומר - צריך ללכת 'פארטידו אה פארטידו'. תרחיש האימים לא התממש אפילו בחלקו וזה מה שחשוב.

10. סמואל אטו Member

נראה לי הלהבות ירדו מזמן בכל הקטע הזה של אבוקסיס-בית"ר, אבל יש פה אנשים שיוכלו להגיד יותר טוב ממני.

11. alexshw Member

https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273205098_1724151031257079_3054004274617262361_n.Xxx?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CeWF4aa67xMAX_afaCt&_nc_ht=scontent.ftlv5-1.fna&oh=00_AT_QINT2UjgHB6AJDUUvOQT95nrnHzoY1aUjFqezP2V7Zg&oe=62002D72

זה כשאוהד בית"ר הציע למכור כליה, רק שישאר.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי אוחנה הוא היה השחקן הכי אהוד והכי מזוהה עם בית"ר עד לפני המעבר להפועל ת"א.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוקסיס הוא אחלה מינוי לבית"ר בינואר מבחינה מקצועית (בטח במצבה הכלכלי), אבל די ברור שמינוי כזה לא היה יוצא לפועל אם היחסים בין חוגג לקהל היו תקינים לאור האנטי לאבוקסיס אצל אוהדי בית"ר.
    מרגיש שמבחינת חוגג יש כאן רווח כפול, גם מאמן מוכח שמגיע כשאין כסף במועדון, וגם עושה צעד שלה פמיליה לא אוהבים בזמן שהם מפגינים נגדו...

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

שחקנים שמזוהים עם בבית''ר עוברים חופשי להפועל ת''א, וההפך. זמנים שונים

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כמעט 21 שנה.

נתחיל מזה שאבוקסיס לא מינוי כזה טוב לדעתי כמו שכותבים פה, נכון שזה עדיף על גל כהן ויוסי מזרחי אבל לא בהכרח על מימר.
    הוא מגיע במומנטום רע מאוד בקריירה, גם מבחינתו כבר כתבתי הוא מגיע לקבוצה שנמצאת עם רגל וחצי בלאומית וזה אחרי שהוא ירד כבר ליגה השנה(ירד גם ב2014) ועבר חצי עונה רעה מאוד בבני יהודה. עוד נקודה ששמתי לב אליה כבר כמה שנים והיא שאבוקסיס מאז שעזב את הפועל ת"א כמאמן מכין את הקרקע לחזרה לבית"ר כדי לפתוח לעצמו עוד אופציה אצל הגדולות, בשנים האחרונות הוא בקושי היה חוגג בגולים בטדי אחרי שערים של הקבוצות שלו, גם בראיונות הוא נזהר יותר מדי מלומר מילים רעות על בית"ר או הקהל שמקלל אותו כבר 20 שנה.

לגבי הקהל והכל לא מבין למה בכלל מעלים את זה לדיון, מישהו יכול למצוא לי משהו אחד בהתנהלות של בית"ר ירושלים כיום שיכול לרצות את הקהל, עזבו לרצות, לא להכעיס או להרתיח? כל ההתנהלות של העב"ם מבאר-שבע מאז הקיץ נועדה כדי למרר לעשרות אלפי אנשים את החיים והוא גם הצליח ומצליח. בנה קבוצה גרועה, מאז דצמבר אין מאמן, משכורות אין, ערבויות אין, רכש בינואר אין, הוא רושם חובות אישיים שלו על המועדון, בית"ר בסבירות מאוד מאוד גבוהה בדרך לירידת ליגה ופירוק בחצי שנה הקרובה וזה לא באמת מזיז לו שיש לו הפגנות מתחת לבית מדי הערב ועם השנאה הכוללת של כל הקהל אני תוהה לעצמי אם הוא בכלל מסתובב לבד בחוץ ביומיום.

אז הוא מינה את אבוקסיס למאמן...בואו אם הוא רוצה הוא גם יכול להחליט שמעכשיו עולים לשחק באדום ולשנות את סמל המועדון לתמונה של הבולבול שלו. זה לא שיש כאן התאחדות, בקרה או מנהלת שדואגים לאוהדים ולמועדונים. הכל אפשרי.

מצב נושא:
הנושא נעול.