בית"ר ירושלים 2021/2022 - הרבה בלאגן, קצת כדורגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏30/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

או שפשוט נוח לרוב אוהדי ביטר (אלה שהולכים למשחקים) לזרום אחרי לה פמיליה בתירוץ של "כן אבל הקבוצה זבל אז אני לא עושה מנוי".

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מנויים.
    יש בית"ריסט VIP שזאת הונאה ברמת הדניס ומישל.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ויכוח שחוגג ליצן .
    העונה זה הוא כבר זורק זין,אבל בעונות הקדומות שהו אכן השקיע ולא מעט,לא ראינו כמות מספקת של מנויים.
    הכול קשור בהכול אם עוד לא הבנתם.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא הבנתי.

5. Telkiyski Member

תפרט?

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיץ שביתר רכשה את עלי מוחמד, ליוואי גרסיה ואוחנה, מנוי עלה 850.
    הקיץ המחיר עלה ל 1100+ והיה תנאי שרק חברי הביתריסט יוכלו לעשות את המנוי והדד ליין לקניית מנוי הוא איזה חודש לפני סגירת החלון.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז תן לי לנסות להאיר את עינייך.
    כשחוגג הגיע במוטיבציית שיא,ושפך לא מעט כסף,הוא חשב שבתמורה הוא יקבל מהקהל פידבק חיובי בדמות הגדלת מנויים,כמו שהוא רואה בשאר הקבוצות הגדולות.
    שהוא ראה שזה לא קורה,והוא חוטף על הדרך לא מעט ביקורות (רובן מוצדקות בהחלט),היא איבד את המוטיבציה להמשיך להשקיע,אז במקום רכש מקבלים הסתת נושא ומלחמה בלה פאמילייה.
    קח אותנו לדוגמא,שחר חטף הרבה יותר חזק מחוגג בשנים האחרונות שהיו איומות,ובצדק. אבל הקהל שלנו המשיך לקנות מנויים ולמלא את סמי ולא משנה כמה חרא נראנו,והגענו לתחתיות שיהיה קשה לשחזר.

האיש הזוי וחולה פרסום,אבל הכוונות שלו להשקיע היו אמיתיות. שהוא ראה שהוא לא מקבל בחזרה מהקהל הוא ניסה לצאת החוצה ולמזער נזקים בעיסקה עם שיח מפוקפק,וכשזה קרס הוא פשוט התחיל לזרוק זין.
    שוקה תחתונה,הוא אשם,אבל לקהל שלכם יש חלק בסיפור.

8. Telkiyski Member

כלומר יכולתי לקנות מנוי בלי "ביטריסט" עד חודש לפני סגירת החלון, ועכשיו אם אני רוצה לקנות מנוי עלי לעשות "ביטריסט"?

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סליחה אם אני מטעה ונייג׳ל יתקן אם כן, לדעתי אין אפשרות בכלל לעשות מנוי בלי ביתריסט והעונה אין אופצייה בכלל לעשות עוד מנוי כי עבר הדד ליין שחוגג קבע.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפורט בתמונה איך עובד השיט הזה, אם אתה רוצה להפוך את הוראת הקבע למשהו דמוי מנוי תוסיף עוד 65 שקלים.

כלומר אם אתה אוהד של מכבי חיפה/מכבי ת"א/הפועל ת"א/הפועל ב"ש ותרצה ללכת על האופציה הזולה ביותר למנוי אתה תשלם בין 800 ל-850 ש"ח. אם אתה אוהד בית"ר האופציה הזולה ביותר למשהו שאפילו לא מוגדר כמנוי היא 1200-1400 ש"ח.
    עכשיו תוסיף לסל את הציפיות של הקבוצות הנ"ל ואת הקיץ שהן עוברות ותגיד לי אם לא מדובר בבעל בית מנותק(שלא נדבר על התגובות שלו לאוהדים נורמלים שהעבירו ביקורת על המחירים).

https://www.beitarfc.co.il/wp-content/uploads/2021/07/WhatsApp-Image-2021-07-21-at-09.58.00.Xxx

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש שם עוד איזן חרטא אגב שהתשלום הוא התחייבות לכרטיס הביתריסט וכל משחק שחבר הביתריסט ירצה להיכנס, יצטרך לשלם עוד חמישה שקלים.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

באותו קיץ עלה לי 1005 וקניתי מנוי למערבי מסומן בתאריך לפני עליית המחירים ומחדש מנוי.
    הקיץ אין מנויים, רק בית"ריסט VIP, תסתכל בהודעה הקודמת שלי. הדד-ליין כבר נגמר לפי מה שאני יודע.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הוספתי את זה הודעה אחרי. מתחייב לביתריסט ומשלם עוד 5 שקלים למשחק. איזו חרטא.

14. Telkiyski Member

בדיחה

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר אני אגיד לך בידידות שאתה פשוט לא מבין על מה אתה כותב אם אתה בטוח שהפסקת ההשקעה של חוגג הגיעה מכך שהוא "איבד מוטיבציה".

להשוות בין בית"ר למכבי חיפה ועוד לכתוב עליכם שהגעתם לתחתיות שיהיה קשה לשחזר...הלו, תחזור למציאות.
    סתם לידיעה, בית"ר בעונת 08/09 הכניסה מהקהל פי 2 בערך ממכבי חיפה וזה בעונה שמכבי חיפה לקחה אליפות. מאז מכבי חיפה נשארה בבעלות של הבעלים הכי יציב בכדורגל, כמעט בכל קיץ הביאה רכש יקר - זרים, ישראלים בכירים מהליגה ולגיונרים, הציפיות תמיד היו אליפות או קצת מתחת, היו שלבי בתים באירופה, מעבר לאצטדיון הכי חדיש ונוצץ בארץ. העסק עובד כמו מכונה ביחס לקבוצה ישראלית.
    בית"ר מאז: 4 שנים ללא בעלים וכל קיץ לווה באי-ודאות בנוגע לעתיד המועדון, אגייאר, אדלר ולוין, קרבות תחתיות, 0 תארים, מכירת כל שחקן מצליח אחרי שנה-שנתיים, עונת צ'צ'נים, תקופת טביב, מעבר לחוגג שמלבד קיץ אחד של התלהבות התגלה כטביב 2.0 פחות ההבנה בכדורגל. בקיצור הקבוצה הכי לא יציבה ומדשדשת מבין הגדולות בכדורגל הישראלי, לך תבנה קהל מנויים בתוך כל החרא הזה.

וכן אם חוגג שבקיץ הראשון בו השקיע ואפילו לא הציב אליפות כמטרה הוא שבר שיא מנויים(8600 מנויים, מעל 15K מחזיקי בית"ריסט) היה מתנהל באותה היציבות של שחר או אפילו קרוב לכך מאז אז גם אצלנו המספרים היו עולים והיה נוצר בסיס מנויים חזק יותר מהעבר. לא חושב שלקהל של בית"ר היה צ'אנס בכלל ליצור תרבות מנויים עם מה שהלך פה בעשור וקצת האחרונים, אין מה להשוות ליציבות של שחר(30 שנה), גולדהאר ואלונה(עשור+). עונה לאחר מכן היה קורונה ולא היה קהל והעונה הוא אפילו לא נותן לאוהדים אפשרות לעשות מנוי.

עידן444, abcd ו-Roma אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.