צודק הוא צריך לעשות קצת יותר מ3 שערים ב4 משחקי הנבחרת האחרונים לפני המשחק היום(שהוא בינתיים נתן 'רק' צמד) הוא גם בעיקר צריך כל כך להוכיח ולהצדיק את המקום שלו(אחרי עונה של 25 שערים) כי אוריגי הכוכב מחכה מעבר לפינה ופשוט מספק כל כך הרבה קבלות באופן רציף ופשוט מעמיד רף ציפיות בלתי אפשרי לחלוץ שכבר כבש מעל ל30 שערים העונה(כולל נבחרת). זה מגיע עם מרשם לכדורים כתומים?
לקחו משחק אחד רע שלו ושל כל הנבחרת הזאת ובנו עליה תזה שלמה. אני לא זוכר את לוקאקו מתמודד כל כך קשה עם הגנות צפופות באברטון השנה. תשאל את ההגנה של צ'לסי שאכלה ממנו שטרונגולים.אבל זה לא האישיו, אתה עושה שינוי קיצוני בהתאם לחלופות שיש לך ומה לעשות אתה לא מעיף את החלוץ הביי פאר הכי טוב שיש לנבחרת הזאת לעשור הקרוב בשביל אוריגי או בנטקה(שבנינו אף אחד מהם לא עושה יותר מול צפיפות). וסתם ליידע הכללי הוא על 6 שערים בחמשת המשחקים האחרונים בנבחרת. שחקן שחקן כבר אמרתי? או שצריך לפמפם את זה עוד 50 פעם...
בלגיה אחת הנבחרות המוכשרות בעולם מבחינה התקפית אבל ההגנה שלה זה לא זה. זה לא יכול להחזיק נגד גרמניה וספרד.
בסופו של דבר מרטין אוניל הפסיד את המשחק. אירלנד היתה צריכה לשמור על אותה תבנית של המחצית הראשונה, במקום זה השתן עלה לה לראש, היא הלכה על ניצחון והבלגים ניצלו את זה כדי לחגוג.
נו באמת, אמרתי את זה לפני הצמד ואחרי משחק וחצי מזעזעים מבחינתו, אם וילמוטס סיפסל משום מה את נאינגולן אני מניח שהיה מקום לשנות שחקן בעמדת החלוץ לפני שאתה נוגע בשחקן שהיה אולי הכי טוב במשחק של בלגיה מול איטליה. אני מבין שלוקאקו אהוב עליך במיוחד אבל אני לא חושב שגם אחרי הצמד הזה (אגב זה אולי קצת זלזול אבל אתה מכיר חלוץ נורמלי שלא היה מכניס את שני השערים שלו? לא שערים של חלוץ גדול) הוא באנקר בהרכב של בלגיה. על הספסל של בלגיה אולי אין שמות מפוצצים בעמדת החלוץ אבל היה מקום לעשות רענון בעמדה הזאת לאור התצוגה הלא טובה של לוקאקו עד המחצית השניה מול אירלנד.
הגול העצמי של קלארק מול שבדיה יכאב לאירים הרבה יותר עכשיו. הם חייבים ניצחון מול איטליה כדי לעלות (וגם אז לא בוודאות יעלו). איטליה צפויה לשחק עם הרכב חזק? רובי בריידי הוא השחקן שהכי הרשים אותי באירלנד בינתיים, אני חושב שהוא יישאר בפרמיירליג למרות הירידה של נוריץ׳. בבלגיה, מונייה היה יותר טוב מסימאן ולשם שינוי יצר מבחינתם איום התקפי גם מעמדת המגן. קראסקו ובעיקר מרטנס שהחליף אותו יצרו הרבה בלאגן ובכללי הבלגים נראו מסוכנים מאוד התקפית, במיוחד לעומת המשחק מול איטליה (למרות שגם היריבה משפיעה מאוד). איטליה כבר עלתה, בלגיה תצטרף אליה כל עוד היא לא תקרוס מול שבדיה החלשה. כנראה שלא תהיה מפה עולה מהמקום השלישי, אלא אם שבדיה או אירלנד ינצחו במחזור הבא.
נו באמת, התחלנו לשחק בדמגוגיות. הוא סיפסל את נאיינגולן- כל העולם ואשתו הביעו תדהמה לאור המהלך המטופש הזה. אז לעשות עוד מהלך מטופש? אתה לא מספסל את החלוץ הכי טוב שלך בדיוק כמו שאתה לא מספסל את אדן האזארד אחרי עוד משחק חלש, כי מה לעשות הנבחרת הזאת תקום ותיפול על 4 שחקנים(דה בריינה, האזארד, לוקאקו וניינגולן). אלה 4 השחקנים שהכשרון שלהם הוא ביי פאר הכי גדול ברמת הסגל. מה גם שאנשים נתפסים למנשחק אחד רע של לוקאקו ושוכחים שהוא כרגע על 6 מ4 משחקים אחרונים(ואם תרצה לפני המשחק הזה 4 שערים ב3 משחקים אחרונים בנבחרת) וכל זה אחרי עונת שיא בקריירה שלו של 25 שערים. אם היית אומר לי שיש לך לבחור בין רומאריו, באבטו ורונאלדו הצעיר אז הייתי מסכים איתך שמשחק אחד רע מאוד מול איטליה בבתים הוא זמן טוב לעשות חושבים ולרענן. הבעיה ש: א. אין לך באמת אופציות טובות יותר. גם אלה שיושבים שם(וכמה מפתיע שהם משחקים בקבוצה שאתה אוהד ושכחת לציין את זה) לא באמת טובים יותר מול הגנה "צפופה". ובטח שלא שווה לך לחסל לשחקן כמו לוקאקו את הבטחון רק בשביל ה15% שאוריגי יחבר שני משחקים רצופים טובים בטורניר שאולי יקחו את בלגיה לאנשהו. ב. ווילמוטס כבר עשה כל כך הרבה שגיאות הרבה יותר רציניות שלשנות את החלוץ הבטוח היחיד שלו רק יוסיף חטא על פשע. נתחיל בזה שהוא צריך לתת לדה בריינה לשחק בדיוק כמו היום, חופשי ומתחת לחלוץ כשההתקפה "מסודרת", נאיינגולן צריך להיות באנקר ושני הבלמים של טוטנהאם צריכים לשחק ביחד במרכז ההגנה. ברגע שהוא יפנים את הדברים הכל כך בסיסיים האלה תרד איתי לרמת רזולציות של חלוץ שלא הוכיח את עצמו במשחק אחד למרות שהוא על 6 שערים ב-4 משחקים אחרונים ואולי שווה לשקול להחליף אותו לשם "הרענון".
כנראה שלא, הם מתבטלים בסוף שלב רבע הגמר לפי שכתוב בתקנון: Single cautions from matches in the final tournament expire on completion of the quarter-finals. They are not carried forward to the semi-finals Cautions and pending yellow-card suspensions from the final tournament expire at the end of the competition
מה עם איזו תיאוריית קונספירציה נחמדה שאיטליה (שכבר הבטיחה את המקום הראשון), תאפשר לאירים לנצח רק כדי לדפוק את השבדים ולשלוח אותם הביתה ולהשלים את הנקמה על 2004?