לאנגליה חסרה יכולת החל מקו השישה עשר. יעשו מאה אלף מסירות אבל כשזה יגיע למשהו ממשי - בעיטה, מסירה נכונה - הם נכשלו עד כה. זה רק אני או שכבר מאה שנה יש את האחים ברזוצקי ברוסיה?
לא ברור לי ההרכב הזה, איך לעזעזאל וארדי לא בהרכב ? שחקן בכושר שיא . לא מתאים לך המערך איתו ? תשנה את המערך בשבילו! זה בטוח עדיף על לאלנה או סטרלינג עם כל הכבוד. אני עדיין בדעה שהיה צריך לזמן את תיאו וולקוט לפחות בסגל, על אף שאין ספק שהיה גרוע העונה.
אתם סתם מלכלכים על רוני, הוא סבבה לגמרי. לאלנה לא טוב, סטרלינג מטומטם מדיי, וקיין בינתיים לא חד ולדעתי וארדי היה מועיל יותר עם המהירות שלו מול 2 הבלמים הזקנים של רוסיה.
מה ההבדל בין קהיל לסטונס? הנסיון, שניהם בעונות גרועות מאוד. מבין אותו שהוא מעדיף קצץ יותר את הנסיון. לשחק עם רוני זה מעמסה על כל החלק ההתקפי והקישור כי כשרוני מאבד כדורים 40 מטר מהשער ואין לו כוחות לחזור ולסגור , שחקני התקפה אחרים צריכים לדפוק את הספרינט ולעשות את זה. אוהדי יונייטד מבינים את זה כבר ממזמן ולכן גם לא מפתחים ציפיות בעמדה שעשתה איתו "רנסנס"-מרכז הקישור. הנפגע הגדול מהאיטיות והסטטיות של אנגליה זה סטרלינג שרגיל לשחק מהר. זה פשוט מחדל לראות את לאלאנה נכנס לנבדלים ולא מצליח להשתלט על כדורים פשוטים. רוסיה מרגישה עוד יותר זקנה וכבדה וזה פשוט משחק שצריך להיןת בידיים של אנגליה ולו רק המנג'ר שלה היה נותן לה כלים לנצח פה. קיין החוצה, סטארידג' פנימה ווארדי במקום לאלאנה, אין מה להפסיד פה, אינעל העולם עם השמרנות.
סטרלינג "הנפגע הגדול"? הוא חזר שנתיים אחורה בכדורגל שלו מאז שעבר לסיטי. לא יודע אם הבית זונות אצל פלגריני גרם לכך או משהו אחר, אבל בערך עד ינואר 2015 הוא היה שחקן במגמת עליה, ואז זה התהפך לגמרי. השביתה האיטלקית אצלנו, העונה הראשונה בסיטי שבא היה חכם בעיקר על קבוצות חלשות. קבלת ההחלטות שלו מזעזעת.
כמה זה קורה בסטנגה?4 נקודות?/ מה הקשר למשחק היום? הוא לחלוטין נפגע. הוא מנסה לשחק מהר, הוא עובר פעם אחר פעם את המגן שלו ואין שחקנים ברחבת החמש או בקורה הקרובה. היחידים שמנסים משהו בהתקםה זה הוא ועלי.