אני יודע, זאת היתה שאלה רטורית. יש כאן אנשים עם אנטי גדול כלפיו(ולא רק בפורום כמובן..) שרק חיכו לכשלון של פורטוגל כדי להיכנס בו
לאלה שמגינים על הכוכב של ריאל ופורטוגל, כמה מספרים מעניינים. רונאלדו הוא הבועט הקבוע בנבחרתו כשזה מגיע לבעיטות חופשיות. העניין הוא שמישהו צריך להגיד לבחור שזה לא עובד. שימו לב: בעיטות חופשיות ביורו ומונדיאל: 36 שערים: 0 לתוך החומה: 13 מעל או ליד השער: 12 שוער עצר: 10 קורה: 1 מה זה אומר? שהאיש לא מומחה בבעיטות חופשיות, ושאין איש בפורטוגל שמעז להגיד לו את האמת. אגב, בייל לקח בטורניר הזה 3 בעיטות, 2 היו שער...אולי כדאי שגם בריאל יבינו את המספרים היבשים....
מה לעשות, הארט פספס ובייל כבש. אז מה אתה רוצה להגיד לי? עזוב את בייל. המספרים של רונאלדו ברורים, לא? הוא פשוט לא מומחה בבעיטות חופשיות לפחות לא בפורטוגל.
מה שאני רוצה להגיד לך ששער אחד מבעיטה חופשית של בייל הוא 99 אחוז בגלל ג'ו הארט האהבל, שוער ברמה של קבוצת תחתית בלי שאיפות בפריימרליג, נניח אסטון וילה אללה ירחמו. באיזה שפה אתה עוד רוצה לשמוע את זה?
@k_700 אני לא יודע למה אתה כועס, אבל אני בעיקר מדבר על הסטטיסטיקה של רונאלדו...עזוב את בייל. אני לא בעד או נגד הפורטוגלי, אני מתייחס עכשיו רק למספרים של האיש וחוסר ההצלחה הכללית של פורטוגל בטורנירים הגדולים. זה פשוט לא עובד, בטח לא מבחינת הבעיטות החופשיות. האם רונאלדו בעצמו לא מבין את זה או שמה האגו שלו יותר מדי גדול בשביל לוותר למישהו אחר שאולי כן יבקיע?
וגם השחקן הכי טוב שאי פעם לבש את המדים של שתי הקבוצות האלה. וביונייטד היו לו עונות שהוא כבש לא מעט שערים מחופשיות.
אני לא מבין מה הבעיה עם זה שזה טעות שוער. 3בעיטות חופשיות,2שערים. אני בטוח שאם הוא היה בועט יותר חופשיות בריאל במקום רונאלדו,היה לו סטטיסטיקה מרשימה יותר משל רונאלדו.
אני לא כועס בכלל. אז רגע אתה מתנער עכשיו מההשוואה שעשית לבייל כי בייל כבש בעצן שער מבעיטה שהיא 99 אחוז אשמת ג'ו הארט?
כבר הודתי בזה פעם אחת, אבל צריך להודות שוב: ממש הגזמתי בהערכה שלי לאוסטרים לפני הטורניר. חתיכת טעות. הייתי צריך להבין את זה כבר קודם בהתחשב בזה ששני החלוצים ביותר שלהם שניהם שחקנים מבוגרים שלא משחקים ברמה גבוהה (שוויץ ותחתית הבונדסליגה השנייה). כשיש להם במוקדמות המונדיאל את וויילס הלוחמנית ואת סרביה שריכוז הכישרון בה חייב להתפוצץ כבר במוקדם או במאוחר - זה יותר נראה כמו איזו הבלחה חד פעמית מאשר דור זהב כמו שרבים כולל אני חשבנו. לא רואה אותם ברוסיה כל עוד יש רק 13 כרטיסים. איזו אכזבה יא-אללה.
אני אוהד של רונאלדו,אבל אני גם מוכן להודות שהוא ובעיטות חופשיות כבר לא הולך הרבה זמן.תראה כמה בעיטות חופשיות הוא לוקח בריאל וכמה מהן הוא מכניס.חוץ מזה,מי אמר שאם כל אחד אחר היה בועט לדוגמא נייאמר\מסי\מודריץ'\רונאלדו\רוני\בקהאם היה מצליח לכבוש?
הבעיטות החופשיות של רונאלדו לא מרשימות, ומסתבר שגם המספרים מראים את זה. באופן כללי אני חושב שהוא במגמת דעיכה משמעותית. ביונייטד לדעתי הוא היה השחקן המושלם, ומאז המעבר לריאל הוא הפך להיות הרבה יותר סקורר מאשר כל דבר אחר. גם הניסיונות שלו לדריבלים (שכמעט תמיד מסתיימים באיבוד כדור ומבט מתחנן לשופט) בעיקר מביכים אותו. לאחרונה - בין השאר עם הגיל, וקצת בגלל האופי - הוא נהיה רק סקורר. הוא עדיין חלוץ רחבה מדהים, עדיין הנוגח הכי טוב בעולם ועדיין מסוכן גם מחוץ לרחבה, אבל הוא עושה הרבה יותר מדי דברים שהוא כבר לא טוב בהם. הבעיה היא שלפורטוגל אין באמת מה להציע במקומו. או עוד קרוס מיותר של קווארזמה או עוד הסתבכות של נאני עם עצמו. מול הגנה מסודרת השניים האלה לא שווים כמעט כלום ולכן לראות את רונאלדו לוקח אחריות-כמעט-מוגזמת זה מקובל לגמרי. אני לא יודע מה יש להם על הספסל, אבל עם השחקנים שפותחים בהרכב - אולי באמת העקשנות של רונאלדו זה הדבר הכי טוב שהם יכולים לתת.
הטעות הגדולה ביותר היא להציב אותו בשפיץ. זה נכון שאין לפורטוגל חלוץ אמיתי, אבל הוא כ"כ לא אפקטיבי בעמדה הזו שעדיף לעלות עם כל מני פושטיגות למיניהם ולהרוויח את כריסטיאנו באגף בכל מחיר. או לאמץ את השיטה של החלוץ מדומה (בהנחה ויש עם מי לשחק בשיטה הזו) דבר אחד ברור - הנבחרת הזאת רק תלך אחורה כל עוד כריסטיאנו במוד של "להציל את המולדת".