האוברייטד הכי גדול בכדורגל העולמי? שאלה כ"כ לא רצינית וחסרת פרופורציות. לשניה חשבתי שאולי פברגאס בעט את הפנדל.
@Butragueño בעיניי חוץ ממה שקרה עם הפנדל קויפרס בסדר גמור. בסה"כ הוא שופט טוב, אבל אולי אני לא אובייקטיבי.
ממש לא אוברייטד, שחקן ענק (שנוטה לשטויות). מסתכל על ההרכב שלכם ולא חושב שיש שחקן שלא מובן איך לא בעט.
תן יותר תוכן. בוא תסביר לי איך הבלם הראשון של ריאל מדריד, שאחראי על לא מעט שערים קריטיים, כשבינהם שער שוויון בגמר ליגת האלופות לפני שנתיים. בוא תסביר לי איך הוא האוברייטד הכי גדול בכדורגל?
ראמוס אוברייטד גם לדעתי, אבל בהחלט לא במימדים שCivil מתאר. אני חושב שפפה בלם טוב ממנו ו-ואראן ברמתו לכל הפחות, אין ספק שחלק מהקרדיט שהוא מקבל מבוסס על מעמדו ההיסטורי בריאל ולא על יכולתו הנוכחית. עדיין, הוא בקלות נכנס לטופ 10 של הבלמים בעולם וראוי בגדול למקומו בנבחרת. איפה הוא בהשוואה לפיקציות מהלכות כמו ססק ופדרו...
לגמרי! במקום עוד משחקים מהסגנון שאנחנו רואים היום קיבלנו יותר נבחרות גדולות שפוגשות נבחרות קטנות. אז אמנם לא היו התבזויות אבל זה בושה שנבחרת כמו טורקיה מתחרה עם נבחרת כמו אלבניה על עלייה לשמינית גמר .