עם כל האהבה ל var. זה מזיין את השטף של המשחק. לדעתי צריך להגביל כל קבוצה לפעמיים במשחק. כמו בטניס (העיקרון, לא כמות ההגבלה)
איך אנשים שעובדים בכדורגל אף פעם לא מבינים ששחקני הכדורגל הטובים בעולם לא טובים בלבעוט פנדלים. פנדלים נבעטים הכי טוב ע"י שחקני הגנה.
כבר פחדתי שזה עוד דיליי של פרטנר, במחצית הראשונה זה לא היה. וייץ צעק שער בערך כשמרוקו בעטה את הקרן. עכשיו דמיינו שמרוקו לא סופגת שער דקה 90 מול איראן. יכל להיות עכשיו מעניין.
לכל נבחרת גדולה יש במונדיאל איזה משחק נפל, גם לאלה שזכו. זה קרה לספרד של דל-בוסקה נגד שוויץ ואפילו המשיך, זה קרה גם לאיטליה במשחק נוראי בבתים, ברזיל 'גנבה' נגד תורכיה ב-2002..אבל אנחנו נראים יותר מדי גרוע וגמרנו כבר בשלב הבתים את מסכת 'המשחקים הרעים'. זה היה רע מאוד ומאכזב, גרוע ממה שחשבתי. אנחנו מזייפים, משחקים בכאילו. מיותר לציין שחקן כזה או אחר, רק איסקו ולפרקים אינייסטה - באמת הגיעו, ההגנה בחופשה. אני די קרוב לאבד אמון בנבחרת הזו. זה מרגיש כמעט כמו הדחה. זה מרגיש כמו הפסד, לא מעניין הגול של יאגו, בושה וחרפה. ניצלנו מאורוגוואי אבל הדחה היא עניין של זמן. אין לנו את הטירוף כמו לאחרות והיינו חסרי אונים. 'לשמינית הגמר בזכות ה-VAR', כתבו במארקה, ת'אכלס. תיקו במשחק השני, איראן משווה ל-1:1 בפנדל. ויש דיליי בשידור של רמי וייץ, קודם סאונד ואז תמונה, הרסו לי את הערב. זו גם לא דרמה באמת
דווקא משחקים כאלו מעירים את הנבחרות המפסידות. אני חושב שעדיף המצב של ספרד ללכת איתו לשלב הבא מאשר המצב של פורטוגל, הם יגיעו הרבה יותר מוכנים. עריכה: רק דיברתי וגם המצב של פורטוגל נהיה לא משהו.