בית של מוקדמות מונדיאל/יורו של בוסניה,קוראטיה,סרביה ואלבניה.זה יהיה חגיגה Sent from my ONE E1003 using Tapatalk
ממה שאני מבין האוהדים הקרואטים האלו ניסו להרוס בכוונה והצליחו כמחאה נגד ההתאחדות הקרואטית המושחתת. אתם יכולים להתווכח על הדרך והבמה אבל הם לא מטומטמים רנדומליים וידעו טוב מאוד מה הם עושים.
קאליניץ׳ לא מהיר מספיק בשביל לשחק באגף, אבל לדעתי היה יכול להחליף את מנדז׳וקיץ׳ שנראה ממש לא מרוכז ומאבד המון הזדמנויות.
אני הייתי קונה את הסברה הזאת. הכל נראה מאד מתוכנן. גם אצל הרוסים במשחק הראשון. בכלל, איך הצליחו להכניס לאיצטדיון כל כך הרבה זיקוקים? לדעתי עוד הוכחה שהיתה פה התארגנות רצינית מאד לפגוע באנשים. מי ולמה אני לא ממש יודע, אבל הכוונה היתה ברורה.
אני לא התלהבתי יותר מדי ממנדז׳וקיץ׳ ביובנטוס, אבל חושב שהתכונות החיוביות שלו אמורות לבוא לידי ביטוי מול נבחרות יותר חזקות מאלה שקרואטיה פגשה עד כה. נבחן אותו מול ספרד.
מריו נתן עונה נהדרת אצלנו, ואני עוד הייתי מאלה שעיקמו את האף כשהוא הגיע. אמנם היו לא UP ANS DOWNS ועדיין הוא ניצח לנו לא מעט משחקים(ולא רק נגד הגדולות). עד עכשיו בטורניר הוא כנראה ב-DOWN שלו, ועדיין הוא נותן דברים שאנחנו זוכרים מיובה כמו משחק הלחץ הנהדר שלו (שהביא גם לשער השני של קרואטיה)
אז אולי אפשר באמת להחליף ביניהם, כך שמנדז׳וקיץ׳ ינסה להציק לספרדים מאגף ימין. אני חושב שברוזוביץ׳ לא מתאים למשחקים ברמה הזו. ככה או ככה, נראה לי שזו תהיה ההתמודדות הכי מסקרנת של שלב הבתים, בטח אם ספרד לא תנצח את טורקיה. ממש מקווה שאופ״א לא תעניש את הנבחרת המרעננת הזו בגלל האוהדים המפגרים שלה.
טורקיה פחות קשורה משלום מיכאלשווילי. עוד משהו: המתפרצות של ספרד זה בערך כמו בניית משחק עומד אצל איטליה. מוראטה רץ וזהו. גאבי סוס עבודה במקומו למרכז השדה יהיה שדרוג משמעותי. קוקה במקום נוליטו, כי הוא סוס עבודה שיכול לבשל בכל רגע נתון, כאשר במילא המגנים בספרד משחקים על תקן קיצונים. סאול במקום סילבה. אם כבר ניפויים מהסגל זה היה אמור להיות הפוך לפי הכושר של השניים בעונה האחרונה.