כמאמר הקלישאה-גול שעובדים עליו באימונים. ז'סוס לוקח את הבלם לטיול, פאוליניו מחכה לקשר עין עם קוטיניו ומתחיל את הדהירה
קוטיניו הברזילאי הכי טוב נכון להיום. איזה מזל לברזיל שהוא הגיע טוב למונדיאל הזה, אחרת הם לא היו בתמונת העלייה בכלל.
אני תוהה כמה קרדיט מגיע לניימאר על החופש שקוטיניו מקבל בזמן שניימאר נסגר לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה אני מפספס בז'סוס - סך הכל חלוץ סבבה והכל - שגורם למאמנים רציניים להעדיף אותו על חלוצי-על כמו אגוארו ופירמינו?
מילא פפ שבתור מנג'ר של מועדון יש לו סוג של אחריות לחשוב לטווח הארוך, אז אגוארו אחרי השיא ולז'סוס יש פוטנציאל אז ניחא. בברזיל אין לי מושג למה הוא משחק לפני פירמינו, מריח כמו הפוליטיקה שברזיל וארגנטינה תמיד נגועות בה.
מעצבן אותי שחקן שאני מחשיב החלוץ הכי טוב בעולם יושב בחוץ קבוע בשביל שחקן שבאופן קבוע לא מתפקד. שונא פוליטיקה.
אליסון, שוער שבמדי רומא נותן ביטחון לקבוצה ברמות שלא ראיתי הרבה בחיים שלי, משמיט כל כדור והגבהה לעבר הרחבה שלו. תחושה שלי שקצת מלחיץ אותו המעמד ובהמשך הטורניר תבוא פאדיחה רצינית, מקווה שאני טועה.
2-0 תיאגו סילבה. סרביה הגיעה לכמה הזדמנויות, והשער נופל בצד השני. ברזיל נראית מוכנה לשלב הנוק אאוט. סרביה אולי לא נבחרת ברמה הכי גבוהה, אבל הקנריות מקבלות ביטחון.
לא הייתי מאשים אותו במה שקרה שם, הייתה שם הפקרות מוחלטת מצד כל הקבוצה וקשה מאוד להעביר משחקים כאלה בלי טעויות. מצד שני פה ברזיל היא מהפייבוריטיות המובהקות בטורניר, ולהיות בפוזיציה כזאת, אין מה לעשות, לא מוציא את המיטב מהרבה שחקנים. במיוחד כאלה שלא רגילים להיות פייבוריטים. בניגוד לשאר ההרכב של ברזיל, אגב.